Bocsánat ha félreértelmeztem, az igazat megvallva nem olvastam vissza csak emlékeztem egy hasonló kérdésre
Nem tudom miért de én úgy vagyok vele, hogy Bach-t egy 3. ember fogja kivégezni hátulról.
Ezt abból kifolyólag mondom, hogy nem biztos, hogy ő lesz a végső boss.
Persze ha mégis ő lesz akkor mindez lényegtelen.
Tegyük fel, hogy nem ő lesz én akkor úgy képzelem ezt el, hogy Ichigo esetleg felülkerekedik Yama Bankaián, ami természetesen nem lenne fullon miel Bach használja és utána már Ichigo is Bankai-ban kezd felülkerekedni Bachon.Persze nem dobna be mindent Bankai-ban mivel akkor nem maradna meglepetése a tényleges fő boss-ra.
Ezért gondolom, hogy Ichigo már felülkerekedne Bachon de jön egy 3. személy aki kivégzi a helyét átvéve.Ez persze nagyon dióhéjban van ez ha ehhez hasonló módon lenne természetesen nem pont így lenne kivitelezve.
A legjobb okom arra, hogy miért nem Juhász lesz a final boss az az, hogy Aizent lehetetlen 3. keréknek elképzelni a főhős és a főboss mellett.
De ha nem is Aizen venné át a helyét akkor még mindig ott van a régen felvetett 0. osztag és a lélek király.
De ezek csak találgatások és ha már Bach OP-ságánál járunk valahogy elgondolkodtam az ő vollstandingjén
Valahogy nem tudom elképzelni úgy mint a nagyját, hogy van egy szárnya meg egy kalapja.Ez igaz Ishidára és Hashwaldra is.
Az egyetlen kidolgozott vollstanding ha jól emlékszem Kirgéjé volt.
Erre lennék még kíváncsi.
De visszatérve a mai fejezetekhez én még nem Ichigotól várom a nagy húzásokat.
Félreértés ne essék természetesen most mutatnia kell valamit de előtte helyénvalóbb lenne egy Uraharát, Ukitakét vagy Kyorakut látni maxon.
Esetleg ők még később jönnek a nagyobb hatás érdekében?
valahogy elkezdtem filozofálgatni most