Viszont hiányolom kicsit azt az érzést, ami Ichigo érkezését és első harcait körüllengte mindig. Egyszerűen nem érzem most so coolnak.
Lehet, hogy csak azért, mert nők ellen harcol most. Pedig szerintem nem lesz gond belőle, hiszen:
1.A Bleach női karakterei picikét erősebbek, mint a legtöbb shonen fight manga hölgyeményei.
2.Nők ide vagy oda, mégis csak Stern Ritter-ek, akik már bizonyították, hogy kapitány szint (nem papír alapú, hanem erőszintileg) alatti személyeknek nem igen volt esélyük ellenük, de volt, hogy még kapitányoknak sem ment.
Nem hiszem, hogy tényleg két kardja lenne. Illetve így biztos nem lesz kettő, ha szabadon engedi vagy bankaiban esetleg, de addig semmiképp se hiszem. Az a két kardos dolog szimbolika akart lenni. Hogy két erő eggyé válik. A hollow erejét most direkt nem írtam ide, mert az a shinigami erejének részét képezi vagy épp a quincyjét. Szóval mindenképp egy fegyverre számítok tőle, de az valami új lesz. Egy ordas nagy kasza faint lennexD
Na igen, a gond pont az, hogy nem tudjuk, hogy az a két kard (a nagy meg a kicsi, ami azért kicsi, hogy a nagy még nagyobbnak látszódjon) most shikai-e vagy még az sem.
Jó amúgy, hogy említed Ichigo fegyvereit, mert most összehasonlítottam Kyoraku fegyvereivel, és ott is az van, mint Ichigo-nál, neki is pont egy kis kardból és egy nagy kardból áll össze és csak akkor lesznek egyformák, ha shikai-ba megy.