Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 13 júl 03, 14:15:03 » |
|
Nem vagyok biztos benne, hogy Grimmjow lesz az... ha igen valóban jó nagy fail rejtegetni. Már az is megfordult a fejemben, hogy Uli lesz az vagy Stark. A fejezet közömbös volt bebizonyosodott, hogy Kubo nem tud új karaktert alkotni mindegyik karaktere hasonlít egy másikra lassan már nem tudom megkülönböztetni őket. Mindenkiből lesz kettő:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 13 júl 03, 15:00:12 » |
|
Szegény katona lehet, hogy félre értett valamit, mert elégé elpirult. Azt viszont nem értem, hogy miért húzta le/fel a cipzárt. Most akkor tényleg volt valami action, vagy csak hülyítette a csávót, Ha jobban megnézed, akkor a srácról is lekerült már a felső. http://www.mangareader.net/bleach/544/9A fullbringerek szerintem se lesznek ott, legyen elég az a fele, ami jelenleg Kuukakuékkal van. Isshin és Yoruichi már esélyesebb, de ez még szerintem mindig kevés. Remélem lesz meglepi. Grimmjow meg sajnos egyértelműen Grimmjow, pedig tényleg nagyon jó lenne, ha nem ő lenne. Túlságosan is sokáig húzza már Kubo. Akármilyen überszuper külsőt is kap majd (ha kap >.<), akkor se lenne már nagy dolog. A következő fejezetben remélem maradunk itt, akkor viszont már nem hinném, hogy el tudja kerülni a megmutatását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 13 júl 03, 16:19:46 » |
|
Ezek stern ritterek tényleg koppintások., a végén mi az a valami? egy erő tér lenne?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 13 júl 03, 19:03:21 » |
|
Annyira bírom Kubot, egyszerűen ez a fazon nem tud nőket rajzolni. Vagy deszka vagy tejcsárda, köztes nincs xD Most azért érdekelni fog, hogy Ishida most tudta meg anyjának halálénak okát, vagy ezzel a ténnyel már tisztában volt, és úgy ment oda a steinekhez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heckles04
Gennin
Nem elérhető
Moslék/Pálinka-főző Ninja
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 13 júl 03, 19:12:44 » |
|
@Ronyszkusz riruka elég közepes volt. bár bele gondolva nem nagyon tudok mást rajta kívül.
|
|
|
Naplózva
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem, de lehetne.
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 13 júl 03, 19:18:15 » |
|
Mondjuk a 4. osztag hadnagya is elég közepesnek mondható, de a többi elég végletes, bár Nanao sem az a kimondott deszka. Bár nézőpont kérdése.
Ishida nekem is kérdőjel, mert ha tudta, akkor fennállhat akár a bosszú lehetősége is ( könyörgöm ne menjünk át Sasukébe T.T ), vagy meg akarta tudni az igazat. Mindenesetre még mindig nem tudom róla elképzelni, hogy áruló lenne, akármennyire is utálja a shinigamikat, bár ez is szerintem inkább Ichigo felé van.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 13 júl 03, 20:04:53 » |
|
Nekem Bambietta is közepesnek tűnik. Nem tejcsárda de volt hova felhúznia a cipzárt.
Mikor Bach mondta Ishidának, hogy a Szent kiválasztás alatt meghalt az összes nem tiszta vérű Quincy kivéve ő, akkor Ishida elég mérges arcot vágot legalábbis oldalról nézve. Úgy néz ki, hogy tisztában van azzal, hogy mi történt 9 éve, szóval tudja, hogy Bach ölte meg az anyját. De nyílván azt is tudja, hogy jelenleg nem tudja megölni Bach-ot. Még túl gyenge hozzá. És ha valahogy meg is ölné onnan nem jutna ki élve.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 13 júl 03, 20:48:59 » |
|
Jó kis téma alakult ki Kuboról és a Csajok rajzolásáról. Azért Bambittea elég erős közepes,már sÚrólja a felsőbb kategóriákat,bár ez erőben is igaz lehet. Személyiség az ami még nem érte ezt a szintet. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/544/22Amúgy ez a kép nagyon üt,még ha nem is tökéletes.Kenpachi biztos szívesen csatlakozna mellé,és megdicsérné Ichigot kivéve ha a jövőben levágja előle az ellenfelet,akkor lesz ne mulass +gondoltam szólok ezen az oldalon oldalt még angol maradt de nem baj.Az is meglepett hogy már ilyen hamar kész. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/544/21Bach stratégiája még lehet elég biztos,ha úgy alakul ahogy Haschwald mondta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 13 júl 03, 20:50:11 » |
|
Nem valami fergeteges fejezet az eheti... Bambinetta érdekes egy szereplő mit ne mondjak Ha a Steinek betűi erősorrendet is takarnak akkor a most megismert "G" kis csaj fog még meglepetést okozni A végén Urahara bácsi a Bankai lopó korongot tanulmányozza nem? Vagy csak beképzelem? Mindegy is itt volt már az ideje hogy lássuk mi folyik HM-ben, remélem egy ideig nem lesz helyszín váltás és elmagyaráznak pár dolgot... A csajokról meg annyit hogy a Fairy tail-es csajokhoz képest Kubo igazán nem viszi túlzásba xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 20:51:17 írta alig33 »
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 13 júl 03, 20:58:37 » |
|
Még jó is ami az FT-ben van az már tényleg túlzás.Simán elmegy Ecchinek(vagy többnek). Am Urahara tényleg azt a korongot vizsgálhatja,jól mondtad. Eléggé hasonlít rá csak kb kiszedve valamennyire a közepében lévő dolog,azért nagyobb. Mostanában megy a magyarázat Kubonak ha figyel,tehát reménykedjünk. Milyen szemét lenne átalakítani hogy a quincyktől is tudjon lopni Am G-s rangú csajnál tartom magam ahhoz hogy Yachirut kapja meg ellenfélnek,illik hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 13 júl 03, 21:06:42 » |
|
Remélem, hogy ez a Catnipp nem macskamentával fog harcolni, mert akkor Yoruichinek reszeltek Amúgy az a négy csaj teljesen úgy viselkedik, mint Halibel fracciónjai... ez mondjuk egy kicsit zavar. A quincyktől lopni? Urahara már lassan átmegy akkor elsőszámú közellenségbe, ha eddig nem az. Kiépített egy kis állomást HM-ben, gyűjti a seregét...
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
LeViiKee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 13 júl 03, 21:21:29 » |
|
Chad többes számot mondott, az eggyik biztos Grimmjow lesz, aki engem nem izgat inkább a többiek/másik remélem nem Nelék mert őket is felesleges lenne rejtegetni. Akinek örülnék az Gin,Ulquiorra vagy Stark ők voltak a "legnormálisabb" szereplők, csak egy baj van velük:Halottak:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalonna
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 13 júl 03, 21:53:57 » |
|
Hacsak nem új karakterek jöttek Chad-dal, akkor sok lehetőség nincs sztem. Lehet Ryuken, Yoruichi, Isshin, maradék vaizardok, Grimmjow(ő mondjuk szinte biztos). Talán vmi gyöngébb arrancarok, vagy mondjuk akivel Chad harcolt, az a mikrofon fejű privaron espada. Esetleg életben maradt fullbringerek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 21:56:13 írta Szalonna »
|
Naplózva
|
|
|
|
|