Kuro nem köcsögségből, de nézel és nem látsz.
A naruto topicban nem azzal volt bajom, hogy mennyire facepalm volt az eheti adag mert azt már megszoktam.
Ott arról beszéltem, hogy egy olyan manga ahol ninják voltak, valamennyire realisztikus volt, ért valamit egy shuriken még a pénzzel is foglalkozni kellett, és nagyon szépen felépített hosszú kemény edzés kellett egyetlen egy technika elsajátításához amiből alig 2-t bír lőni az ember, és ezt felváltotta az, hogy reinkarnáció, ádám és éva, meg random 2 másodperces power up-ok, valamint minden karakter kuka és 2 vs 1 istenboss fight megy, egy olyan univerzumban ahol anno késekkel harcoltak.
És ez a lista kb 3%-a.Ezt még megtoldjuk azzal, hogy az egész manga le van spoilerezve.
Valamint látszik csak a felét olvastad, mivel ezután írták, hogy még korai eldönteni, hogy szar meg, hogy Kishi kihoz belőle valami jót és erre mondtam nekik legyen igazuk mivel nem akarom, hogy szar legyen a manga.
Egyébként az utolsó 2-300 fejezetre ha írtam, hogy jó volt esetleg nagyon jó, az nem a régi Narutohoz volt mérve, hanem a mostani mérhetetlen szar színvonalhoz viszonyítottam annak érdekében, hogy újra tudjak élvezni egy anno számomra nagyon élvezetes mangát, mert ha a régihez hasonlítottam volna akkor 10x annyit szidtam volna a Narutot mint te Kubot egész életedben.
Na de ez off és nem a 2 mangát hasonlítgatom és a tisztánlátás végett írtam le
Valamint a Bleach fejezet sem volt olyan hű de kitudja milyen jó.
teljesen átlagos harcolós fejezet volt bár igaz, hogy a Gremmy vs Kenpachit fényévekkel veri.
Csupán semmi kivetni való nem volt benne és amikor újra és újra megkérdezed egyes momentumoknál, hogy ez kinek tetszett? akkor olvasd el az összes hozzád előtted hozzászólót. Semmi baj nincs azzal, hogy neked nem tetszett, csak ezt ne úgy állítsd be mintha senkinek sem tetszett volna
Jövőhéttel kapcsolatban pedig csak annyit fűztem hozzá, hogy a jelenleg számomra is még semmitmondó technika elemzéséhez ki kell várnunk, mivel nem tudjuk, hogy kettétépett egy hegyet, vagy csupán a palát repesztette meg.
Mindenesetre tudjuk, hogy a Getsuga ereje a belefektetett szellemi energia mértékétől függ. (kb mint minden támadás?
dafuq me
) és ebbe hangyafingnyi szellemi erőt sem adott Ichi, bár egy támadás ereje tudjuk, hogy nem az általa végzett pusztításban mérhető feltétlenül.Lásd Gin bankai-a.
Valamint, hogy minek játszadozik Ichi?
ha te veszel egy új fegyvert te sem vadat lősz vele elsőnek, hanem lőtéren kipróbálod.
Ő is teszteli az erejét.
de ezt már leírtam fentebb, hogy azért került ennyire izgalomba annak láttán, hogy az ellen hozzá hasonló technikát használ.
Amit viszont hiányolok, hogy azt a két kardot közelharcban még nem nagyon használta egyszerre
Ehhez persze kell az adott ellenfél de például én imádtam a közelharci jeleneteket Grimmjow és Ginjo ellen.
Ezt hiányolom egyenlőre két karddal bár eddig Kubonak volt 34 oldala úgyhogy egyenlőre még nem tragédia, hogy hasonlót nem mutatott.
erről mi a ti véleményetek?de a lényeg az, hogy ez a szál nálam még olyan semleges.DE! kilehet hozni eszméletlenül jóra, ugyanakkor ennek ellentétére is.Úgyhogy kivárjuk ami Bleaches tempóban lehet fájni fog
Akármelyik is lesz, a lényeg, hogy Kubo mindig szar marad!
Nem, mintha olyan széles repertoár közül válogathatna.
Igen ő kicsit olyan, mint Naruto ezzel. Van 50 féle getsuga tenshou-ja
Meg is lepődtem, hogy az újat nem egészen így hívják
Amúgy ennek a 4 nek semmi esélye sincs. Ha mind a négyen egyszerre mennének Ichigo ellen vollstanding formában, akkor talán meg tudnák karcolni.
Kövi fejezetben szerintem már láthatjuk Ichi új bankai-ját is.
A mostani fejezet, amúgy egész szórakoztató volt.
Ezen jót nevettem
találó bár itt mind az 50-t ugyanúgy hívják/ták eddig csak a végén lévő magánhangzó számát cserélgette hősünk
de szegénynek van alibije
a bankai-al viszont nem értek egyet.
Én tartom magam ahhoz, hogy még a shikainak is lesz egy fokozata amit még szintén jóval később fogunk látni.
Azért ha rögtön kilőni magát bankai-ra nem sok időt jósolnék neki a fronton még akkor se ha azzal az erővel az ABC 90%-t eltörli
ja és Gigi "vágyáról" nem is írtam
animében valami hangeffekttel tuti ütne