25 jún 07, 23:54:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1257697 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Blanco
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zero Division

« Válasz #4545 Dátum: 14 aug 10, 16:49:05 »

Valószínűleg az lesz a legfontosabb Mayurinak hogy kiderítse hogyan is működik Gigi technikája . A képessége szerintem több szintből áll : az egyik az irányítás . Ha valaki érintkezik a vérével azt képes lesz iránytani , a kérdés hogy miként teszi , a vére maga a képesség vagy csak közvetíti a képességet valami telepatikus módon , az utóbbira tippelek . A másik a "legózás" hogy képes újraépíteni a sérült testrészt , ehhez az egyén teljes fiziológiáját meg kell változtatni hiszen Bambi karját egy shinigamiéval helyettesítette . Kérdés hogy ez a technika Toshiro esetében is jelen van-e , mert akkor Mayurinak figyelni kell hogy ne okozzon benne maradandó károsodást .
Na ez hosszúra sikeredett . Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 10, 16:50:40 írta Blanco » Naplózva

vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #4546 Dátum: 14 aug 10, 19:17:23 »

Igen de ahogy ismerjük Mayurit biztos valahogy ki tanulmányozza ugye én arra akartam rá térni hogy Ichigo kapna ilyesmi képességet vagy csak a sarját...Értem én hogy Gigit tanulmányozza mint annak idején szayellt...Ebben az esetben rájöhet hogyan lehet ilyen technikát (vagy csak a sarját) úgymond barkácsolni a 12.osztag épületében ikszdé És az badass lenne ha pl.:Renji rátámad Bazz-B-re a techinkájával.....
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
lordsesshisama
Gennin
*

« Válasz #4547 Dátum: 14 aug 13, 10:09:23 »

A heten nincs megjelenes?
Naplózva
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #4548 Dátum: 14 aug 13, 14:40:52 »

Ez jó kérdésem lehet holnap adják ki vagyis remélem. Nevet
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4549 Dátum: 14 aug 13, 16:49:04 »

Héten nincs manga mivel ünnep van Japánban. Mondjuk Fairy Tail sem volt Pénteken mégis megjelent kedden szóval ja. Viszont a héten tuti nem lesz megint pénteken ergo ha lesz a héten még Bleach meg Naruto és a többi akkor a jövőhéten nem lesz. Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4550 Dátum: 14 aug 13, 21:40:12 »

Az obon nem állami ünnep vagyis mindenki dolgozik, ráadásul pénteken lesz ami nem ma van! Ajánlom, hogy kiadják minél hamarabb...
Naplózva

trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #4551 Dátum: 14 aug 14, 11:35:27 »

nem azért nincs mert a szokásos nyári szünet van amikor kb egy hónapig nincs manga? Lehet nem irják ki mert gondolják hogy már megszoktuk? Ha nem az van akkor tudj valaki mikortól lesz a szünet és meddig?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4552 Dátum: 14 aug 14, 12:59:43 »

Nincsen szokásos nyári szünet a mangáknál és sok más helyen sem. A manga kimaradhat több okból is. Mangaka, kiadó, ünnepek mind befolyásolhatják. Ünnepek pedig számossal rendelkeznek Vannak helyi, családi, nemzeti, vallási ünnepek. Jelenleg a Bon ünnepe folyik. A Bon ünnep (szellemfesztivál) aug. 13-15 között a családi ünnepek sorát gazdagítja. Mióta mangát olvasok azóta nincs ezeken a napokon manga, soha nem is volt. Számukra ez egy igen fontos ünnep. Egyébként összegyűlik az egész család ahol egy családi Budhista oltárt állítanak fel, hogy az őseik előtt tisztelegjenek, valamint meglátogatják a sírokat és megtisztítják azokat. Szóval kicsit olyan mint nálunk a Halottak napja csak nagyobb náluk a körítés. Nagy vonalakban ennyi.

Rengeteg mangában és animében találkozhatunk az esettel. Például pont a Bleach egy ilyen manga/anime amikor Ichigo magába fordult és a család meglátogatta az édesanyja sírját.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #4553 Dátum: 14 aug 14, 13:24:57 »

akkor miért szokott 3-4 hét lenni aug -szeptben amikor nem szokott manga lenni? 3 éve olvasom a mangát és minden évben van kihagyás.altalában szept 10.e körül szokott új fejezet lenni
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 14, 13:48:20 írta trojakeva » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4554 Dátum: 14 aug 14, 13:47:46 »

Érdekes, de én ezt tavaly és tavaly előtt sem tapasztaltam. A Bleachnél biztosan nem, hogy 3-4 hetes kihagyással menne. Egyébként lehetnek hosszabb kihagyások de azoknak más az oka. Például a mangaka szabadságol, beteg, stb. Ez egyébként érdekes módon Kubora éppen nem igaz mert 2 év óta alapvetően csak a kötelező kihagyások voltak nála.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #4555 Dátum: 14 aug 14, 13:53:58 »

Bleach manga to Take 5 Week Break Before Finale ez a tavalyi "szünetről" egy cikk pl.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 18:19:02 írta Bastian » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4556 Dátum: 14 aug 14, 14:18:52 »

Tényleg, most már emlékszem de ez meg is volt indokolva azzal kapcsolatban, hogy Kubo anyagot gyűjt és előkészíti a záró fejezeteket. Ez viszont szinte minden mangánál előfordul. Például Oda az OP-ben 6 hétre állt le 3 éve Augusztusban ugyan ezen okból, miután jött a 2 éves time skip. Ez előfordul de aránylag ritkán. Kubonak ez megvolt most már így ettől nem kell félni.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #4557 Dátum: 14 aug 14, 14:41:04 »

2012 -ben 2 hét kihagyás volt a bleach mangában nyáron  lehet akkor is az obon fesztival miatt már nem emléxem.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 18:31:54 írta Bastian » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #4558 Dátum: 14 aug 19, 18:31:06 »

A véget nem érő offolás megszüntetésének érdekében, az offolás gyökerétől kezdődő hozzászólások mind törlésre kerültek. Térjünk szépen vissza a Bleach mangához.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4559 Dátum: 14 aug 20, 08:13:38 »

Itt az új rész amely baromira nem tetszett. Kitalálhatott volna valami jobbat is. Ez így gyenge lett de nagyon.

http://www.mangareader.net/bleach/593
Naplózva
Oldalak: 1 ... 302 303 [304] 305 306 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins