24 nov 26, 12:16:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1128019 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3540 Dátum: 14 ápr 09, 14:50:28 »

K ichigo nem akartam ennyire belemenni mert felőlem minden mangában benne lehet ugyanaz engem nem érdekel mert én úgy olvasom mintha a mangakák nem is tudnának a másik manga létezéséről ergo nálam a koppintás eleve ki van zárva, csak ha már minden mangaka Kishimotoról másol akkor gondoltam szóvá teszem pedig fölösleges volt.

Amúgy a listához még annyit, hogy Fairy Tailben is benne volt az amaterasu amikor Hades ellen harcoltak.

Bleachben meg annyi, hogy ez a meteor tök logikus mivel azt csinál amit akar így az lenne logikátlan ha csak kezekkel csapkodna.(bár egynek az is jóvolt.) Imádom ahogy Kubo az emberek érzéseit rajzaival le tudja írni Nevet annyira magával ragadta a gyereket a harc, hogy fel se tűnik neki, hogy az összes "társát" és quincylandet készül összezúzni a shinigamikkal.

Eszembe jutott, hogy mivel ez a meteor igen méretes, ezért többen is láthatják kapitányok közül.
Mekkora lenne már ha Zaraki készülne szétvágni Byakuya meg beelőzné ikszdé "felém jött" Nevet egyből egymással kezdenének harcolni ikszdé
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3541 Dátum: 14 ápr 09, 14:54:27 »

Te kérdezted! Én csak betettem egy olyan választ hogy ne is maradjon utána bizonytalan kérdésed.
nem tudhattam mennyit akarsz tudni. smirksweat

Batai pedig már le is írta előttem amit a Shikaokra akartam írni választ.

"Ez a felém jött" elég magas labda bárkinek is hogy ne csapja le.Mivelhogy mindegyikükre igaz is. Nevet
Egész szép tüzijáték lehetne belőle ha kellő személy vagy kombó találja el.
Naplózva

ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #3542 Dátum: 14 ápr 09, 15:04:56 »

Nem hinném hogy elfelejtette volna h minden spanját kicsinálja, csupán kicsit sem érdekli   Ördögi ... elég pszichopata, mellesleg ha ennyivel megtudná nyerni a háborút tuti hogy Bach nem róná meg, elvégre is Bachnak mindegy élnek e a quincik vagy halnak, sőt hullán jobbak is...  <de valamiért olyan érzésem van hogy a meteort megreggelizi kenpachi  Gondolkozik>

a meteorit pedig az ultimate pusztító fegyver, így nemcsoda hogy szeretik a mangakák ellőni, mert egy jópofa meteorit becsapódás fajokat irt ki, földrengést vagy szökárat generál,  stb... , több atombombomba felrobbanásánál nagyobb erejű lehet a becsapódás... r.i.p. dinoszauruszok.... egy szerencsétlen meteorit becsapódás képes lenne lenullázni a földet... látványos és hatásos... hirtelen nem hiszem hogy bárki nagyobb fegyvert kitudna találni, de lehet hogy "v" is sok mangát olvas ikszdé...

Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3543 Dátum: 14 ápr 09, 15:20:33 »

Nem kell Manga hogy Meteor legyen... Az összes MMO ban varázslók használják  álltában mint erős varázslat. Ez kb annyira hétköznapi mint a kardvívás.
Naplózva
LeViiKee
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3544 Dátum: 14 ápr 09, 15:21:49 »

Röviden...rövid volt Faceg
Kenpachit nem a zanpakuto használatával alázták meg, hanem maga az ellenfelével,
lehet erős, látványos képessége, de izgalmas akkor sem lesz.
Eddig a harc kb.:www.maniacworld.com/ice-breaker.htm

+ amin sokan fenn akadtak=Meteorit:nem érzem a pusztításának a súlyát, unalmas

Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3545 Dátum: 14 ápr 09, 15:26:27 »

Mondjuk az is érdekes, hogy úgy látszik, hogy igazán komoly dolgokat nem tud elképzelni mert ha ilyenen gondolkodna akkor addigra fasírtot csinálnának belőle. Legalábbis erre utalhat az, hogy Kenpachi  többször is megvágta mielőtt alakot öltött volna a gondolata. Viszont bármit képes lehet megalkotni ha van ideje. Most így ketten azért elég érdekes lehet, hiszen amíg az egyiket támadja Kenpachi addig a másik pedig őt támadhatja. Ez így elég érdekes és főképpen erős párosítás.

Egyébként én is használom a meteort játékban és elég gyakran a Drakensangban. Nevet
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #3546 Dátum: 14 ápr 09, 15:29:39 »

Ha már égi testek hozzávágásáról megy a téma: https://www.youtube.com/watch?v=ubc36xDF_tk  ikszdé
Szóval nem új dolog, és felesleges is bármelyik támadást/képességet lopásnak nevezni, mert akkor ennyi erővel a tűz és a jég irányítása is lopás, aztán ezek meg kb mindegyik mangában benne van, ez az alap!
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3547 Dátum: 14 ápr 09, 15:36:28 »

Kubo olvassa a fórumot: "Nesze nektek itt a színes oldal!" Nevet

Amúgy Kenpachi gondolat menetében van egy kis hiba. Ha kettévágja a meteort, akkor 2 kisebb fog felé tartani.^^ Amúgy kevés pusztítóbb dolog van egy meteornál. Én nem nevezném lopásnak, hisz a meteor az  egy klasszikus.

Képzeljétek magatok Greemy helyébe és próbáljátok meg az erejével legyőzni Kenpachit. mivel próbálkoznátok?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3548 Dátum: 14 ápr 09, 15:41:33 »

K ichigo azt picit költői kérdésnek szántam Nevet
de mindegy köszi a választ legalább ma is tanultam valamit Nevet

Azért pont Byakuyát írtam, hiába tehetné meg bárki de ő Kenpachinak különösen a kedvence ikszdé
Ha tényleg belőné Kubo nekem tetszene ikszdé úgyis mindenki arra számít, hogy Kenpachi szedi szét ikszdé
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3549 Dátum: 14 ápr 09, 15:51:11 »

Gondoltam hogy költői,de biztosra mentem hogy kérdésed se maradjon. Nevet

Tilon ezért kéne kombóval egyből a vágás után felaprózni,és "felperzselni" mint egy tűzijáték eredménnyel.

Mit képzelnék el?
Nehéz ügy mert ott rögtönözni kell,egyből.
Ami eszembe jutott az egy tükörpajzs a vágások ellen hogy mindig másfele csapódjon a penge éle,akár vissza kenpachira hogy közelíitenének körül fogva őt. Gondolkozik
Legfeljebb egy nagyobb megmaradó darab eltalál egy quincyt,vagy Shinhigamit.Mind1 is a lényeg hogy nem menne kárba . Nevet
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3550 Dátum: 14 ápr 09, 16:01:54 »

ennél jobb rész nem is lehetett volna:)

nagyon jó ez a harc:) nekem kifejezetten tetszik kenpachi ellenfele. szerintem jó, hogy most kenpachi nem egy szintúgy harcmániás ellenfelet kapott.... kell ilyen is.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3551 Dátum: 14 ápr 09, 16:29:31 »

Komolyan mondom olyan dolgon vitatkoztok, hogy az már szánalmas. Külső szemlélők biztos jót mosolyognak ezen. Ki lopta kitől a meteorit cuccot. Körülbelül 20 millió dologban szerepeltek zuhanó kavicsok. Elég hozzá megnézni pár hollywoodi filmet. Számtalan helyen fogunk még találkozni vele a Shounen világában és azon kívül is.
A rész maga lapos volt. Teljesen távoli Ken-chantól. Ha ő harcol akkor üsd vágd legyen. Az ilyet hagyjuk meg Byakuyának. Egyik oldalon egy pillanatra meg is örültem, hogy Byakuya megjelent és átveszi ezt a harcot, de tévedtem:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3552 Dátum: 14 ápr 09, 16:56:35 »

ezt nem nevezném vitának. egy ember leírta, hogy kopi és kb mindenki rákontrázott, hogy miért nem az és itt abba is maradt ikszdé Azt meg nemértem, hogy miért tér el Kenpachitól.

Sorolnátok fel nagyobb különbségeket Kenpachi előző harcai és e között ? Nevet (az nem számít annak, hogy más ellen küzd)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3553 Dátum: 14 ápr 09, 17:35:44 »

Mert az olvasok úgy ismerik Kenpachit mint vaddisznót. Ezért olyan párt szeretnének látni ellenfélül aki szintén ezt a vonalat képviseli. Lásd Nnoitora. Mindenki mást aki inkább intelligenciával, varázslattal harcol nem tudják komoly ellenfélként elképzelni. Mekkora ellenállás volt abból is amikor valaki felvetette, hogy a kardja mágikus alapú legyen. Szóval ők azt szeretnék látni, hogy vaddisznó küzdjön vaddisznó ellen. Nevet
Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3554 Dátum: 14 ápr 09, 18:24:02 »

Amiért én azt mondtam, hogy a Narutoból lett lopva az ötlet, az nem volt más mint hogy ha be is csapódik a srácnak nem lesz baja mert ő elképzeli hogy teljesen ép a teste aztán annyi. Nagyon hasonlóképpen volt ez a Narutoban is, a Meteorit összezúzta volna Madarát is nem csak az ellenfeleit, de mivel Edo Tenseies volt így regenerálódott volna. Csupán ezért nem tetszett nekem ez a Meteoritos dolog.Nevet

Nozarashi - Szerintem egyértelmű, hogy a kardjának a neve.Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 235 236 [237] 238 239 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins