Nem is volt értelme az ellopásnak. Max úgy ha lopás után egyből megsemmisítették volna a medált hogy többé ne szerezhessék vissza és a végső alakjuk is használható legyen.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/553/6 Ebből én arra következtetek, hogyha a medált megsemmisítették volna, akkor is visszatért volna a bankai a gazdájához.
Kurosaki már csak ilyen, én mondjuk egyszer már megértem azt, hogy valamit "megdicsérjen", így tud ő, ha akar.
Egy értelmetlen vitánk után én már csak szemet hunyok, ha nem értek valamiben egyet vele, szerintem ti is csináljátok ezt, megváltozni senki se fog, az tuti.
Az eddig fejezetekhez képest ezt kész felüdülés volt olvasni.
A "heti adagot" ismerve most szívesen mondanám én is, hogy többet vártam volna, de ha belegondolunk múlt héten összetettük a két kezünket egy ilyenért, így nincs okom panaszra.
Azt valaki meg tudná nekem mondani, hogy Komamura Sereiteien belül haverkodott a nagypapival, vagy azon kívül? Csak mert csak nem olyan egyszerű bejutni oda... ha pedig a fal is eltűnt a várossal együtt, akkor most szabad a ki-be járás?
Már ott fogtam a fejem hogy felesleges volt az egész bankai lopás. Semmi haszna nem volt. Max beszartak tőle kicsit a kapitányok, ennyi.
Ahogy Tilon is mondta, Yama halott,
mivel ellopták a bankaiát. Komolyan, ezt részletezni kell?
Na végre valaki leszögezte úgy, hogy mindenki megértse.
Nem mellesleg a bankai nélküli kapitányokat könnyebb lett volna megölni, így ha a tervük beválik, akkor a haláluk után simán megsemmisíthették volna a medálokat, akkor már nem tudott volna a négy ellopott bankai visszatérni. Bankai nélkül meg használhatták volna a Vollstandiget.
Én legalábbis így gondolom. ^^
Amúgy, akik szeretik Bambiettát, azok mind férfiak, mi? Mert én speciel nem rajongók érte. Hisztis, idegbeteg, stb...
Én is csaj vagyok, és én sem szeretem, sokszor kifejezetten idegesítő.
Lehet van valami abban, amit írtál.
Amúgy lehet én siklottam el valami felett, de azt honnan veszitek, hogy Byakuya is ott van? Mármint oké, hogy eltűnt As Nodttól is a bankai, de ez nem jelenti azt, hogy ő ott van. Ezért kérdezem csak:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/552/17 itt mondják, hogy a kívül tartózkodókat is bemérték. ^^ Ha megérinti a király dimenzióban, akkor ilyen távolságban is működhet ezek szerint, nem?