akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2955 Dátum: 14 feb 12, 09:18:10 » |
|
:'D Jól van rini, győztél. :'DDD Ezennel megállapítom, hogy Kubot a sorrend nem érdekli, csak a párosítások. Mondjuk eddig mindenkivel az küzdött, akihez már volt köze.. na mindegy, ez most nem jött be nekem. xD As Nodt kissé hollow Ichigo-Ulquiorra második alak (ez nagyon) keverék lett a szememben, de ettől még mindig tetszik. Viszont a quincyk honnan szerválhattak egy ilyen alakot? :O Nem volt rossz rész, reméltem, hogy Rukia nem győzi le, de a következőt jobban várom. >.< Na még valami. Amikor mutatják Rukia félelmeit/emlékeit, akkor miért Orihime van ott? Egy Renji jobban odaillene...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 09:30:38 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2956 Dátum: 14 feb 12, 09:48:29 » |
|
Örülök, hogy holmi Rukia nem volt elég Nod32 ellen és befutott Byakuya.... na majd meglátjuk mi sül ki ebből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2957 Dátum: 14 feb 12, 10:02:00 » |
|
Azta, nem gondoltam, hogy a Bleachben fogom először látni zombi Jézust http://www.mangapanda.com/bleach/568/9
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bambusz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2958 Dátum: 14 feb 12, 10:07:56 » |
|
Dettó jézus jutott nekem is eszembe...mint aki éppen lesett a keresztről és a bosszúját forralja Rész nem volt rossz azt kaptam amit vártam.Egy pofára esett Rukiát egy bepöccent Nodot...és egy hősies nagy tesót...Szerintem azért ért ide Byakuya mivel ő talán előbb túljutott néhány edzésen mint a többiek Rukia különösebben nem érdekelt soha sem arra viszont kiváncsi leszek, hogy Byakuya miben változott HA változott bármit is...
|
|
|
Naplózva
|
F**k camouflage!We're rolling in style
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #2959 Dátum: 14 feb 12, 10:40:27 » |
|
WOW, Ass Nodi úgy néz ki mint a Jerico játékban egyik ellenség de teljesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2960 Dátum: 14 feb 12, 11:51:04 » |
|
Félig igazam lett Ez egyértelmű volt h kitör a jégből (még ha az abszolút zéró is) ráadásul vollstandingal. Gondoltam, hogy SSJ formában valamilyen formában erősebb és hatásosabb félemlítési eszközei vannak A kinézete telitalálat Összevagdalták legjobb horrorfilmek fontos elemeit és egy személyben egyesült ez a zombi-undead-hollow-Samara(Kör)-szellem akármi Kubo így akarta talán megoldani h ne villantson bankait Rukia? A régen várt párosítás mégiscsak összejött... Byakuya muszály volt, hogy megküzdjön Assel, mint ahogy azt már az első napon megmondták h mindenki az előző partnerével kell hogy harcoljon. Am logikailag tényleg még többet kellett volna késnie főleg Ichigo után, viszont itt jön akkor képbe hogy így erősen esélyes, hogy tényleg benézett a lélekkirályhoz is Ichigo és/vagy kapott olyan edzéseket is amit a többiek esetleg nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #2961 Dátum: 14 feb 12, 11:56:51 » |
|
de azt ne felejtsük el hogy Ichigo 1 teljes napot volt az élők világában , és nem tudjuk a két világban egymáshoz viszonyítva mennyire telik az idő viszont az is lehet hogy amikor Rukia kapta a telefont Byakuyaról csak pár óra telt el ahhoz viszonyítva amikor Renji végzett a kardosnál és így előnyben volt Ichigohoz képest harmadszor Byakuya nagyon képzett shinigami lehet hogy nem volt mind az 5 helyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2962 Dátum: 14 feb 12, 12:51:26 » |
|
Akim17 - nekem sincs igazam mert én azt gondoltam, hogy Rukia legyőzte As-t. Erre kiderült, hogy nem. A másikban viszont valóban úgy gondoltam ahogy most írtad. Kubo párosításokat és revánsokat kedvelő típus. Az viszont érdekes, hogy Byakuya bankai nélkül vágta ketté As technikáját, aki éppen full power-ben nyomult Rukia ellen. Legalábbis a kezében lévő markolat erre utal. Ha pedig ez így van akkor As-nak a legkisebb esélye sincs (nem mintha ez ne lett volna biztos eddig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2963 Dátum: 14 feb 12, 13:36:47 » |
|
