Háááááát.... mit mondjak erről a fejezetről? Talán inkább pontokba foglalom.
1.Végre lezártnak tekinthetjük azt, hogy ha Bach volt egész idő alatt Zangetsu (imitátor), akkor ki volt a kis csávó, amikor Ichigo a Final Getsuga Tensho-t akarta elsajátítani.
http://www.mangareader.net/94-55199-8/bleach/chapter-411.htmlhttp://www.mangareader.net/bleach/565/6Tudom, hogy már akkor kibeszéltük és sokan (velem együtt) mondták, hogy akkor biztos egy fiatalabb Bach, de voltak, akik a mai napig azt állították, hogy a kis csávó valójában Rukia male edition-je.
2.Bach háttértörténete kezd kibontakozni, se szerencsére eddig egész sötét háttértörténete van. Gondolom minden egyes új napnál fogunk kapni egy szeletet a háttértörténetéből, s így lesz elmesélve az 1000 éves háború is.
Szóval nekem bejött, de nem vágtam hanyatt magam, mivel volt egy sejtésem, hogy valami hasonló ereje lesz Bach-nak, mint Vanitas-nak a Kingdom Hearts Birth By Sleep-ben.
Most ha jól értettem akkor az van hogy aki kapcsolatba került Bach erejével/lelkével és később meghal
az később visszakerül Bach-hoz és ezáltal még erősebb lesz. Ergo most akkor feleslegesen harcol mindenki hisz minél többen halnak meg Bach annál erősebb lesz.
Épp ellenkezőleg! Elmagyarázom, hogy könnyen értsd: tegyük fel, te vagy Bach, aki minden egyes harcos halálával erősebb leszel, függetlenül, hogy ki hal meg a csatatéren. Ráadásul van neked egy hűséges sereged, akik amellett, hogy vérüket és erejüket adják neked, vannak olyan jó fejek MÉG TÖBB erőt szerezni neked azzal, hogy kiirtanak érted mindenkit, aki az utadba kerül. Így az ellenséged nem csak arra van kényszerítve, hogy megvédjék magukat, hanem hogy a te oldaladon lévőekből is kevesen haljanak meg, s mivel tudjuk, hogy elfogni élve valakit 100-szor nehezebb, mint megölni, ezért szorultabb helyzetben vannak, mint te. S ha nem tudják? Akkor is ott van a sereged, akik öldökölnek, s nem csak katonákat, de ha kell, civileket is, akik ugyan gyengék, de a sok kicsi mindig sokra megy.
Komolyan Kubo nem tud igazi ellenséget adni csak ilyen végtelen erőkkel rendelkező senkiházikat tud gyártani? Lehet én vagyok hülye de már unalmas az Aizen 2.0, ráadásul nem is olyan kreatív mint Aizen.
Dehogy vagy te hülye, de azért ez az állítás....
OP karakterek meg mindenhol vannak, s ha úgy nézzük, a Bleach-ben még valamennyire jobbak is. Ott van pl a Dragon Ball Z, ahol mindegyik fő gonosz SOP volt (az "S" egy super akar lenni) és egy csettintéssel bolygót robbantottak. De ott van most Madara és Obito, akiknek amellett, hogy mindketten lopott skill-ekkel nyomulnak (szemlopások, DNS lopások, jutsu lopások ect) még meteorokat és fél bolygókat is pusztítanak. De felemlíthetnék más mangákat is, de ez már így is elég off.
Valamint Bach ereje meg Aizen ereje közt van különbség, már csak skill-ek terén is.
Az sosem baj hogyha adnak némi hátteret a karaktereknek, függetlenül attól hogy egyedi-e vagy sem. Jobb mintha a shinigamik egy olyan ellenséggel küzdenének, aki egyáltalán nincs felépítve.
Az ereje így mondjuk elég kérdéses lesz, abból amit eddig láttunk nem kizárt hogy a végső harca ő is kicsit túl lesz tápolva.
Bár kétlem, hogy Kubo képes lenne Bach -t Aizen karakterének a szintjére süllyeszteni (igen azt hiszem ez a megfelelő szó), szóval e tekintetben csak jobb lehet. Ellenkező esetben hasonlóan röhögöm magam szét, mint ahogy az az Arrancar arcnál történt xd.
Ott a pont! Mindegy, melyik mangának a gonoszáról van szó, mindig fel van vezetve, van aki a stílusával, van aki háttértörténettel.
Mondjuk azt nem értem, hogy Aizen (az átváltozásai kivételével), mikor volt OP? Mert ok, hogy leverte a kapitányokat és a Vaizard-okat, de ők illúzióban voltak, szóval nem nagyon tudtak mit tenni ellen, Yamamoto meg - Aizen saját szavaival élve - röhögve leverte volna, ha nincs Wonderweiss, aki amellett, hogy Yamamoto zanpakuto-ja ellen lett kitalálva, időzített erkölcsi bombaként is ott volt. Az meg, hogy túlélte Gin támadását meg magának köszönheti, mert ő volt a hülye nem cafatokra lőni már az első kilyukasztás után (de az is lehet, hogy ha a fejére célozz, már ott feldobja magát).