24 nov 30, 00:42:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130492 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Lehel94
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3240 Dátum: 14 márc 12, 17:51:37 »

Hát nemtudom,hogy miféle képessége lehet Kenpachi kardjának,de remélem valami olyan lessz ami illik is hozzá.
Lenne egy ötletem,mivan ha az új qiuncy-nek abban áll ez a képzelet dolog,hogy elhiteti valakivel amit csak akar,és ha az a valaki el is hiszi,amit mutatnak neki akkor kerül a hatása alá(elnézést ha valaki mondta volna már ezt  Mosolyog )
És ha nem hiszi el azt amit mutatnak neki,akkor kikerül a képzelet hatása alól. Bár ez egy kicsit abszúrd ötlet,de azért gondoltam leirom hisz sohasem lehet tudni,hogy Kubo mit tervez. smirksweat ikszdé

Bár ha igaz amit leirtam,akkor Kenpachi-nak nem lessz nehéz dolga. Mert én nemtudom elhinni Ken-chanól azt,hogy ő a használtja a képzeletét.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 17:52:24 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #3241 Dátum: 14 márc 12, 19:02:54 »

Egész jó volt a fejezet. Kenpachi-t illetően én 2 dolgot tudnék elképzelni: h a fizikai erejére épül fel a kardja, vagy lesz egy bazi nagy csavar és vmi ultra hasznos, ám de Ken-chanhoz nagyon nem illő erőt hoz elő xD
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3242 Dátum: 14 márc 12, 19:36:00 »

Másodikat valószínűbbnek tartom,és jobban is tetszene.
Ha csak simán az erőre épít az snassz,legyen valami egyedisége is,"trükkje".
Még tartom magam ahhoz hogy néha a Zanpaktoujával összevesznek harc közben,és kis időre irányíthat is. Nyelvesít
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3243 Dátum: 14 márc 12, 19:38:46 »

Lehel94 - Én ugyan erre gondoltam, hogy el kell hinni ezt és éppen ezért nem gondolom, hogy meghalt volna a két kapitány sem. Mivel nincsenek maguknál így velük nehéz lenne bármit is elhitetni, viszont akik kint vannak azokkal el lehet hitetni, hogy meghaltak. Másrészt én arra gyanakodok, hogy pont ezért kapott Kenpachi pont ilyen ellenfelet mert ilyen ellenfélen lehet legjobban bemutatni, hogy mire képes ő de főleg a kardja. Márpedig azt megfigyelhettük, hogy Kubo amikor párosít valakit akkor mindig olyat tesz az útjába ahol mindig van valami összhang vagy éppen ellentét a két fél között.
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #3244 Dátum: 14 márc 12, 19:40:24 »

Ken-chan in da haus!  Nevet Vártam, hogy felbukkanjon és szétcsapjon mindent és marha nagy mázli, mert el is kezdte. Mivel ajtót használni nem cool, meg amúgy is. A szövege meg ez az egész fejezet elárulta, hogy a végén betoppan, mint Byakuya. Itt már felvetettétek, hogy mi van, ha ő is úgy hagyja a dolgokat, mondván te kezdted, fejezd is be, de ő Kenpachi. A kis illuzionistának ezáltal jósolok még két oldalt plusz-mínusz egy visszaemlékezést és szerintem őt is kihúzhatjuk az ABC-ből.
Az azért nem lenne semmi, ha random elkezdene társalogni a kardjával harc közben, az biztos, hogy felröhögnék. Beszélgetés tárgya, hogy ki nyírja ki előbb?
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Tomo96
Újonc
*

« Válasz #3245 Dátum: 14 márc 12, 19:54:13 »

Azon gondolkodtam, hogy mi van, ha esetleg Kenpachival szórakozik az illuzionista és csak arra hat ki az ereje, akire rákoncentrál és a harc közben mondjuk Kensei felkel és csak úgy hirtelen gerincen csapja? Nevet
Jó ez nagy hülyeség, de nem baj Nevet
Komolyra fordítva a szót, szerintem olyasmi a képessége, hogy egy adott területen belül gyakorlatilag az ő képzelete irányít mindent és mindenki azt hiszi el, amit ő mond.
Naplózva
nanfi-kun
Újonc
*

« Válasz #3246 Dátum: 14 márc 12, 20:40:23 »

