Egy bizonyos szőke ninja srác történetében akadnak szép számmal élő zombik.
Élő ember regenerálódik? Nem, akkor nincs miről beszélni.
zombi így vagy úgy tök8 hogy születtek Gigi által attól még zombik és a zombik nem élő emberek. shounen manga ide vagy oda ettől még senki sem lesz élő ember, pláne hogy a shinigamik eleve nem élnek szóval.... Legalábbis a Bleach elején ezért kellett nekik a gumi alteregójuk hogy mindenki lássa őket.
szóval nem Narutoban sem szó szerint értendő élő zombik voltak. Akkor eléggé véreztek volna egy kar levágásnál lásd Minato pl. Vagy bármelyik edo zombi. Élő ember vérzik és érez fájdalmat a zombik nem. Kár erről beszélni szerintem.
Koma lehet nem ölte meg Bambit de Gigi igen szóval.... ^^
Hitsugay meg szerintem halott bár a fangirlök miatt lehet tényleg kihozza Kubo hogy csak irányítva van bár arról nem volt szó hogy Gigi halott shinigamiból nem tud csinálni zombit szóval... Legalábbis én nem emlékszem ilyenre. De Kubot ismerve úgysem lépné meg hogy kinyírja a homár törpét.
Ja Orihime, már nem tudom hány száz rész óta megy az, hogy mert Orihime úgyis visszahozza nem hal meg stb.
Kérdem, ki az anyját hozott vissza eddig?Ichigot 2x a halálból de azonkívül? Ebben az arcban még senkit.
Szerinted ha Ichit visszahozta a halálból akkor mást nem tud? És még én mondok hülyeségeket , eszem megáll. Néha ha kikapcsolna a fangirl módból tisztán is láthatnád hogy mi folyik a mangában. Attól hogy eddig ebben az ARC-ban senkit sem hozott vissza nem jelenti hogy nem is fog. Egyik szavaddal ütöd a másikat pajti.
Előbb leírod hogy kit hozott vissza? Majd leírod hogy Ichit 2x majd utána meg leírod hogy ebben az ARC-ban senkit. Na ez az igazi WTF.
Tisztában vagyok vele mi a transzi nyomi képessége észlény nem ezen van a hangsúly de ha kikapcsolnál a fangirl módból talán fel is fogtad volna amit írtam. De neeem neked egyből ugatnod kell mert megint nem imádtam minden szavamban az imádott Bleached.
Attól hogy irányítani tudja a vérével az embereket nem jelenti automatikusan azt hogy Tósíró srác nem halott. Ja mert Gigit eddig úgy ismertük meg hogy kíméletes meg élve hagyja a shinigamikat. Ahoyg fentebb leírtam Kubo gyökér és úgysem lépi meg amit elvárna egy épeszű ember szóval Tósíró srácon kár is témázni pajtásom. ^^'
Ami Bambit illeti. Már megint nem gondolkodsz de majd segítek nyugi. Még egyszer leírom Bambi halott, ráadásul agyhalott. Tudod mit jelent ugye? Nem gondolkodik azt csinálja ami épp eszébe jut. Nem azért dobálózik össze vissza mert gyengül meg mert nincs jobb dolga. Megjegyzem Bambi csillagszóró módban van szóval eléggé maxon van a csaj.
http://readms.com/r/bleach/591/2477/20Sérült igen nem is kicsit. De mint az látható meg se kottyan neki. Lejött egy karja meg se érezte, kapott másikat. End of story. Még valami???
Nem tudott jobbat kitalálni a Z betűre? Comment of the Year!!!!
Zodiákus? Még háttér story-ja is van a 60-as évekből barátom. ^^' Mennyit is gondolkodtam ezen? Kb fél eprcet. Köszöntem viszlát. Kubo nem tudom mennyit de az tuti hogy nem erőltette meg magát előhúzta a legnagyobb klisét ami a mai tiniknél bejön és hype. Vámpír nem lehetett mert nem illik Bleachbe ezért maradt a zombi.