rini azért a Bleachbe ha kettévágnak valakit azt mutatják is
lásd Hiyori.
Na de mindegy szóra sem érdemes ez a rész.
Ahhoz képest kifejtetted a Kubo iránti gyűlöleted
Nem tudom miért nem tudta befejezni csak simán hogy félbevágja a csókát Renji, nem neki még át kellett alakulni valami Gay Kapitánnyá is.
Mert akkor azt írtad volna le kommentbe hogy Renji miért tudta ilyen könnyen Bankai nélkül leütni azt akit 2 kapitány se, és igen tiszta gáz hogy egy quincy végre mutatott egy quincy technikát ...
továbbá ha nem mutat vollstandinget akkor a halála után "Kubo még a vollstandingjét is lusta volt megrajzolni"
Azt hittem ünnepekre összedob egy normálisabb részt de úgy fest inkább elment bejglit enni.
remélem hagy nekem is.
Pedig már kezdtem az utóbbi időben reménykedni hogy feljebb ment kicsit a színvonal de Kubo egy fejezettel megint a béka segge alá tette a színvonalat.
ezt végképp nem értem.
Multkor kijelentetted, hogy az utóbbi időben az X manga jobban tetszik az Y mangánál ma ezt írod az X manga topicba.. valamint az Y manga topicba aminek semmi köze az X manga topichoz leírod, hogy milyen szar az X manga mangakája
Na de a fejezetről:
James nem elpusztíthatatlan, csak addig amíg Masculine él.Ha ő meghal akkor instant James is.Valamint Masculine kijelentette, hogy ennél már nem nő tovább az ereje szóval James karaktere jelentéktelenné vált ettől a ponttól.
Elején már majdnem szitkozódtam, hogy quincytől egy quincy technikát se látunk, de szerencsére nem lett igazam.
Mégegy pozitívum, hogy Renji kapott is azért néhány pofont mint ahogy azt már írtátok, valamint a legfontosabb, hogy nem volt elég a Shikaia egy új, nagyobb erőt is használnia kell a legyőzésére (valószínű Bankai) csak ugye ha az akkor a használata előtt nem akarta lelőni Kubo ha már nem mutatja meg ebben a részben.Mivel mindenki Bankaira számít, Kubotol kitellik, hogy valami más lesz, de akármi is lesz 1 egész oldalt biztosan kap és a rajzolás színvonala is marad az eddigi
Akármi is lesz az biztos, hogy nagyon erős lesz.
Kis poén amikor Renji megkérdezte, hogy miért változik a maszkod power upnál?
Ebbe a harcba nemtudom, hogy lehet még belekötni, de mint láthatjuk lehet.
Nekem ebben nincs akkora gyakorlatom
Kellemes Ünnepeket !