A fejezetről... nem egészen az volt, amit vártam, de pont ezért olvasom.
Engem mondjuk nem lepett meg, hogy "azért veszített Gremmy, mert Zaraki ereje több volt, mint amit eltudott bírni", viszont az "igazi kiléte" meglepett.
Aztán Yachiru eltűnt... olvastam mindenhol különböző teóriákat, s volt olyan is, hogy Gremmy még halála előtt likvidálhatta, ami mondjuk még logikus is lehetne, mert mi oka lenne meztelenül rohangálni. Esetleg a négy Quincy hölgyemény tehetett vele valamit. Viszont jó volt Zaraki reakcióját látni.
A végén meg a négy Quincy hölgy... normális esetben nem jósolnék nekik szép jövőt, de remélem, hogy valakik oda mennek és átveszik őket.
Viszont ami aggodalomra ad okot, az az, hogy talán sokan nem vették észre, de..... eleredt az eső.... és ez a Bleach-ben nem jelent túl sok jót (lásd Masaki, Yamamoto stb). Remélem, hogy nem Zaraki lesz az "eső áldozata".
In soviet seretei, Ichigo saves Kenpachi!
De viccet félretéve, valóban lassan ideje lenne, ha behoznák a főhőst is végre. Az meg szerintem elég gáz volt, hogy Gremmy egy ilyen agy, de legalább Kubo adott némi magyarázatot rá, hogy mért halt meg.... Mondjuk. De már ez is több, mint, amit vártam.
Szerintem nem fontos, mivel lehet, hogy főhős, de ott vannak még mások is, + meg van neki az az előnye, hogy nem névadója a mangának.
"de legalább Kubo adott némi magyarázatot rá, hogy mért halt meg"
......... Szerintem meg mindenki már akkor rájött, hogy Zaraki erejének a "lemásolásába" halt bele "túl sokat akart a szarka de nem bírta a farka" alapon, amikor groteszké válásakor elkezdett darabokra szakadni, mint akit belülről robbantottak fel. Amúgy ez nem légből kapott ötlet, hasonló volt a helyzet Buffaloman-el a Kinnikuman-ból. De hogy őszinte legyek, soha nem értettem, hogy tudnak a shonen mangákban (nem csak Bleach, Naruto, One Piece, hanem összes) úgy lopni és power up-olni, hogy a testük nem groteszkül el Akira szerűen, illetve hogy lehetséges, hogy valaki egy nála 10-szer erősebb harcos vagy szörny erejét magába "építi" anélkül, hogy felrobbanna. Mert az még oké, hogy először gyenge harcosokat nyelnek el, s úgy adagolva lassan építik föl erejüket annyira, hogy később más hihetőbb lesz, hogy képesek lesznek erősebbeket is elnyelni.
Ichigo szerintem még maradjon a fenekén, majd megkaphatja Ishida-t és Bach-t a végén.