Nem tudom miért de elsőre Tartarosnak olvastam As nodtnál. Örülök hogy nem simán tört ki hanem már jött ez talán csontvázas vollstanding. Simán elmenne egy erősebb hollownak ,ha szeme fölött is lenne akkor olyan lenne mint anno Ichigo Maszkja Byakuya nem kicsit előzte be Ichigo-t.Csak nem eltévedt úzközben? Meglepő hogy többiekkel ellentétben Byakuya "köntöse" milyen egyszerű.Betörte a feni 0ikos csajt hogy nem dekorálta föl? Jó látni azt hogy megjött,bár egy kicsit még korainak érzem. Háborút jobban megnézve van egyáltalán olyan quincy aki "tiszta",most nem a vérre gondolok. Annyis biztos hogy As Nodt nagyon hajaz egy hollowra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordsesshisama
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2964 Dátum: 14 feb 12, 14:11:44 » |
|
A messze a legjobb Vollstanding eddig es gyanitom nem is lesz jobbab kinezo tobb. :DByakuyabakayaro why u arrive-_- De szeretnem hogy As gyozzon de sajna mar csak 2 fejezetig retteghetunk F-jetol.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2966 Dátum: 14 feb 12, 15:04:46 » |
|
Nem volt rossz fejezet bár jobban örültem volna ha nem jön Byakuya, de még így is jobb minthogy Rukia Bankait villantson.Anélkül meg nem bírt volna el ekkora ellenféllel. Byakuya öltözete a legegyszerűbb az eddigiek közül, mégis ez eddig a legjobb.Pedig csak 1 ruha darab. És mekkora fordulat?a nagy táp után valaki veszít?ezt is be merte játszani Kubo.És nem, nem tudta volna már a Bankaiát sem használni a ledermedésében mert hamarabb szabdalta volna fel As Nodt. As Nodt vollstandingja nagyon beteg.Elején nem de volt néhány képkocka ahol nekem is Ulqi jutott eszembe Byakuya pedig erőlködés nélkül fogja elverni As Nodtot.Ő amúgy is túl menő ahhoz, hogy megszorongassák Bankait biztosan mutat, de ha nem azzal se lesz bajom. Jobban örültem volna ha Rukia elveri Bankai nélkül, de As Nodt erejét nézve ez kivitelezhetetlen, úgyhogy hiába elleneztem Byakuya érkezését inkább ez mint amaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2967 Dátum: 14 feb 12, 15:18:06 » |
|
Az alsó kocka olyan, mintha azt nézné, hogy milyen lett a csillag a feje fölött xD http://readms.com/r/bleach/568/2252/16Byakuya, mintha valami arab országból jött volna meg. Én se bántam volna, ha kicsit tovább tartott volna neki az út, de kell is most az erősítés a horrorszökevény ellen. Meglepődnék azért, ha tőle látnánk új technikát. Hisz csak újra lett kovácsolva a kardja. Lehet, hogy megint az lesz, ami Zommari ellen is történt, hogy Rukiát használja fel majd ellene. Azért örülnék, ha mégis Rukia győzné le valahogy, vagy legalább 2-en harcolnának ellene. páros harcot még úgyse láttunk tőlük. As engem a F.E.A.R 2-ben lévő egyik ellenfélre emlékeztet. Legalábbis az arca.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2968 Dátum: 14 feb 12, 15:23:00 » |
|
Na ez a fejezet is nagyon kellett a lelkemnek. Bya a végén kissé kiütött a hangulatból, dehát a mérlegnek egyenest kell maradnia. Szofron által linkelt képek tökéletesen kimutatják, hogy Kubo szerint mennyire fontos egy vollstandig alak, As végső alakja az volt, nem kicsit. És nem kicsit ütött. És mekkora fordulat?a nagy táp után valaki veszít?ezt is be merte játszani Kubo.És nem, nem tudta volna már a Bankaiát sem használni a ledermedésében mert hamarabb szabdalta volna fel As Nodt.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy elmer-e lőni olyat, hogy Bya is (másodjára) veszít. Remek lenne. Amúgy nem értem miért gondolja mindenki, hogy Byakuya Ichigo előtt ért ide. Ichigo már akár éppen egy másik helyen lehet. Mondjuk a múltkori rész után (hogy láttuk Uryuut) nemnagyon tudnék adni neki célpontot, aki feltartja,,,,, Szerk. Megint láthattuk, hogy a quincyk mennyire hűségesek Bach iránt. Amúgy rini eddig én állok nyerésre a félelem kontra elme párbajban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 15:28:39 írta DasOmen »
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2969 Dátum: 14 feb 12, 15:33:17 » |
|
Ichigoról azért lehet számítani, hogy a utolsóként érkezik mert ő a főszereplő. Neki kell a legnagyobbat durrannia. Én ezért gondoltam, hogy a többiek után fog érkezni, ami szerintem be is fog jönni. Másrészt mint korábban írtam, As-nak vesznie kell. Viszont a következő 1-2 menetet ezután a quincyk viszik el az egyensúly felborítása érdekében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 15:33:54 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|