| 
			| 

| rini67 
								Rikodu Sennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #2025 Dátum: 13 nov 09, 20:17:08 » |  | 

Ezeket az oldalakat illetve részeket ismerem de nem hangzik el benne semmi olyan, ami a valódi származására utalna. Ő lehet akár ember de a fordítottja is igaz lehet, hogy emberi alakot képes felvenni. Így nemigazán lehet besorolni származásilag sehova. talán majd a csatája magyarázatot adhat erre. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| RoronoaZoro 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #2026 Dátum: 13 nov 10, 01:41:57 » |  | 

Ami biztos, hogy tápos lett ő is, hiszen a quinci ellenfele nem akart megküzdeni vele. Szóval elég trükkösen kell hozzá állni, különben Mayurié lesz a győzelem, mindig is érdekes és egyben kicsit undorító karakternek tartottam, kíváncsi leszek rá is. Hueco Mundóban nagyon adta, remélem most is kinyír 1 pár quinci-t. Shinji szerintem biztos harcol még, ha Byakuya túl élte azt amit.. akkor Shinji sem fog EGY darab robbanástól a földön maradni.   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 13 nov 10, 01:43:13 írta RoronoaZoro » |  Naplózva | 

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''-Bleach-
 ''A hit egy szó a tudatlanságra.''
 -Dr. House-
 |  |  | 
	| 
			| 

| Blanco 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető 

Zero Division

| 
								|  | « Válasz #2027 Dátum: 13 nov 10, 15:34:38 » |  | 

ha Kubo azt tervezi hogy most a quincyket kell kicsit aprítani , akkor azt Haschwalddal tudná legkönnyebben megtenni hiszen Nanao kidouja blokkolja minden képességét ,persze ne haljon meg csak kicsit legyen megdorgálva , esetleg egy Kyoraku bankai is befigyelhetne    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| rini67 

| 
								|  | « Válasz #2028 Dátum: 13 nov 10, 16:34:13 » |  | 

Ahhoz képest, hogy Nanao technikája blokkolja a quincy képességet Haschwald simán lelépett. Szóval elég ellentmondásos a dolog, mivel ennek a lelépésnek is quincy technikának kellene lennie.    Neki most ott kellene állnia mint egy egyszerű ember egy erős shinigamivel szemben és a következő pillanatban kettévágva. Na meg az, hogy Nanao is képes elmondani, hogy mit is csinált és azt, hogy más nem ismeri ezt a technikát. Ez éppen olyan mint amikor Shinji ecseteli , hogy mit is tud a kardja ahelyett, hogy szétszabdalta volna Bambiettát minden duma nélkül. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #2029 Dátum: 13 nov 10, 21:10:20 » |  | 

Nekem Haschwald nem úgy nézett ki, mint aki nagyon aggódik emiatt, sőt.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| rini67 

| 
								|  | « Válasz #2030 Dátum: 13 nov 10, 21:19:10 » |  | 

Mivel megkapta az adott információkat így nincs is miért aggódnia. Először leszedi Nanaot aztán jöhet a lényeg Kyouraku személyében. Azért persze ez a lelépés azt jelentheti, hogy mégis aggódott, különben nem tett volna ilyet. Egyértelműen kedvezőtlenül érintené ha nem tudja használni a képességeit. Ezért gondolom, hogy Nanao lesz az első célpont. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Tilon 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #2031 Dátum: 13 nov 10, 21:32:10 » |  | 

Nanao Kidouja nem gátolja a Quincy erőt, hanem csak nem engedi be a Quincy erővel rendelkezőket az akadályba.http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/551/6 Ahogy látom nem Haschwalth-t zárta be, hanem csinált egy falat, hogy ne tudjon rájuk támadni.http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/551/2 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
 |  |  | 
	| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #2032 Dátum: 13 nov 10, 21:33:16 » |  | 

Nem értem pontosan, milyen lelépésről írsz.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| ZangetsuX 
								Chuunin    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #2033 Dátum: 13 nov 11, 09:33:21 » |  | 

Nem értem pontosan, milyen lelépésről írsz. 
 Ezt nem vágom én se xD   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lehel94 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #2034 Dátum: 13 nov 13, 10:54:00 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard |  |  | 
	| 
			| 

| -Dante- 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #2035 Dátum: 13 nov 13, 11:12:25 » |  | 

És már Mangastreamen is fentvan elég gyorsan    Hát, élvezet volt nézni Bambi fejét azt ahogy sugárzik az értelem a fejéből és közben fenekelik    Quincy mértékkel mérve is elég nagy volt az egója, de a mai részből tisztán kivehető a jelleme. Egy igazi hisztis picsa nagy erővel megáldva, de ésszel nem nagyon    És tényleg átmeneti Komamura állapota    A bankaia engem meg vmiért Yamára emlékeztet, lehet, hogy csak a bajusz miatt   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 13 nov 13, 11:19:51 írta -Dante- » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| ZangetsuX 

| 
								|  | « Válasz #2036 Dátum: 13 nov 13, 11:24:31 » |  | 

És már Mangastreamen is fentvan elég gyorsan    Hát, élvezet volt nézni Bambi fejét azt ahogy sugárzik az értelem a fejéből és közben fenekelik    Quincy mértékkel mérve is elég nagy volt az egója, de a mai részből tisztán kivehető a jelleme. Egy igazi hisztis picsa nagy erővel megáldva, de ésszel nem nagyon    És tényleg átmeneti Komamura állapota    A bankaia engem meg vmiért Yamára emlékeztet, lehet, hogy csak a bajusz miatt  Én nem tudom..Bambit eddig se bírtam,nem is értettem azokat akik bírták...de végre oda teszi magát komamura is rendesen,s elfenekeli az ifjoncot    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| RoB 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #2037 Dátum: 13 nov 13, 11:50:29 » |  | 

Én azért azt hittem, h Bambinak több technikája is lesz , nem csak bombákat dobálgat folyamatosan, azért elég uncsi , hogy 3 fejezet óta csak dobálj a bombákat.... Koma meg túl nagy power up-ot kapott. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ZangetsuX 

| 
								|  | « Válasz #2038 Dátum: 13 nov 13, 12:30:07 » |  | 

Én azért azt hittem, h Bambinak több technikája is lesz , nem csak bombákat dobálgat folyamatosan, azért elég uncsi , hogy 3 fejezet óta csak dobálj a bombákat.... Koma meg túl nagy power up-ot kapott.
 túl nagyot??..szerencsétlen egyedül nem fejlődött szinte soha..mindenki más mindig tartogatott valamit vagy kapott valami újat csak ő nem..most igazán rá fér.. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| trojakeva 
								Gennin    Nem elérhető   Rejtett Csillag Falu 

| 
								|  | « Válasz #2039 Dátum: 13 nov 13, 13:21:43 » |  | 

én mindig is kedveltem komamurát a jelleme miatt.ráfért már hogy kapjon valami ütőset mert a régi bankaija szívás volt.remélem hogy mindenkinek láthatjuk a bankaiját akiknek még sosem láttuk mielött végetér a manga. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |