Ki mondta, hogy nem tudnak hozzáérni? Egyszerűen el kell kerülni, hogy a lelkének a darabját a tiédbe juttassa és úgy támadni rá. A védekezés szintén egy jó módszer, kivárod amíg elhasználja az erejét és egyre harcképtelenebb lesz, akár amíg vissza nem alakul. Ezt tudtuk meg most. Uryuuról nem is beszélve, maga Bach mondta, hogy olyan rejtett ereje van, ami felülírja az övéét.
Ja és amíg ezt elérik ami ugye nem 5 perc alatt történik elvégre több éve gyűjtögeti az erőt és még mindig alig néz ki 50-nek, addig Bach-sama csak néz és vár ugye?
Ezt te se gondolhatod komolyan. Egyébként nem mondták hány féle mód van arra hogy a lelkének egy darabját átadja másnak. Arról tudunk hogy a Kvinsik ittak a véréből és hogy jelenleg egész SS kapott a darabkáiból. És kétlem hogy ez alól bárki is kivétel lenne ha csak nem azok akik elmentek edzeni rehabilitálódni a 0-sokhoz. Ráadásul mint mondtam Yama sem bírt vele hiába írod hogy Yama gyenge volt mert egyáltalán nem volt az, Yamát is csak egy csellel tudta lenyomni mégpedig úgy hogy felhasználta a minionjait és amikor Yama legyengült kivégezte. Most akkor ezek után hogy várhatod el SS többi tagjától akik vélhetően negyed akkora erővel sem rendelkeznek hogy CSAK VÉDEKEZZENEK ellene amíg kis bébi nem lesz belőle újra. Arról nem beszélve hogy halál izgalmas csata lenne belőle a Mangában.
Egyébként egyértelmű hoyg a végén lenyomják vagy megtérítik vagy bármi más megoldás lesz aminek a vége az hogy nem ő nyer elvégre nem ő a főhős.
Tévedsz, nem akkor kapja vissza amikor kell, akkor kapja vissza amikor a páciens meghal. Ha a halálán lenne és pont kellene neki erő, akkor hiába lenne valakiben benne a lelkéből, nem sokra menne vele. Nem kapná meg csak úgy, és szépen menne vissza csecsemőbe, vagy halottba.
Tudom hogy mikor kapja vissza nem így értettem. Egyébként mindent ő irányít szóval előre ki van az számolva hogy ki mikor hal meg és mikor kapja vissza az erejét. Szóval kétlem hogy mostanában látni fogjuk fiatalon vagy legalábbis nagyon fiatalon és gyengén mert msot hogy itt van Renji és Rukia és hamarosan Ichi is hullani fognak a Kvinsik mint a legyek aztán ha mindenkivel feltörölték a padlót jön Bach mint egy Isten és feltörli mindenkivel a parkettát.
Maga a quincy abszorbálás pedig már a történet eleje óta létezik, nem értem hogy miért pont most lett probléma a létezése. Esetleg mert van egy legerősebb quincy aki értelemszerűen a legmagasabb szinten műveli? És ennek a nagyon alapja hasonlít Cellre? Mert mindkettőben elszívást láthatunk?
Ki mondta hogy probléma? Nekem azzal van gondom hogy nem tudod elfogadni hogy ez nem újdonság. Elvégre te írtad, idézem:
"Kubonak megint sikerült valami eddig -számomra- shonenben sehol ilyet látott dolgot behoznia, erre megint le van szólva, hogy Aizenkopi meg szupertáp..." Akkor most újdonság vagy sem?
Yamára gondolsz? Aki valószínűleg majdnem égő parázzsá tette egyenlővé őt 1000 éve (valószínűleg)? Vagy az elpuhult bankai nélküli Yamára? Vagy az épphogy talpon álló Ichigora az eddigi (szintén valószínűleg) legeffektívebb edzése előtt?
Fentebb már leírtam kire értem elvégre az 1000 évvel ezelőtti dolgokról máig alig tudunk valami
PONTOSAT!Remélem ez volt a te nagyon rossz vicced.
Ez miért lenne vicc? Megitták Bach vérét maga Hashwald mondta. Akkor nem olyanok mint a vámpírok? DE! Akkor erről ennyit. Vagy én nem értem hogy mit véltél a mondandómban poénnak.
