Egyetértek Kuroval, mindenki szabadon alkothat véleményt, akár pozitív, akár negatív de ez nem is olyan rég volt kitárgyalva a "Ha nem tetszik miért olvasod?" mellet.
Egyet értek Tilonnal (és így részben Kuro25-tel is).
Annyit talán megemlítenék a vélemény nyilvánításhoz visszatérve, hogyha nekem
nagyon nem tetszik egy adott fejezet, vagy
semmi érdemleges nem történik benne akkor nem kommentálok. Egész egyszerűen csak azért, mert most minek? Ha
nagyon nem tetszik, akkor olyan szinten semmisnek veszem a részt, hogy annyira se méltatom, hogy leszóljam.
Csak időpazarlásnak tartanám a hozzászólásomat, mint ahogy a fejezet elolvasását is, másik meg, hogy csak leszólni tudnám. Én mindig szeretek írni valami pozitívat is, ha pedig egyáltalán nem tudok, akkor nem kommentelek. Simán nem szeretek, meg amúgy is megteszik ezt helyettem. De ez csak a személyes kis rigolyám. Ha akár egy oldal is van, amiért érdemes írni, akkor írok. ^^ Bocs, ez eléggé offra sikerült.
Aki ezzel nem ért egyet az valóban elvakult fan akik általában erre csak azt mondják, hogy
ki kell várni nem lehet egy fejezet alatt mindent megtudni. Na ez a másik amit utálok.
Én ezeken nem akadok fenn. A FT-be már 250(!) fejezet óta nem derült ki, hogy Natsu miért nem tudott átmenni az erőteren. Ehhez képest a Bleachben nincsenek olyan nagy logikátlanságok, csupán apróságok.
Valahogy sosem értettem, hogy miért mondják azt, hogy a Bleach
tele van logikátlanságokkal, hirtelen egyet se tudnék mondani, ami olyan eget rengető fölösleges hülyeség lett volt, pedig tudnom kellene, ha tényleg csak úgy "hemzseg tőlük" a manga és olyan nagyok, hogy "majd' kibökik a szemem". Egyébként a Bleach meg egy tipikusan olyan manga, ami élvezhetőbb lenne, ha nem hetente jönne ki, mert sokszor tényleg nem lehet egy fejezet alatt (sok)mindent megtudni
, sok dolognak hosszabb a lefolyása, és heti szinten kifejezetten hosszúnak tűnik, amíg eljutunk az igazsághoz. (pl. Bach miért is hasonlít Zangetsura
jól mulattam, amikor kiderült, hogy miért is, addig pedig mindenki Kubot szidta, hogy nem tud újat kitalálni
sok a türelmetlen ember) Persze ez nem mentség arra, ha nem jó egy adott fejezet.
Úgy tényleg idegesítő, ha valaki
csak ezzel védi.
A háttér hiányhoz csak annyit, hogy Kubo pont a lustasága miatt viszi fel a harcokat az égbe, hogy ne kelljen hátteret rajzolnia.
Ugyan ezt írtam már egyszer én is, de akkor csúnyán le lettem teremtve, hogy Kubo egyáltalán nem lusta, pedig valóban ezen a téren az. De ezt nem fejtegetném, mert ez is off lenne. ^^
DasOmen és Kuro25 a vicces az, hogy mindkettőtöknek igaza van a rajzolás részéről, teljesen felesleges bizonygatni, hogy kinek van nagyobb igaza (van, ahol egyezik is a véleményetek). Ebben a háttér dologban lustaság és tudatosság is van egyben, így valójában a kettőtök véleménye együtt adja ki a valóságot. (+K ichigo gondolata is ide tartozik) Elég csak azt megnézni, hogyha rajzol hátteret, azt hogyan csinálja. (ha kell, én ezt bárkinek kifejtem példákkal, de itt szintén off lenne
)
Komamurához pedig remélem meg látja,vagy hallja Kenpachi.
Milyen jó kis edző társat kaphatna tőle a személyében.
Hosszabb ideig is elvagdalózgathatnák az időt.
Erre még nem is gondoltam.
Megnéznék egy ilyet is.
Mindenképpen baromi erős lesz Ichigo, kérdés az, hogy valami ésszerűséget visz-e a harcba, vagy randomba kaszabol és ordítja , hogy Getsuga Tenshou.
Lehet, hogy Ichigo nagyon nagyszájú, forrófejű és harcmániás, de azért már 17-18 éves. Szerintem sokat fejlődött és szelídült a jelleme, ami azt illeti nem hiszem hogy fejjel fog menni a falnak. Tervet nem tudom, hogy kieszel majd (az nem rá vall), de csak fog gondolkodni. Értettebb lett, úgyhogy valószínű használja majd az agyát harc közben.
Nagyon remélem, hogy harc terén is megmutatja, hogy benőtt végre a feje lágya.
Nagyon szeretném ezt látni, bár olyan sokat ettől függetlenül nem várok tőle, mindig is az érzelmeire hagyatkozott inkább, ezt pedig nem lehet egyik pillanatról a másikra levetkőzni. Amúgy csak szerintem nem volt Ichigo sosem harcmániás, Valahogy nekem az maradt meg, hogy csak akkor harcolt, ha muszáj, de azt is nagyon utálta.