Igazából lehet csak nekem fura de mióta képes kenpachi igy megérezni a lélekenergiát? Eddig mintha ichigo hoz hasonlóan nem igen értett volna ehhez. Bár igaz lehet ha a hadnagyáról van szó kicsit jobban odafigyel.
Naplózva
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #3247 Dátum: 14 márc 12, 20:46:31 »

kenpachinak a kardja olyasminek kell legyen ami a harcot élvezetessé teszi , más különben nem használná.... kenpachi utálja a kido-t, saját erejét is elnyeleti a szemkötővel, csengök vannak hajában , eleve fél szemmel oda a térlátás stb stb.... csomo handicap hogy az ellenfél dolgát könnyitse, eztán nem fogja egy ultimate getsugathensoval lezuzni a népet... ha ilyen képességet kapna nem használná, inkább valami olyanra tudok gondolni pl gyogyitja a kardja igy tovább huzza azaz több móka, bár a fent emlitett ellenséges képesség semlegesitő cucc is jó lenne...  

de egy ilyen noname betü nélküli joszág ellen nemkellene kardot huznia ( én hashwald szintü ellenfelet látnák ellene szivesen vagy ishidát ikszdé ) ... inkább paszolja el a hadnagyoknak, kenpachi a gyengékkel amugy se áll le harcolni, föleg akik trükköznek untatják...  bár yachirut megbosszulni lehet megakarja, amugy isane még semmit se csinált, pedig a jelenlévök közül ö használja egyedül a fejét. Itt lenne az ideje yachiru karakterét kicsit kifejteni, azt is eltudom képzelni hogy kenpachinak vmi brutál ellenfelet kreál ( akik szerint nem képes "v"-t is elég keményre gyurta, egy mezei shinigamit bedarált volna, de nem kizárt hogy páran az erösebbek is benyalták volna a kancsal hátbabökését... ) na amig kent lefoglalja addig Isane összefoltozza yachirut és ö villant valamit, vagy yachiru magától gyurja le az illuziot és még a multjábol is lehetne némi info kacsint

amugy kenpachi radarja sztem is jobban müködik, és még csak el se tévedt Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 12, 20:51:54 írta ozsiruyg » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3248 Dátum: 14 márc 12, 20:46:55 »

Nekem nem furcsa. Yachiruval eddig is mindig szoros kapcsolatban állt. Például jól mutatja ezt amikor Nnoitorával harcolt. Másrészt kitudja, hogy milyen változások történtek vele azóta mióta vissza szerezte az erejét? Lásd, például meghallotta a kardját is.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3249 Dátum: 14 márc 12, 22:15:09 »

Gyógyítós erő Kenchannak nem tűnik elvetélt ötletnek. Elvégre is Unohanának is gyógyító képessége van és ennek valódi okát csak nagyon sokára tudtuk meg. Ha Unohana vérszomjas, akkor Kenchan maga a vérszomj.
Nem tudok elképzelni ilyen ilyen buff szerű képességet Kenchannak, mikor tényleg handizteti magát az ellenfelekkel szemben. Remélem a köv fejezetekben kiderül ez is.

Tényleg érdekes, hogy érezte Yachiru reitsujának csökkenését. Ami még érdekes, hogy meglepődött ezen. Tehát ő tisztában lehet Yachiru erejével.

Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3250 Dátum: 14 márc 12, 23:56:05 »

Azért azt ne felejtsétek el, hogy Kenpachi kardja nem az ő eredeti kardja, tehát az alakításában annak a személynek a lenyomatának is meg kell lenni akié eredetileg volt. Sőt, az alapját annak a személynek kellett letenni hiszen az ő lenyomata volt az első. Szóval ez inkább egy valamiféle mutáns kard lehet. Így bármi megtörténhet és akár elég vicces dolgok is kisülhetnének belőle.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3251 Dátum: 14 márc 13, 00:17:04 »

Az vicces lenne ha még a harc elött Kenpachi leállna vitatkozni a kardjával,mert az nem akar harcolni. ikszdé
Nemtudom,hogy milyen képessége van a kardjának,de remélem valami olyan ami illik is Kenpachi-hoz,és amit jól is tud használni. Arra kiváncsi vagyok,hogy valyon fog bankai-t villantani Kenpachi,vagy csak shikai-t. Bár lehet,hogy már van is bankai-a,hissz anno Ichigo rövid időn belül érte el a bankai-at,és akkor gyengébb volt mint Kenpachi szerintem. Na most Kenpachi-nak szerintem több szellemi ereje is van,és ezért lehet az,hogy neki még keveseb napba telt elsajátitania a bankai-t mint Ichigo-nak.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
boduke001
Újonc
*

« Válasz #3252 Dátum: 14 márc 13, 10:54:00 »

