24 nov 15, 05:09:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1117424 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Rafael
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1485 Dátum: 13 szep 08, 20:20:31 »

újraolvasgattam a quincy arc-ot és meg akadt a szemem ezen az oldalon.
nem tudom, h ki lett-e tárgyalva (ha igen akkor, elnézést)

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/10

azt mondja, h az 5 nem kívánatos személy, és ebben nincs benne yamabá.

1. gondolom ichigo
2. korábban el is mondja, h zaraki
3. ??
4. ??
5. ??
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1486 Dátum: 13 szep 08, 20:59:31 »

A harmadik nem kívánatos személy Aizen.

Korában olvastam valahol hogy Bach mindvégig úgy nevezte Yamabát, hogy "Yamamoto Shigekuni " és csak egyetlen egyszer nevezte úgy, hogy "Yamamoto Genryuusai", pontosan miután ellopta az öreg Bankaiját.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/510/13
Vajon ennek mi az oka? Gondolkozik
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1487 Dátum: 13 szep 08, 21:26:40 »

A Genryu nevet ha jól emlékszem akkor vette fel, mikor az 1. tisztje megsebezte a bankai segítségével, és kialakult a homlokán a kereszt heg.
Naplózva
PoloSanyi
Újonc
*

« Válasz #1488 Dátum: 13 szep 09, 11:23:11 »

Szerintem a 4. nem kívánatos Unohana volt.
Gondolom nem viccből ölte meg 100x Kenpachit könnyedén + nem viccből mondta, hogy Kenpachin kívül nincs ellenfele Mosolyog
De az 5. személyről nincs fogalmam... illetve van több tippem, de nincs kiemelkedő közülük.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1489 Dátum: 13 szep 09, 11:55:43 »

Hát nekem van egy olyan tippen, hogy Urahara Kisuke az 5. nemkívánatos személy. Valljuk be elég rafkos és okos a csávó szerintem ő tuti benne van.
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #1490 Dátum: 13 szep 09, 15:50:48 »

Igaz,nem ismerjük Kisuke teljes erejét,de szerintem benne lehet a pakliban Kyoraku is,ha a quincy-k ellen sem használta a bankai-át. Valószínűleg nem tudhatott róla hogy ellopják,így ennek más oka volt.Biztos megint az hogy "ilyen helyen nem használhatom" vagy valami ilyesmi.És főkapitánynak sem véletlenül választották meg.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 09, 15:51:35 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1491 Dátum: 13 szep 09, 15:56:00 »

Amikor HM-be mentek Ichigo-t nem kívánatosként jellemezték de Uraharát nem mondták oda.
Attól függetlenül elég nagy aduász.
Bár erről sok oldallal ezelőtt már van találgatás,csak nem tudom pontosan hol.
Szerintem Ukitake közel hasonló erős lehet mind Kyoraku,csak hát rossz az egészségi állapota.
Ők csapatban a legerősebbek.
Naplózva

Pierre
Chuunin
*

« Válasz #1492 Dátum: 13 szep 10, 09:54:52 »

http://www.mangareader.net/bleach/548 jó szórakozást Mosolyog
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1493 Dátum: 13 szep 10, 09:56:34 »

Kint van az eheti rész Bleachből is. Mit mondjak, Matsumoto még most is furcsán néz ki rövid hajjal, vagy csak engem emlékeztet tulságosan Mashirora a közeli képeken, főleg ezen a képen a job felső kocka? Viszont tetszett, hogy Hitsugaya nem hagyta magát elveszni bankai nélkül, és sikerült Matsumotoval ketten kidolgozniuk valamit, még a végén valami értelmes párost fognak alakítani, és nem csak annyiból fog állni a szereplésük, hogy Jégbarátunk leoltja szerencsétlent a lustaságáért Nevet De előre látom, hogy Bazz ennyitől még nem lesz elintézve, következő fejezet azzal indít, hogy kisebb karcolásokkal, a védelmi cuccal megvédte magát és minden kezdődik elölről. Nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű ember, akinek betűjele is van, ne legyen olyan szinten mint Kirge, és ne rendelkezne azzal a fejlesztett alakkal.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #1494 Dátum: 13 szep 10, 10:21:06 »

