Na egy hosszú idő után szerintem szeretném megosztani veletek a véleményem az eddigiekről.
A legelső behatolás nekem nagyon tetszett, mert akkor nem a tipikus elvárható leverjük az ellenfelet kaptuk. Még az öreget is kiiktatták és ő neki is csak 1 csillag lovagot volt esélye megölni. 3-at azt hiszem csak ''megégetett''.
Az ellenségnél most legalább nem 10 hanem majdnem 30 ellenfél van. Nekem ez bejön, mert több lehetőség szorul az ellenfelek képességének megismerésére. Mondjuk voltak páran akik nem sok fejezetet kaptak, de mondjuk Gremmy-vel meg voltam elégedve.
Bambi, amikor mutatták és harcolt Komamura-val nekem nagyon tetszettek azok a jelenetek is. Igaz, a neve ''the explode'' furcsa volt. Szívesen látom még vissza.
Soifon és Hitsugaya harca BG9-el és Cangdu Ironnal valamivel rosszabbak voltak számomra. Inkább az átlagos. Amit nem értek, az az hogy Haschwalth miért akarta őket megölni? ( azt hiszem így volt. Már egy ideje volt, hogy megtörtént. )
Bazz-B nekem eddig a kedvencem, mert a badass-sége az még mindig megmaradt. Remélem meg is fog sokáig még. Vele azt hiszem az volt, hogy ha eggyel több ujját használja a csatában, akkor annál erősebb a támadása? Ha ez így van, akkor nagyon erős lehet, mert Hitsugaya ellen is csak 2-őt használt.
Asnodt nekem semleges volt. Megért annyit, hogy Rukia bankai-át lássam.
Ishida felbukkant. Yay. Hoppá. Akkor most ő is rossz. Ejnye.
Mask De Masculine egy szánalmas karakter volt számomra, de mégis tudott egy jó dolgot tenni. Az ember azt hinné, hogy egy izomtömeg és semmi esze sincs ( szerintem csak izomtömeg ), de mégis megsüketítette magát csak azért, hogy Rose ellen tudjon harcolni. Brávó. Most ezzel megkaphatja a mégsem egy barom címet.
Renji belépője tetszett. Legalább nem shikai-al verte le Superstart.
Byakuya kíváncsi vagyok milyen ellenfelet kap.
Gremmy vs Kenpachi tetszett eddig a legjobban. A harcuk nekem elég tartalmas volt. Gremmy nem kis dolgokat mutatott, de azért örültem volna neki, ha Kenpachi egy Bankai-al győz, mert mégis a ''legerősebb'' csillag lovaggal harcolt. Nem biztosra tartom, hogy ő azért a legerősebb, de akkor vajon mire van tartogatva a Bankai-a?
Hirako remélem nem veri le Bazz-B-t. Jó lenne, ha elverne legalább még egy pár kapitányt.
A 4 lányt se szeretném még látni veszíteni. Ők jó ellenfelek lennének a fullbringereknek. Nem akarom, hogy Ichigo őket használja erő demonstrációnak.
Egyenlőre ennyi a véleményem.