Most megpróbálok szinte mindenre válaszolni.
1: Kenpachi ugyan lopta a kardot, de nagy valószínűséggel a mérhetetlen mennyiségű, valamint brutális erejű és vérszomjas, lélekenergiája simán elnyomta az eredeti gazda lélekenergiáját, sőt még valószínűbb, hogy még azelőtt lopta, hogy rendesen kifejlődhetett volna az eredeti gazda erejéből egy kard. Nem tudjuk, hogy miként, vagy hogy kitől jutott hozzá, így én is csak találgatni tudok.
2: Ahogy megérezte Yachiru energia szintjének a csökkenését. Ennek biztosan az az oka, hogy már kiskora óta "ő neveli", és talán ő az egyetlen olyan akinek megérzi ha csak 1 0,0001%-ot is csökken az ereje.
3: Kenpachi kardja. Mehetnének a találgatások vajon hogy fog kinézni? Vajon mire lesz képes? Mi a neve? stb, stb. Szerintem ebbe ne menjünk bele inkább úgy is vagy csalódás lesz, vagy felülmúlja az elvárásainkat.
4: Yachiru kardja. Na most merje valaki azt mondani, hogy nem halál cuki a shikai-a. Bazd pasi vagyok de ez még nekem is sok volt, de nagyon illik hozzá, kis gyerekes az egész. Nevet Komolyan mondom olyan mint ha 2 kis lidérc lenne a házi kedvence, de nem? Áh majd eldobtam a vakbelem tőle.
5: Rukia Bankaia. TUDTAM! GYEREKEK ÉN VÉGIG TUDTAM, HOGY TOTÁLISAN BRUTÁLIS LESZ. Meg merem kockáztatni, hogy még Ichigo-t is leverné. KÖNNYŰ SZERREL! Valamint nem tudom, ti hogy vagytok vele. de ha jól megnézitek, láthatjátok azt, hogy a fegyvere...................... UGYAN OLYAN TÍPUSÚ MINT ICHIGO-É!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RÁADÁSUL TÖKÉLETES TÖKÉLETES YING ÉS YANG. Komolyan mélyen nézzen magába az akinek ez az utalás nem esik le. Kubo ezt a szálat szerintem nagyon frappánsan oldotta meg, mert azért nézzünk magunkba, szerintem ezt már a legelején lehetett tudni.
Lol, hát a második részben konkrétan egy szobában aludtak. És most férfi társaim nézzünk magunkba. NINCS OLYAN 15 ÉVES SRÁC AKI EZT NEM HASZNÁLTA VOLNA KI LEGALÁBB EGYSZER!!!!!! Nevet DE TÉNYLEG 15 ÉVESEN MIN JÁR EGÉSZ NAP AZ ESZÉBEN 1 SRÁCNAK? AKI NEM TUDJA, ANNAK A VÁLASZT MEGADJA NEKTEK HYOUDO ISSEI A HIGHSCHOOL DxD-BŐL.
Nekem ennyi a véleményem az egészről majd meglátjuk a jövőhéten.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 10:57:03 írta boduke001 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3253 Dátum: 14 márc 13, 11:26:41 »

Szerintem a srác képességének a használatához az a követelmény, hogy érjen hozzá ahhoz, akin használja a képességét. Yachiru csontjai csak azután változottak sütivé, hogy megragadta a kezét. Nem hiszem, hogy úgy aktiválódna a képessége, ha a másik elhinné amit mondanak neki, hanem csak, ha rágondol. Ez az oldal alapján erre tudok csak gondolni. http://readms.com/r/bleach/572/2290/17
Ha így van, akkor Ken-channak meg se kell izzasztania magát, mert ő nem szokott képzelődni harc közben. Nevet

boduke: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7p3xsia4E1rqw85to1_1280.jpg  A középső tényleg megtörtént kacsint
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3254 Dátum: 14 márc 13, 13:32:41 »

Azért Zaraki kardjánál nem ilyen egyszerű a képlet már az asauchi felépítés miatt sem. Továbbá nem tudni, hogy ki, milyen beállítottságú és egyáltalán mennyi ideig birtokolta azt a kardot? Az asauchiból nem hinném, hogy ennyire könnyű lenne kitörölni az előző gazda lenyomatát. Ezt valószínűleg, sőt biztosan csak a kardkovács tudná megtenni. Éppen ezért a keveredésért én nagyon is különleges képességre számítok ettől a kardtól.

Abban azért csalódott lennék ha Zaraki egy ilyen power up után sokat szórakozzon ezzel az ellenféllel. Egy mangának elégnek kellene lenni ezt eldönteni. Persze trükkös az ellenfél de akkor is csalódott lennék ha ez ennél jobban elhúzódna.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins