Ok válaszok tömegét sújtom rátok.
1. Kubo komolyan már csak az időt húzza. Mindenki ki van már éhezve arra, hogy lássák, és hallják(a nevét) Kenpachi kardját. Lehet hogy még igazából nem találta meg a tökéleteset. Valszeg még lesz 2-3 fejezet mire végre megpillanthatjuk, vagy mint Rukia esetében, kimondja a nevét és folyt. köv.
2. Tényleg látható egy minimális jellemfejlődés, de ugyan már Kenpachiról beszélünk. Tényleg van valaki aki azt hiszi, hogy amiért megölte Unohana-t, és végre meghallotta a kardját, 180 fokos fordulatot vesz majd az életfelfogása? Könyörgök hát a szótárban, a Pszichopata, és a hidegvérű gyilkos kifejezések mellett ő az illusztráció.
Nem kell attól tartani, hogy súlyos mértékben megváltozik. Szerintem az hogy átgondoltabban harcol, az azt a célt szolgálja, mint a csengettyűk, meg a szemkötő. Könnyíti az ellenfél dolgát, hogy tovább harcolhasson, és gyilkolhasson, és fürödjön a vérben. Majd mikor már bedurvul a helyzet és elővedlik belőle a régi énje, akkor majd jön a csihi-puhi.
3. A téma miszerint: "Aizen merre van?" egyszerű a válasz, de inkább jobban felvezetem.
- Tudjuk hogy a támadáskor börtönben volt.
- Tudjuk, hogy Bach felkereste, ajánlatot tett neki.
- Tudjuk, hogy Aizen megtréfálta.
- Tudjuk, hogy az épület amiben voltak felrobbant.
- Láttuk, hogy Bach kijön sértetlenül.
- Tudjuk, hogy Bach súlyos Istenkomplexusban szenved.
Én egy lehetséges opciót látok.
https://www.youtube.com/watch?v=Furs535ly94Mi más történhetett volna? Semmi. Most komolyan, Ti Bach helyében mit tettetek volna? Még ha csak taktikailag nézzük, sincs létjogosultsága, mivel nincs hasznára az SR-nek, 1 logikus opció van. R.I.P.
4. A végső harc résztvevői. Bachot biztosra tudjuk. De vajon kinek van a legnyomósabb indoka arra, hogy harcoljon vele? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. GOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNAK!
Na jó most vegyük komolyan.
A Bach elleni harcban részt vesz majd... Mozart, Haydn, és Beethoven.
Bocs nem tudtam kihagyni.
Jó most már tényleg. Ki az a 2 db személy, akiknek mindenki másnál több fájdalmat okozott? Akiktől Bach olyat vett el, ami a legfontosabb egy ember életében. Ami szó szerint az életüket adta, az ANYJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na és ki az a 2 személy akikkel PONTOSAN ez történt? Ichigo és Ishida. Rajtuk kívül senki sem fog részt venni a harcban. Ha még is akarna bárki, Ichigo meggátolná.
Remélem ez elég kielégítő válasz volt néhány felmerülő kérdésre.