Kubo nem aprózta el Orihime kebleit a színes oldalon.Még szembe is fordítja, hogy még nagyobbnak tűnjön.
Lehet, hogy nem is kevesett fejlődött Hime mert a hajcsatjai hatalmasak lettek. Kisebbre emlékszem.
A Kon-os képen hírtelen azt hittem, hogy Matsumotón kapitányi Haorivan.
Kon az ágyú töltelék. xD
Szépen megegyezett mindenki, hogy Ishidát seggbe kell rúgni.
Renji volt a fejezet csúcspontja
Most komolyan belepirult?
Biztos ez volt az első, hogy valaki megdicsérte a szemöldökét. Ha Bazz-B nem fog meghalni, akkor tutira összehaverkodnak. xD
Azért érdekes, hogy náluk már nem esett az eső.
Ha már a negyedik Burner Finger ilyen menő, akkor milyen lehet az ötödik? Mikor már azt fogjuk hinni, hogy megfogják , majd előkapja a másik kezét és akkor Burner Finger 10!
Vajon meddig megy még a Fejetlen Csillag? Lehet, hogy az egész kötet csak abból fog állni.
Hime ha fejlődött is az mind didkóra ment mert már Matsumoto is pironkodhat mellette. Kubo tuti valami hentait nézett mert ez már nagyon gáz. Szerintem a csatja nem lett nagyobb csak annak tűnik. Olyan erős nem lehetett ha Ishida egyetlen lövése atomjaira bontotta a santen kesshun-t. Az a 3. medál meg sztem csak dísz.
Ezek a poénkodások rohadtul nem állnak már jól a Bleachnek. Így csak azt éri el Kubo hogy még egy kicsit sem lehet komolyan venni a harcokat. Nem mintha eddig izgultam volna bármelyiken is de így.... ^^'
Ezek a torz fejek se hiányoztak egyáltalán.
Amúgy milyen eső? Az Hime pajzsa ahogy szétbomlik ezért nem látszik máshol.
BazzB és Renji hát inkább nem is mondok semmit. Remélem megmurdelt Renji és mehetünk tovább bár kétlem.
Tudtam én hogy nem lesz itt Battle Royal.
Egy kötet általában 6-7 fejezetet tartalmaz shounen mangáknál max 9-et ha olyan rövid a fejezet. De szerintem Kubo most arra játszik hogy megdöntse az Isten Gyilkost. Elég szánalmas hogy nem tud rendes címet sem kitalálni. Egyáltalán nem erőlteti meg magát.
Urahara megint megmenti mindenki seggét. 9 év alatt egyszer sem láttam komolyan harcolni mindig csak alkot valami mentsvárat. És megint ez a 16 perc mire indulhat Ichi a palotába hát jó.... ^^'
Lassan megmutathatják,hogy mit tudnak a 0.osztagosok.
Ökörködés már régen volt benne,szerintem ez még belefér...^^
Hát azért nem vagyok ebben olyan biztos hogy megtudjuk. Ha ilyen könnyen bejutottak akkor szerintem 2 fejezet alatt el is intézik a 0. osztagot.
Egyébként egyáltalán nem fér bele szerintem. Beleférne ha közben történne valami érdemleges de élet halál harcokat vívnak elvileg és egy ezer éves háborút vívnak mégis ráérnek ilyen baromságokra. Hát okéé....
Megint több időt szántam komment írásra mint Kubo a story kidolgozására. Na segáz.