24 nov 30, 00:37:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130479 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Krulszeme
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1275 Dátum: 13 júl 10, 22:10:21 »

Nem vagyok biztos benne, de a vetkőztetős csaj szerintem a lélekrészecskék sűrűségével operált mégpedig egyre sűrítette szépen lassan. A vetkőztetés arra szolgált hogy felmérje kinél milyen sűrű lélekrészecskékkel kellene kezdeni az edzést (esetleg még a saját szórakoztatására is lehetséges Nevet).
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #1276 Dátum: 13 júl 10, 22:56:51 »

Haláli az a csaj ikszdé Merem remélni, hogy Byakuya edzését látjuk nála, mert marhára érdekelne, mit is csinál azon kívül, hogy megfenyíti Renjit, hogy megszabadítja kisrenjitől. Nem hinném, hogy arra szolgált volna, az egyértelműen a szemöldök kapitány reszortja. De visszatérve erre a nőre...  Gondolkozik A ruhák anyaga valami különleges cucc lehet, ezt még említették is, talán megnöveli a lélekenergia kibocsátást, vagy pont elfolytja azt?
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1277 Dátum: 13 júl 10, 23:23:26 »

Szerintem, ez a csaj találta fel, a kapitányok egyenruháját stb... Sztem azok a karok is valahogy  a ruhájához vannak pluszba. Ezt abból következtettem, hogy annyi féle anyag van körülette és a neve "Great Weave Guard" a weave=szövés., vmi a ruhákkal lesz az biztos + Kubo az interúban közölte, h majd választ ad arra , h Kyouraku, a köpenyét, hogyan szerezte, lehet hozzá lesz shutarához lesz köze. Ja az interjú hiteles, mivel, az is benne vlt, hogy megmutatja Unohana harcos énjét.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 23:25:35 írta RoB » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1278 Dátum: 13 júl 11, 12:32:16 »

Nekem van olyan érzésem, hogy Ichigo kap egy két pluszt ennél a 2 nullánál, mert hát ő nem szokványos shinigami és ezért valami olyasmit adhatnak neki amit kitudna használni vagy pont rá lenne szabva... Gondolkozik mivel nemrég írta valaki, hogy a csajszi jellemben hasonlít Joruichire sztem kacérkodik majd egy-kettőt Ichigoval smirksweat A szerzetes meg szintén tartogathat valamit amire csak Ichigo lehet képes...
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1279 Dátum: 13 júl 11, 13:41:13 »

Hát a csaj szerintem tudós lehet, talán ő tanította uraharát és aizent is.
 ikszdé
a nagy darab pasi tuti az erejét fogja tápolni ichinek.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1280 Dátum: 13 júl 11, 13:51:36 »

téves, a csaj mint kiderült Mayuri alárendeltje volt, épp ellenkezőleg ő tanult Mayuritol, Uraharát meg nem említem me kitudja, hogy mikor került Shutara az osztagba...
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1281 Dátum: 13 júl 11, 16:21:00 »

Az nem lett megemlítve, hogy Mayuri alárendeltje, csak az derült ki , hogy ismerték egymást.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #1282 Dátum: 13 júl 11, 16:34:12 »

Ki tudja, az is lehet, hogy a börtönben ismerkedtek meg. Pojén ikszdé
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1283 Dátum: 13 júl 11, 18:10:33 »

Kétlem, hogy valaha is Mayuri alárendeltje lett volna. A szövegükből csak annyi derült ki, hogy amikor utoljára találkoztak akkor is lealázta Mayurit. Ráadásul sokkal régebb óta itt lehet mint Mayuri, hiszen Mayuri csak kicsivel több mint 100 éve lehet kapitány. Urahara vitte be hadnagynak és helyettesnek Híyori mellé. Addig börtönben ücsörgött. meg is említette, hogy az "ő idejében" sokkal nagyobb volt a biztonság. Tehát Mayuri és Urahara előtt kellett itt lennie.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 18:12:18 írta rini67 » Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #1284 Dátum: 13 júl 11, 19:02:21 »

Személy szerint  pendellum környékére teszem az ismeretségét sutharának. Ennek az az oka hogy azt mondta hogy a biztonsági rendszer az ő korában jobb volt. Tehát korábban nem lehetett mert urahara hozta létre az intézetet (eredetileg független az őrosztagoktól csak most a jelenlegi kapitány miatt úgy járt mint a Onmitsukido). Mariyu meg a pendellum előtt le volt csukva és már korán csatlakozott.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1285 Dátum: 13 júl 11, 21:59:49 »

Ha tényleg ő alkotta meg a most használt Haori dizájn alapot akkor kicsit érthetőbb anno Yama bá mérgelődése.
Ha Ichigo most bevárná Byakuyát,akkor egy érdekes edzőpárost lehetne összehozni a csajnál is.
Főleg a kettejük reakciója egymásra is,de nem csak arra.
Uraharával és Yoruichivel jól ellene egyikük se az a gátlásos fajta. smirksweat
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1286 Dátum: 13 júl 12, 10:54:39 »

Igaz, visszanézve nem volt az alárendeltje, viszont az biztos, hogy nem a pendulum előtti időkből való, mert Urahara alapította a kutatási részleget és előtte nem volt minek védelmi rendszere... Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1287 Dátum: 13 júl 12, 23:35:10 »

Azért mert Urahara alapított valamit az nem azt jelenti, hogy nem volt esetleg egy  másik, más néven, más feladattal. Lásd a 2. osztagot. Ott is egy osztagon belül van több feladatkör is. Inkább azt gondolom, hogy Urahara volt az aki kiemelte ezt az ágat az addigi süllyesztőből és rámutatott annak fontosságára. Így vált az osztaga fő feladatává a kutatás és fejlesztés. A lényeg, hogy addig csak mostohagyerekként kezelték ezt a tudást és most sokkal nagyobb fontosságot kapott Urahara és Mayuri idejében. Viszont ez nem jelenti azt, hogy korábban ilyen feladatkörrel rendelkező egység egy osztagon belül nem létezett.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1288 Dátum: 13 júl 13, 00:10:48 »

Kicsit késik,de ne aggódj meglesz.A türelem rózsát terem.
Jó ötlet Rini.Urahara volt a felkarolója de előtte is lehetett hasonló.
Vagy egyedül "űzte" és nem tette csoportossá mint anno Urahara.
Ahogy korok változnak sok dolog eltűnhet ami régebben kiemelt fontos volt mert nem tartják szükségesnek.
Urahara ezt újíthatta meg.DE az is lehet hogy biztonsági főnök volt annak a helyén. Gondolkozik
Vagy simán lakatos Nevet
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1289 Dátum: 13 júl 13, 00:34:13 »

Mi van ha a lélek király utasítására fel akarják majd áldozni Ichigot, és a kapitányok se tehetnek ellene, de annyit még tett Ukitake hogy legalább elbúcsuzni tudjanak. Könnyen tagadhat is hogy csak a jövendő harcok miatt javasolta. Bach  úgy is szeretné megszerezni Ichigot, ha betudnák hozzá juttatni akkor mondjuk "felrobbanthatnák ichigot" a tudta nélkül így sírba küldve Bachot. Tudom kicsit hülyén hangzik, de valami lélekrobbantás marhaságot simán belelehetne magyaráznik, Bach meg kiszűrné és megmentené Ichigot. És újra kapna egy kis gonosz árnyyalatot ss meg a lélek király.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins