Végre van 1 kis dolog, amin lehet agyalni. Miért nem érezték Kenpachi reiatsuját korábban? Igaz, hogy mikor feljött a fal, akkor még nem nagyon csinált semmit. Milyen agyhalál lenne, ha a srác csak odaképzelte volna Kenpachit, hogy ne unatkozzon. Na jó ez hülyeség.
Következő fejezetben most hogy már ismerik a képességét és Yachiru is jól van igazán visszaadhatná Yachurunak a harcot. Hisz Kubo sugallta, hogy valami furcsaság van a Shikaijával.
Ezen agyaltam én is, mármint hogy nem érezték Ken-chan erejét. De ez szerintem betudható annak hogy most már tudja a kardja nevét és így tudja kontrollálni az erejét. Ezen kívül semmi érdemlegeset nem tudok felhozni a mai fejezettel kapcsolatban. És nálam nem azért mert az eheti Naruto fényévekkel jobb volt. Ez szerintem már nem Zaraki, csak kóstolgatja az ellenfelét. Amint megtudta a kardja nevét anno tudtam hogy ez lesz. kiveszik belőle minden amitől régen badass volt. Régen nem agyalt ennyit leszart mindent csak nekiugrott az ellenfélnek. De lehet csak én látom így. Nem mintha érdekelne.
Egyébként én is örülnék ha Yachiru visszakapná a harcot mert ez nem Kenpachinak való harc. És remélem nem húzza Kubo 2 fejezetnél tovább a harcot mert hihetetlen hogy amióta elkezdődött ez a végső ARC egyetlen egy harc sem mozgatta meg a fantáziám, egy sem volt amit élveztem volna mert mindig ilyen mutánsokat hoz be tök hülye képességekkel és undorító külsővel. Na jó legyünk igazságosak az elején Yama harca jó volt és asszem kb ennyi.
azért ez a fejezet animében iszonyat ütős lesz majd... rohadt jól nézett ki már mangában is a vízkockába zárt kenpachi
Nem értek egyet szerintem nem nagy kunszt, ennél voltak sokkal jobb harcok is pl Yamáé. Egyébként ez is copy paste ötlet a Yu Yu Hakushoból.
Kubo tényleg nem tud újat alkotni. És most hogy ez eszembe jutott már tudom kire hasonlít ez az irritáló gyerek. YYH-ból a srácra aki a vizet irányította de ez a Bleaches kölök sokkal rusnyább és idegesítőbb.
Maga a fejezet jobb volt mint az előzőheti bár épp hogy csak. Remélem a végén az a jelenet arra akar utalni hogy megvna a gyenge pontja ennek a hülye gyereknek mert tényleg unalmas a csávó.