Szerinted ez is logikátlan volt? (Szimpla kérdés volt, igen, elolvastam az itteni 2. mondatodat.)
Jogos minek is keresek egy SF mangában logikát, főleg egy olyanban amit Kubo csinál.
Ha minden szaron azt érted, hogy a teljesen az archoz illő magyarázatok, akkor egyetértek.
Azt értem kérlek szépen, hogy csomó olyan magyarázatot kaptunk eddig amit jóval előbb is megmondhatott volna. Nekem senki ne mondja hogy Kubo már az SS ARC óta tudja hogy Bach lesz majd a végén a Fő Boss aki minden rossz forrása és Ichigo anyjának halálának okozója is. Itt az a lényeg hogy minden fontosabb momentumot elhúzott a végére kezdve Ichi származástól, egészen Isshin történetszáláig. Ráadásul ezek a magyarázatok kimerültek kb 4-5 mondatban és pár képkockában. Ichi anyjáról pl alig fél fejezet alatt megtudtunk mindent és ennyi, meztelenkedett kicsit és ennyi, kiderült hogy Kvinsi csak hogy legyen értelme annak hogy Ichi miért ilyen mutáns. Nem azért magyarázta meg az anyja halálát mert annyira fontos karakter lett volna hanem hogy a főhős létezésének legyen értelme. Ezáltal azt érte el hogy csak a főhős számít. Ezt nem tudom ennél jobban elmagyarázni és ez igaz majdnem minden magyarázatára. Hisz a legtöbb magyarázat kibúvója slusszpoénja Ichi. Na ezért logikátlan mert egyetlen szereplő jut mindenre. Oké ő a főhős de muszáj mindennek a központjában neki állnia? Itt egy egész klánról beszélünk Bach mégis azt mondta neki hogy visszajön érte mintha ő lenne a valaki. Pedig elvileg nem rokona neki csak egy klánba tartoznak. Arról nem beszélve hogy Aizen is ezért cisnált mindent hogy Ichit tesztelje. Egyszerűen minden egyes történés ami végbe megy a Bleachben Ichinél köt ki és nem annyiban merül ki hogy ő nyomja le a főellent hanem szó szerint minden út hozzá vezet. Na ezért szar mert minden más szereplő storyja telibe van szarva. Tökéletes példa erre Kenpachi vagy ha már itt tartunk Unohana. Egész Bleachben volt talán 5 mondata? Most meg csinált belőle egy hardcore badass karaktert csak hogy megölhesse és Kenpachi kaphasson bankai-t és ezzel Kubo kivégezte a Bleahc 2, talán legjobb karakterét. Írjam még mert napestig tudnám írni.
Legalább elismered, hogy mindig meglepően hozza az új fejezeteket. Tetszen ez a többségnek, vagy nem.
Így van elismerem hogy mindig az van amire nem számítok, persze nem mindig de általában így van. CSAKHOGY ez nem bók volt, épp ellenkezőleg. A meglepetés nem mindig sül el jól és nála általában, hogy egy hasonlattal éljek a tortából nem egy bomba nő ugrik ki hanem csak szimpla bomba ami agyhalált okoz. De ez jó hiszen nem lehet mindenkinek megfelelni és láthatóan az olvasók 90%-a kb már agyhalált kapott hisz láthatóan mindegy mit csinál Kubo nekik bejön és nem látják a hibákat.
Egyébként amint jön egy ilyen rész, máris mindenki egymásnak esik...Ez a szememben pont azt tükrözi, hogy nagyon is hatott ez a fejezet, vagyis a célját bőven elérte. Figyelmet kapott és mindenkiből váltott ki valamilyen hatást.
Ja az Alkonyat is elérte ezt a célt, ahogy Justin Bieber és sok más hozzájuk hasonló produkció de ettől még nem teszi jóvá egyiket sem. Hitlerről is sokan vitatkoznak mai napig is de ettől még nem teszi semmissé amit művelt és főleg nem teszi jóvá. Ez a nem mindegy.
Azt hiszem kiveséztünk mindent. Jó részletesen. Nem akartam írni már mert nem nagyon szoktam de ha már ennyit fáradtál hogy idézgess akkor válaszolok.
Egyébként azt hol láttátok hogy Ishidára nincs hatással Bach ereje??? Mintha valaki ezt írta volna.