25 jún 07, 18:45:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1257168 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1350 Dátum: 13 júl 18, 20:34:04 »

GOndoljatok bele mikor aizen végig sétált az utcán, gondolom nem tudta már tovább csökkenteni az erejét, és behaltak az emberek .Gondolom ichinél is ez lesz.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1351 Dátum: 13 júl 18, 20:44:37 »

Ichigo erősebb volt Aizennél és mégis egy lehelletnyi erőt sem elhetett érezi belőle, ez béna indok...  Viszont magyarul valami megütötte a szemem a sorok közt: Kyouraku visszaküldi a csata előtt Ichigot , vagyis akkor még biztosan nem lesz veszélyes, ami azt jelenti, hogy a harcban történhet vele valami ami miatt ez a helyzet megváltozhat Gondolkozik
Itt jöhet akár képbe a talizmános elméletem Hümm-hümm
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1352 Dátum: 13 júl 18, 20:48:22 »

Magyarul hogy pl felrobbantják? és lehet ishida tud erről? talán meg akarja menteni eperkét? nekem túl furcsa hogy setét oldalra ált , csak így hirtelen. érdekes befejezés lenne a bleachnek.
Amúgy a történetre vissza térve, nekem az szúr szemet hogy a világ ennyiből áll: ss, huaco mundo, és karakura. Főleg karakura az emberi világban..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1353 Dátum: 13 júl 18, 21:30:28 »

Az igaz, hogy Ichi erősebb volt, mint Aizen de annyival, hogy még Aizen sem érezte az erejét. Mikor Aizen akaratán kívül megölte a lélekerejével azt a hapsit az azért volt, mert csórikának semmi lélekereje nem volt. Szóval elég ha azt az állapotot nézzük már akkor végzet volna azokkal a lélekerő nélküli emberekkel akik a közelébe mennek.
Ezt Ichi könnyen kitudná védeni, ha megint ellőné a Mugetsut, de azt két okból sem fogja megtenni. Az első, hogy Kubo tuti nem játszaná el ugyanazt csak Aizen helyet Bachal. És végül Ichigo miután elvesztette minden erejét végig szenvedett, hogy nincs ereje megvédeni a barátjait. Ezért is ment el Ginjouhoz.

Sereteiel szerintem 2 dolog történhetett. Bach vagy megcserélte a főhadiszállását Seretei-el, hogy a hazai pálya előnyeit élvezhesse, vagy ez a Quincy város volt korábban Seretei helyén csak 1000 éve Yamamoto elfoglalta és a helyére építette Sereteit. Ez a verzió nekem jobban tetszik, csak sokkal nehezebb kivitelezni. Hümm-hümm (felmerülő időutazás és egyebek miatt)
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Nolha
Újonc
*

« Válasz #1354 Dátum: 13 júl 19, 00:30:15 »

Sziasztok,

ez lehet hogy nem a mangához kapcsolódik de valaki tud némi infót arról, hogy mikor kezdik el csinálni az animét?

Előre is köszi és bocs az ide nem illőért!
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1355 Dátum: 13 júl 19, 01:19:22 »

Nem baj,bár Animehez lehet jobb lett volna Mosolyog

Az anime kicsit több mint 1éve szünetel.Idén még eléggé kicsi az esélye hogy folytassák.
Úgy van tervezve hogy közel filler mentes legyen a folytatás kiegészítéseket kivéve.
Ehhez pedig a mangának el kell húznia.Ez úgy normálisan 2-3éve volt tippelve tehát szerintem legkorábban 2014közepe,vége körül már talán felbukkanhat.

ON:Tilon igaz hogy nehezebb kivitelezni,de nekem jobban tetszik.1000évvel ezelőttről nem tudunk sokat.
Akkor verődtek kb az úgynevezett "osztagokba" is.
Azért kíváncsi vagyok lelkek vándorlása és a hollowok megtisztítása milyen volt a régi időkben.
Amikor még harcok voltak és nem szervezetten csinálták.
Engem az a város még mindig emlékeztet valamiért Londonra főleg ott az Óratorony is. smirksweat

Másik Mugetsu alak lehetséges főleg a továbbfejlesztése de nem lesz erővesztős,max a végén feláldozás ha minden kötél szakadna de akkor nem az ereje lenne a tét Gondolkozik
Boss-fightnak persze csapat munkát várok nem csak 1 vs 1.
Bach kontra a két "fia". Nyelvesít
Fake-Karakurában Ichigonak mázlija is volt Aizen kb elintézte a közelben lévőket.Igaz hogy Ichigo erejét nem érezték,de közel senki se volt hozzá(aki gyenge).
Egy biztos magasabb szinten volt,és nem a sima szint okozza a bajt hanem amikor belelendül.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 01:21:15 írta K ichigo » Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1356 Dátum: 13 júl 19, 07:40:45 »

Érdekes elméletek, nekem teljesen más jutott eszembe már az első olvasáskor....

