Jó fejezet volt egyetlen hibával
de először inkább a jó dolgokat!
Nagyon tetszett, hogy logikusan cselekedtek, el se tudom mondani mennyire! piros pont a mesternek!
Brutális ahogy kettévágta a kis krapekot, reméljük animébe nem fog ez se cenzúrát kapni!Rose kihasználta az alkalmat, hogy az ellenfél "erőforrását" hátbatámadva kiiktassa azt, és el is mondta, hogy így már nem tud a teljes erejével harcolni.Tetszett, hogy nem ilyen Ikkakusan nyomta se Kensei se Rose, hogy követeli, hogy az ellenség mennyen maxon...
Még Masculine is logikusan cselekedett! Feldühödött ugyan, de nem kezdett el tombolni mint néhánynak szokás, és mindenkinek meglepetést okozva azzal, hogy kiszakította a dobhártyáját, mivel amikor lecsapta Renjit mert azt se tudta, hogy Kapitányokon kívül másnak lehet Bankaia szerintem mindenki elkönyvelte egy idiótának
Na és most ami nem tetszett, hogy ez sok volt egy fejezetbe
olvasás közben elején úgy voltam vele, hogy Kensei most felmegy Hollow maskos formába mivel az a teljes ereje, és úgy is meg kell még őt mutatni, ugyanez a helyzet Rosenál.Hihetetlen mennyire eltérő a Bankaia és a Shikaia
Nagyon tetszett a képessége! Ha a rosszulidőzített dumálását mellőzzük is az ilyen képességű embereknek általában ha besül a képessége akkor vége...
Közben úgy voltam vele ha Rose leüti akkor már egyre kevesebb a quincy és még mindig hatalmas a túlerő a shinigami oldalról, de nem így lett! Nem fájna ennyire, hogy ilyen hamar leverik, de azért ha már Bankait mutat (amin szintén nagyon meglepődtem) azért minimum nem egy felet, hanem legalább másfél fejezetet kaphatott volna...Valamint neki is a legerősebb formája a Bankai + Hollow mask, amit szintén látnunk kéne nem?
Mondjuk az ő képességén nemtudom mit segítene
Na és végül Renji...
BADASS !!!!!
az a gondolat átfutott a fejemen nekem is, hogy 2 VAIZARD kapitány akik bankait is mutattak besült, Renji meg majd egy csettintéssel legyalulja.Remélem nem így lesz és meglehetne azt lépni, hogy ne csak Renji, hanem pl Hisagi is feltápászkodik és leváltják kicsit a kapitányokat.Valamint Rukia is stb. és így nem az lenne, hogy Renji egyedül leveri azt aki ennyi embert kifektetett, hanem a Hadnagyok nagyja is megmutatja mit tud, ez sokkal jobban tetszene minthogy Renji OP egyedül.Rukia remélem Bazz-b-hez megy tökéletes ellenfél lenne neki márha betudná fagyasztani.Csakúgy mint ahogy Bambi is a tökéletes ellenfél volt Komának.Az meg, hogy toshiro Hyoinmaruval a legerősebb jég típusú zp-vel nem tudta, Rukia meg betudná, az azzal is kivédhető lenne, hogy Toshironak nem volt bankaia...Ezt csak a haterek kedvéért írom, hogyha bekövetkezne, ne ez legyen az egyik kifogásuk hogy miért szar a Bleach
Végül pedig Iba...Állandóan eddz, de még egyszer se mutatott semmit
bocsi a hosszú hozzászólásért