Na a dagi pácban van.. Nevet Bár biztos befut SoiFon és megvédi a valagát, nem hiszem, hogy egyedül sokra menne ellene, bármennyire is volt "hősies", hogy de igen, mennie kell harcolni... ^^
Bazz meg egyáltalán ne kapjon ki attól a törpétől, nemhogy ilyen könnyen.  Pontosan
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1495 Dátum: 13 szep 10, 10:33:11 »

Azt hiszem Omeadanak reszeltek. xD De amilyen hülye tud lenni, biztos nem hal meg. Még az is lehet, hogy legyőzi BG9-et. És Soifon kénytelen lesz elismerni, hogy szép munkát végzett. Nyelvesít

Akkor már biztos, hogy a meg marad a Shikai a Bankai eltűnése után. Jó kis egyesített technikát dolgoztak ki Toshiroék. Most, akkor Toshiro leoltotta magát, vagy menőzött, hogy neki van a legkisebb különbsége a Shikai és a Bankaija között.
Ahogy számítani lehetett rá Natsu vagyis Bazz-B "H"-ja a Heat. Ennyitől még biztos nem feküdt ki, hisz ott van neki a Blut védekezésnek. Még az is lehet, hogy sértetlen maradt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1496 Dátum: 13 szep 10, 11:07:33 »

Szerintem is Bazz-B-nek ez még kevés volt hogy kicsinálják ennyivel. Lesz még itt OP Bazz-B Nevet Omeada-nál én azt szeretném hogy összeszedje magát és vhogy nehezen vagy vki segítsége által legyőzze BG9-et. Majd meglátjuk...
Én inkább Ichi re lennék kiváncsi de úgy látszik az ő storyja később fog kibontakozni...
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 11:08:28 írta chaoslord3 » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1497 Dátum: 13 szep 10, 11:27:38 »

Miért van az ha meglátom Omaedát, időhúzás szagot érzek? Remélem elintézi BG9 a kövi részben h ne tudja Kubo többet huzni az időt vele Fegyverek Úgylátszik tényleg tudja használni a "bankaitalanított" egyén még a shikait, így talán annyira még nincsenek elveszve a shinigamik Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1498 Dátum: 13 szep 10, 11:28:35 »

Úgy néz ki, hogy egyenlőre ők lesznek terítéken. Mármint Oomaeda, Hitsugaya, Kyouraku és Mayuri. Hozzáteszem, hogy Oomaedát nem tartom gyengének csak hülyének másrészt a családja a mindene. Így még sokkal erősebb lehet hiszen őket fenyegetik, másrészt ő ismeri Soi bankaiát most már. Röviden látok lehetőséget a gyözelmére. Hitsugaya egy érdekes kérdés. Jó kombót dolgoztak ki de ez valószínűleg így kevés, sőt. Viszont valóban igazat mondott a kardja shikai és bankai képességéről hiszen többször is láthattuk mindkét formáját. Ráadásul ha visszagondolunk akkor a legerősebb támadási képessége nincs bankaihoz kötve. Itt a hulló hópelyhekre gondolok amellyel megfogta a Harribelt a 3. espadát. Ráadásul ha ezt tudja keverni Matsumoto kardjának képességével akkor Bazz-nak annyi, blutt ide vagy oda. Ez a támadás nem megsebzi hanem megfagyasztja, tehát a mozgásban fogja megakadályozni.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1499 Dátum: 13 szep 10, 12:26:43 »

ez a fejezet nem volt ütős szerintem.ha minden kapitány harcára jut 2-3 fejezet a jelentős karakterekre meg több mint 3 akkor jó hosszú lesz a 9 napos háború
Naplózva
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins