K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 13 aug 23, 16:17:52 » |
|
Ez eddig nem tűnt fel, igaz a 0ik fejezetet nagyon nem olvastam. Jó pár írónál gyakori hogy egy-két helyen felbukkan egy régebbi műve,vagy abból egy kis plusz. Ova már úgyis régen volt,szerintetek menne itt is egy rövidebb crossover rész mint Ft-Rva masternél? Vagy hasonló.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 23, 16:46:15 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 13 aug 23, 16:28:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Momo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 13 aug 27, 08:25:55 » |
|
Köszi zitagirl, de nem igazán vagyok a toppon angolból. Majd megpróbálom kivenni belőle a lényeget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 13 aug 30, 17:16:10 » |
|
Na, most már csak 2 hét maradt hátra, sőt, ha minden igaz, mi hamarabb is fogjuk megkapni egy héttel, mint a japánok! Vagyis ha minden jól megy, már jövő héten már jön az új rész (szeptember 9 volt a beígért idő, ugye)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 13 aug 30, 17:32:27 » |
|
Hát nagyon kíváncsi vagyok! Tiszta unalmasan tellik az idő hogy nincs bleach
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 13 aug 30, 22:44:48 » |
|
Nekem is hiány érzetem van miatta. Egy ideje már azt is elképzeltem hogy Bach igazából egy megmentő a Lélekkirálytól. Még a harcokat is,hogy akaratuk ellenére irányítaná az 5db 0ik osztagost és még aki fönn van(buffolna). Ellenük pedig egy jó kis szövetkezést összelehetne hozni persze quincy-shinigami(arrancar) föbb harcok után. Lehet éppen az a veszély hogy a lélekkirály felébredt,és álomban(nyugodt,elzárt) kéne maradnia (vissza kéne "altatni".)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 13 aug 31, 06:30:05 » |
|
Mondjuk én arra vagyok a legkíváncsibb, hogy most Kubo színes oldalakkal fogja nyitni a mangát ezután a pár hetes szünet után, vagy - ahogyan a mangakák 80%-a - ő is úgy tesz, mintha nem lett volna szünet. Bár az is lehet, hogy + oldalak lesznek. Ha jól emlékszem, az utolsó képen Bach parancsot adott az újabb támadásra. Ichigo (Rukia-val, Renji-vel és Byakuya-val együtt) most nincs SS-ben, ami azt jelenti, hogy megint nélkülözve lesz egy darabig. Örülhetnek ennek az Ichigo hater-ek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 13 aug 31, 17:35:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 31, 17:36:31 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 13 aug 31, 21:55:32 » |
|
Elvileg igen.Ő is dual kardos lett.Még nevén is lett szólítva. Ami érdekelne hogy a Bankai mennyit változott,és hogy képes e sima elzárt alakban is használni. Mivel most felszabadul(t) az elnyomott ereje így kb olyan belépőre számítok hogy sima karddal megy,és csak utána aktiválja ezt a Shikait. Off: mindig is szerettem tervezgetni főleg alakokat és Bleachből. Ichigoé-ből jött össze a legtöbb.Van amelyik később be is jött(elég hasonló mangához). Asszem 18 készült el eddig,és van Végső Getsuga fölötti is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 13 aug 31, 23:13:01 » |
|
Én azt gondolom, hogy várjunk még ennek a formáknak a meghatározásával, besorolásával. Ha Kubo alkotni akar akkor ez lehet az alap forma is hiszen ezt most megmutatta. Így később nem okoz meglepetést. Ha én csinálnám akkor ez biztosan csak az alap lenne és ebből következik, hogy a shikai már eltérne egy fejlettebb formába. A bankait pedig ki tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 13 szep 01, 10:33:53 » |
|
Ichigo különlegessége pont az, hogy olyan nagy a Reatsuja, hogy a kardja alapból Shikaiban van. Emiatt gondolom én is úgy, hogy ez már maga a Shikai. Remélem, hogy mikor aktiválja majd a Bankait, (vagy a Shikait) akkor abban is ikerkardja lesz. Kicsit illúzió romboló lenne, ha megint végig csak egy kardal harcolna, mikor már mindenki beleélte magát a duplába. 9 nap múlva kezdődik az Utolsó 9 nap!
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 13 szep 01, 10:49:11 » |
|
9 nap múlva kezdődik az Utolsó 9 nap! Ami úgy 3-4 évig fog tartani Most gondoltam bele,hogy a zanpakuto alap formában csak úgy néz ki mint egy sima kard,nem?Akkor ez valószínű,hogy shikai. De ha nem,akkor vajon milyen megszólítással aktiválhatja?Táncolj,Zangetsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 13 szep 01, 14:11:52 » |
|
Szerintem mint utóbb kiderül Ichigo és Zaraki kardja sem a reatsu nagysága miatt ragadt shikai formában. Inkább Zarakinál az ellopott kardról lehet szó, míg Ichigo más tollával ékeskedve jutott hozzá Rukia és Bach közreműködésén keresztül. Ha a reatsu nagysága lenne a ludas a dologban akkor Yama és valószínűleg Aizen is shikai kardal rohangáltak volna, még ha jól is irányítják a reatsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 13 szep 01, 14:31:40 » |
|
Kár, hogy ez itt már off.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 13 szep 01, 17:11:51 » |
|
Ichigo különlegessége pont az, hogy olyan nagy a Reatsuja, hogy a kardja alapból Shikaiban van. Emiatt gondolom én is úgy, hogy ez már maga a Shikai. Remélem, hogy mikor aktiválja majd a Bankait, (vagy a Shikait) akkor abban is ikerkardja lesz. Kicsit illúzió romboló lenne, ha megint végig csak egy kardal harcolna, mikor már mindenki beleélte magát a duplába. 9 nap múlva kezdődik az Utolsó 9 nap! Az is lehet, hogy csak három, négy napot kell várnunk, hiszen mi mindig egy héttel hamarabb kapjuk meg, mielőtt megjelenne az aktuális WSJ, ráadásul szeptember 9 az hétfői nap, így szerintem már jövő héten lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|