Én emlegetem; végül is ő az egyik kedvencem
Meg hát: FŐSZEREPLŐ, ember!! xDD
Jah, helyszínváltás... szerinted merre lesz majd a menet?
Amíg csak emlegetés oké én is nagyon szívesen látnám csak már egy ideje sokan írják, hogy befuthat Ichigo stb. ami igaz is lehet de még nincs itt a helye. Szerintem rá ne számítsunk egy darabig. Ha mégis jönne akkor Kubonak elő kell jönnie valami csavarral ami miatt a főszereplőnek MOST kell megérkeznie.Ez a csavar ha az lesz, hogy Renjit elpicsázták akkor mérges leszek.
Ez egy nagyon jó kérdés. Annyi az esélye, hogy eltaláljuk mint az ötösnek
mivel annyi irányba lehetne megindulni
Szerintem HM-be már nem fogunk ugrani, kivéve ha:
-Kubo jóval későbbre tervezi a behozatalukat, akkor még rájuk lehetne nézni néhány képkocka erejéig, mondjuk edzés közben, hogy áll Chad, előtte van egy olyan oszlop mint amit Ulqiék rombolgattak, utána megint Chad és nincs oszlop
vagy valami hasonló most hirtelen ez jutott eszembe.Ezt azért lenne célszerű megmutatni mert pl ha megérkezne SS-be és néhány rittert lecsapkodnak ne legyen akkora meglepettség, hogy ezek miért lettek ilyen erősek.
-Kapunk néhány képkockát HM-ről úgy, hogy még a fele csapat ott van akiknek az arcát látjuk (még nem ismert karakterekre gondolok) és elejtenek néhány mondatot a másik feléről, hogy "elindultak" vagy valami
Más:
-Ugorhatnánk Mayurihoz/Uraharához.
-Esetleg maradunk itt, az első 16 oldalon a 4 csaj kicsit legallyazza Kenpachit(csapatmunkával persze), aki már épphogy venné le a szemkötőjét de ekkor a 17. oldalon betoppan egy Yoruichi/Kuukaku összes/Nel(?) vagy amelyik tetszik
-De aminek a legjobban örülnék az valami olyasmi lenne mint az ehet OP manga, ilyen összegzés a háború állásáról.
Első oldalon mondjuk Kenpachi és 4 quincy face to face, és utána több helyszínre is beugranánk ahol szintén kialakultak párosítások illetve zajlanak az események néhány helyen ahonnan apróbb ifnormációkat is megtudnánk, beugranánk Bachhoz és a fejezet végén (először arra gondoltam zárásként, hogy Ichigo "zuhan" SS felé még félúton de ha őt mutatnák akár ennyit is az azt jelentené, hogy hamarosan befut) Ukitake kimászik a kádjából
Ebbe amikor belegondoltam elképzeltem, hogy Kubo mennyire badassra rajzolná a fejezet záróoldalaként
De ha lesz helyszínváltás akkor a legjobb tippem a Renjihez való ugrás lenne. Ez jelenleg kevésbé foglalkoztat engem mint más dolog de
ezt érzem valószínűnek. (tehát nem ez lesz ugye Kubo?
)
Valamint mondtátok, hogy flashback 200 vagy 1000 évvel ezelőttről.
Én ezt valahogy úgy képzelem el, hogy a 9 nap alatt (első kilőve) minden este amikor Bach elalszik láthatjuk az álmait és ezekben újraálmodja a akkoriban történteket.Ez persze nem folyamatos visszaemlékezés lenne (legalábbis én nem így gondolom) mint az Everything but the rain, hanem közbe esetleg mennének a harcok és mindig amikor megint "lefekszik" akkor a következő flashback.
Ezt persze nem kell szó szerint érteni, mert külön nyolcszor flashback fura lenne és ez a 9 nap sem ilyen 9 nap lesz szerintem de az alapötlet remélem átment mindenkinek
Ti mit gondoltok erről?
És elnézést ha sok olvasnivalóval jöttem elő
remélem sikerült valami boncolgathatóval előjönnöm
Kicsit már fáradt vagyok úgyhogy ha valami nem lenne érthető a megfogalmazásomban akkor elnézést, javítani fogom