A fekete árnyék valamiféle dimenziókapu lehet, ergo a Vanderreich ott volt mindig is SS-ben, csak egy másik dimenzióban, és most Bach áttörte ezt a határt (aminek emlékezzünk, eddig volt korlátja). Így a burkon belüli élők átteleportálódtak a quincy birodalomba.Nálam ez sokkal érthetőbb magyarázat arra, hogy hogyan maradhatott életben ennyi quincy mai napig, akik lelkek és nem élők.

Hm....de, ha ez tényleg így lenne, akkor Ichigo nem tud segíteni ám rajtuk, sem a nullások, sem Uraharáék. Mivel ők nem voltak a védőburkon belül.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Drax
Újonc
*

« Válasz #1357 Dátum: 13 júl 19, 11:40:08 »

Ha jól értem akkor Kyoraku is kint rekedt? Tehát ebben a harcban nem tud részt venni?
Más: Zaraki Lolpachi bent maradt a búra alatt? Mert akkor kellemes kis folytatás elébe nézünk. Egyébként gyanítom, hogy ő nem fogja túlélni a harcokat. Arra lesz felhasználva, hogy valamelyik ellenfél powerleveljéről adjon információt. Tehát egy-két sternrittert megint lealáz aztán valaki csúnyán eltakarítja az útból.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1358 Dátum: 13 júl 19, 12:28:42 »

De, betudnak jutni a búra alá, emlékezzünk csak Kuukaku ágyújára  Pojén
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1359 Dátum: 13 júl 19, 13:28:31 »

Dehát Szofron, a peremvidék nem ment át szerintem. Utólagosan meg nem hiszem, hogy csak úgy vissza lehetne majd jutni.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1360 Dátum: 13 júl 19, 15:06:02 »

Mayurit különösebben nem érdekli a környezete.
Kenpachi ígyis-úgyis elpusztítja a helyet ha ellenség van mindegy kinek a bázisa. smirksweat
Aizennel egyelőre nem tudom mi van,lehet majd neki megy az új főbérlőnek,hogy máshol jobban megérné. Nevet

Amúgy ha Romok ahol Sadokék vannak Vanderich közelébe van akkor lehet átkerülnek ők is,vagy átlépő SS-nek segítenek ha helycsere.
Naplózva

LeViiKee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1361 Dátum: 13 júl 19, 15:29:42 »

Kempachi biztos nem fog meghalni, ne hogy már épp hogy elsajátítja a bankaiát és erre meghal, amikor a nélkül is elég sok mindent túlélt. Nevet
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1362 Dátum: 13 júl 19, 16:31:23 »

Szerintem megint befogják játszani hogy össze vissza futkorászik Zaraki ellenfeleket keresve, mert ha egyből találkozna valakivel, akkor azt egyből darabokra szedné és túl hamar eldurvulnának a harcok az ellenfelek meg elfogynának. Azt is eltudnám képzelni hogy mondjuk valami spéci technikával elzárnák, és kénytelen lenne jobban megismerkedni a kardjával és mégerősebben törne ki kicsit késöbb.

-----
Welcome to London
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/546/16

Nekem egyből a Harry Potter ugrott be ennél a pajzsos képnél, mint mikor a 8. filmbe ők is húztak egy burkot a várköré.

Szerintem jót fog tenni ez a kis szünet, bár zívesen olvastam volna nyáron is. Szeptemberbe majd frissen és üdén epic harcok lesznek.

Akinek a szíve újra verni kezdett 9 ezer év után.
90 évvel késöbb visszanyerte az eszméletét.
9 évre rá az erejét is.
Végül pedig 9 nap alatt meghódította a világot.
És 9 óra múlva annak rendjével le is fogják majd verni és vissza venni a világot.
Rá 9 percre pedig már halott is lesz ikszdé
9 másodperc múlva meg vége is lesz a Bleach mangának.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 23:55:25 írta Szofron » Naplózva
Tobyy
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1363 Dátum: 13 júl 20, 14:50:08 »

Én úgy veszem észre hogy SS-re jön rá a Vandereich (vagy mi) mert a templom mellett ott van a főépület. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/546/16 Tehát ez a Vandereich akkora mint SS.  smirksweat
Naplózva
heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #1364 Dátum: 13 júl 20, 15:42:22 »

én mindig is vmi ilyesmire számítottam. anno volt discovery-n egy műsor mi szerint a párhuzamos világok léteznek és nagyon közel vannak egymáshoz. mit két papírlap ha össze rakjuk. ez után olvastam hogy kubo egy interjúban azt írta, hogy az ellenség bázisa közelebb van mint bár ki is gondolná(akkor még szó se volt quincykről, nem hogy vandereich...)
Ebből én egyből vmi ilyesmire gondoltam.
szerk: sztem az lesz ichivel mint narutoval. titkolni fogják előle a háborút amíg készen nem lesz.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 17:00:45 írta heckles04 » Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins