Szerintetek Askin mit értett azon, hogy "it'll be nothing, but poison."?
"Ez ki a jó francot érdekel?"
Például engem.
Amúgy hail Haschwald!
Egyre szimpatikusabb az a szereplő. Csendes, titokzatos és hűséges. Van ennél jobb pasi?
Visszatérve a történtekre: biztos vagyok benne, hogy ezzel az utód dologgal még lesz csavar. Bach eddig egyszer sem viselkedett meggondolatlanul, márpedig amit most tett - ilyen formátumban - eléggé nagy politikai baklövés. Uryuu megjelenésének nyilván oka van, az anyjából kiindulva talán a bosszú, esetleg a hatalomvágy. Ilyen háborús helyzetekben pedig, ha nem ismersz eléggé valakit, abban nem bízhatsz meg.
Erre adott két személy: egy hűséges, aki évek óta szolgál, és eszme alapján is kiváló utód lenne, illetve egy teljesen ismeretlen, kétes szándékú, aki nem tud a céljaidról semmit, és egyedül az áll mellette, hogy "hatalmas ereje lesz". Ilyen esetekben az erő nem döntő. Ennyi erővel bármelyik nagy hadvezér megtehette volna a képmutató ellenségét utódnak.
Mindemellett Uryuu biztos, hogy nem lesz gonosz. Persze, ha mégis, az nagy húzás lenne, de nem hiszem, hogy valaha is valóban élet-halál harcot fog vívni például Ichigoval. Ennek ismeretében pedig Bach döntése egy hihetetlen melléfogás lenne, amit nem szoktunk meg tőle. Meg Aizen után szánalmas lenne egy ilyen főellenség. Tehát biztos vagyok benne, hogy Bachnak van valami hátsó szándéka, amibe talán Haschwald is be van avatva, azért olyan nyugodt. Ha meg nincs beavatva, akkor ez tényleg kellemetlen lehet neki.
Remélem az ő történetét is jobban megismerjük, az ilyen típusú szereplők mindig hordoznak magukkal valamilyen (általában szomorú) titkot.
Azt meg nem hiszem, hogy Uryuu erősebb lenne nála. Ha Uryuu lesz a sternritterek elitje, akkor valahogy elég sokat zuhan a szememben az egész szervezet, bár ez csak a gonosz előítéleteim miatt van.
Viszont az biztos, hogy most mindenki sokkal táposabb lesz: Kenpachi, Ichigo, Byakuya, Renji, Komamura, Uryuu valószínűleg mind új erőre tesznek szert.
Jó volt ez csak kár volt egy egész fejezetet erre pazarolni. Az utolsó 2 oldalba rakhatott volna Kubo 1-2 infót a többiekről.
Akkor teljesen elégedett lennék^^
Szerintem ez így pont jó volt. Sőt jó lenne több ilyen fejezet. Örülök, hogy végre megismerhetjük őket is, amúgy is elegem van már Soul Society-ből.
Egyébként szerintem most az eddigiektől teljesen különböző háború következik. Elég árulkodó volt a sternritterek támadásakor a két shinigami beszélgetése, és a kérdés: "ki áll a jó oldalon?". Természetesen nem lehet azt mondani, hogy például szegény Rukia vagy a hozzá hasonlók "gonoszak" lennének, de pont ez a lényeg, hogy ez nem mondható a quincykre sem. Épp ezért szeretném őket jobban megismerni, annál többet megtudunk a múltról, és mindennek az okairól.