Így utólag gondoltam leírom szerintem hogy lesz a párosítás évek alatti tapasztalataim alapján.
Bazz B - Renji
Najahkoop - Ikkaku vagy Chad
Pepe - Ikkaku vagy Chad
Giselle - Rukia
Meninas (Hime klón) - Yumichika
Liltotto - Hisagi
Candice - Ichigo
Az öreg akinek még nem tudni a nevét asszem - Byakuya feőlg mivel az öreg tiszta öregapja Bya-nak.
És Hime mint írtam megy gyógyítani.
Ha csak nem lesz battle royal amit nagyon kétlek akkor ezek lesznek kb a párosítások.
Az egyetlen "hibának" azt mondanám, hogy Orihimére sikerült megint valami szégyentelenül kivágott ruhát adni, hátha valaki elfelejtette, hogy milyen lehetetlen méretű mellei vannak...
Ez miért lep meg? Fanservice mindig is jelen volt a mangában még ha nem is az alkotta a manga 90%-át majdnem mint a FT-nél.
Egyébként meg Rangikunak kb 2x ekkorák vannak. Nézz több ecchit ha szerinted ezek a mellek lehetetlen méretűek.
Bár igaz most olyat javasoltam amiből már én is kinőttem jó pár éve. Bár az is igaz hogy mg nézek 1-2-t kötelességből hogy befejezzem a szériákat. No mindegy.
Azt meg továbbra sem vagyok hajlandó hibának felróni, hogy lassú az egész...fájdalmas de nagyon, mint az éhes embernek egy falat, ami beindítja a nyáltermelését és utána nem kap semmit és így nagyobb marad csak az étvágya,,,viszont ez úgy 5 év múlva már nem lesz probléma, sőt...nagy kidolgozottság csakis előny egy már befejezett műnek. Gantznál is majd megőrültem, hogy utolsó részek abból álltak, hogy Kurono 1-et suhintott a kardjával, de így egyben olvasva félelmetetsen részletgazdagok lettek.
Ja hát ennyi erővel akkor a Barátok Közt is jó sorozat lehetne ha az ember egyszerre nézi meg a több ezer részt?
Ilyen alapon az ember ne olvasson mangát vagy épp ne csináljon ha ennyi csak az elvárása hogy 10-30 év múlva ha egyben elolvassa akkor lesz értelme meg élvezhetőbb lesz. Ez baromság.
Gantz-al összehasonlítani a Bleach-et meg kész Isten káromlás már megbocsáss. A két manga Ég és Föld.
Egyébként is jó példa a One Piece hogy nem kell 5 évet várni egy mangára hogy kidolgozott legyen. Na ha valami akkor az ki van dolgozva. Bár néha a rovására is megy mert túl tömör. De Bleach ellen akármelyik shounen mangát fel lehetne hozni hogy nem kell évekig várni amíg egybe olvasva már jobban tetszik. Mert ez csak Bleachre igaz.
Bár ember legyen a talpán aki egybe elolvassa majd újra...