24 nov 29, 23:42:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1130381 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Szalonna
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1050 Dátum: 13 jún 20, 13:40:27 »

Szerintem az se kizárt, hogy majd csak  a nagy karddal harcol és ha a helyzet úgy kívánja előkapja a kis bökőt, össze illeszti a kettőt és ott az íj... Persze mint azt sokan írták lehet, hogy ez nem is a végleges forma, de sztem ebben is van némi logika, bár nem éppen Ichigo sztílo annyi biztos Nevet
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #1051 Dátum: 13 jún 20, 13:43:56 »

Szerintem akkor is olyasmire kell számítani mint az FF7-ben Cloud Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1052 Dátum: 13 jún 20, 13:59:57 »

Én is úgy tudom elképzelni hogy csak a nagyot használja és a kicsivel kerekedik felül a helyzeten vagy éppen az adott szituációhoz mérten választ a harcstílus és kardok közül... ami meg a másik h eddig állando shikaiban volt és a hátán hordta, namár most netom ezeket elképzelni a hátán,  a "quincy bicskát" max a derekán de a másikat még ott se amiből arra következtetek, hogy mostmár tényleg magátol fogja tudni előhívni a shikai formát és alapbol sima katanája lenne Hümm-hümm
Naplózva

Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #1053 Dátum: 13 jún 20, 14:26:55 »

Szerintem túl gyopár még mindig és nem tudja használni a szelemi erejét, hogyi rányitsa a kardját, shikai és sima katana közt. Mert az sem az ő stilusa Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 14:27:34 írta Zafyr » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1054 Dátum: 13 jún 20, 14:36:12 »

a két kardra is azt montuk, hogy nem az ő stílusa és láss csodát mivan a kezeiben? Nevet a másik meg, hogy mindig azon sírt a szánk, hogy unalmas ugyanazt csinálja allandoan, új támadások mozdulatok kellenek és a mostani szituáció ehhez rengeteg potenciált szolgáltat ... ráadásul már magabiztos és céltudatos ami az erejét a maximumon tartja, lásd Yami ellen az ingadozást Hümm-hümm
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #1055 Dátum: 13 jún 20, 14:45:27 »

Egyszerűen meglehet oldani.A nagyot viseli a hátán,a kicsit pedig a derekán.Akkor azért érdekes lehet az előhúzásuk.
Reiatsuját tényleg nehezen tudja szabályozni,plusz megszoktuk hozzá az állandó shikai-t.
Azért szerintem van benne potenciál ha tanítják rendesen kontrollra menni fog neki,hisz Isshin is tudja.
Sokszor olyan magas szintű technikákat tudott ösztönből amit mások sok gyakorlással is alig.
Pl lélekfonalak.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1056 Dátum: 13 jún 20, 15:31:01 »

Én meg azt gondolom, hogy jobban gondoljatok bele. Pont a vita miatt nézegettem körül a neten a két kard esetében. A következtetésem pedig éppen ezek miatt, hogy pont két egyforma méretű kard teszi lehetetlenné a dupla kezes harcot. Az ember valamelyik keze mindig sutább mint a másik (Persze kivételek mindig vannak). Ha belegondoltok akkor a szamurájok is két eltérő méretű pengét használtak és hordoztak magukkal. A katanát amely 80-110 centi hosszú és a wakizasit amely 30-40 centi hosszú. A hasszú fegyver célja a támadás míg a wakizasié a védekezés alapvetően, illetve szűk helyen a wakizasi válik ultimét fegyverré.

A dupla kezes harcmodorral Európában komolyabban a franciák foglalkoztak XIII Lajos ideje környékén és megállapították, hogy csak bizonyos fegyverek alkalmasak rá. Ilyen fegyver a vékony hosszú kard (110-120 cm) és tör vagy hárító tör (20-30 cm), a két rövid kard (50-70 cm), 2 szablya (60-80 cm) és 2 hosszú tör (30-40 cm) kombináció. A többi fegyvernél elveszik a kétkezes harcmodor előnye a mozgás és ezáltal manőverezőképesség.

Amúgy szerintem ez a teljesen alapformája Ichigo fegyverének. Szerintem Kubo szándékosan rajzolta ilyen egyszerűnek, hogy később komolyabb látványt nyújtson. Másodsorban nekem ez az alak kicsit emlékeztet Hisagi mondandójára. Valahogy érződik belőle az egyszerűség és az, hogy mire vannak kitalálva, mi a céljuk.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 15:35:41 írta rini67 » Naplózva
heckles04
Gennin
*

Moslék/Pálinka-főző Ninja

« Válasz #1057 Dátum: 13 jún 20, 15:41:37 »

@rini67 igen, így belegondolva teljesen logikus hogy a gyengébbik kézben, egy kisebb kard van.
jobban megnézve, a nagyobbik is kisebb mint a régi shikkai. lazán eltudom képzelni, hogy azzal a kardal úgy darálna mint kenpachi. Remélem a kardkörül tartott getsugat is ismétlátjuk majd.
Naplózva

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem, de lehetne.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1058 Dátum: 13 jún 20, 17:54:30 »

ÉN alapból nem támogatom mindkét kézbe a hosszú fegyvert,már rég óta.
Maximum lánc hosszabbítson rajta vagy hozzá hasonló(reiautsu fonal,stb) a bajban.
Getusgaval töltött pengét már írtam is,de remélem az a kisebbik lesz akár el dobva is és aztán visszarántva.
A nagyobbik meg Cerot(mint Harribel),és tüzet töltsön.A végén meg kettő egybe,ha megy neki. kacsint+ új
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 17:55:07 írta K ichigo » Naplózva

bazsizon
Újonc
*

« Válasz #1059 Dátum: 13 jún 20, 18:44:54 »

Szentem marad a 2 kardos verzió... viszont így simán lehet 3 alakja a kardjának!!! Nevet
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #1060 Dátum: 13 jún 20, 21:20:13 »

Érdekességnek:
Miközben nézegettem a kardokat észrevettem, hogy a kis zangetsu olyan mintha egy tört pengéből alakították volna ki, nem lett neki rendes markolata hanem a pengébe vájtak ki egy arra alkalmas részt. Nem elképzelhető hogy csak azért van két darab Zangetsu mert a kard előzőleg kettétört.
Naplózva
Szubotics-Kun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1061 Dátum: 13 jún 21, 09:03:56 »

Ezekután már csak arra vagyok kiváncsi hogy a bankai formája hogyan fog kinézni Nevet, biztos OP lesz, mert ha belegondoltok, Ichigonak eddig a bankai-a erős volt de közel sem volt olyan látványos, az is csak akkor ért neki valamit ha felrakta a maszkot mellé
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #1062 Dátum: 13 jún 21, 09:32:02 »

amikor meglátjuk a bankait egykét dologra fény derülhet... tensa zangetsu magyarul megláncolt hold és a lánc jól látható volt rajta, de ha a mostani bankaion nem lesz rajta akkor értelmet nyerne az elméletem miszerint az a lánc az öreg elfolytását szimbolizálta volna... Gondolkozik
amugy biztos hogy a buddha barátunk fogja harcolni tanítani ezért a kérdés ami felmerülhet, hogy az ezerkezű csajszi elláthatja vmi hasznos játékszerrel amire kíváncsi vagyok, hogy mi is lehet az ?
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1063 Dátum: 13 jún 21, 10:43:45 »

Nekem valamiért az a benyomásom hogy a csajszi Ichigo hollow erejét fogja edzeni, alakítani , esetleg előhozni a végő hollow formáját , ő is valami tudos féle lehetett , gondolom onnan vannaka  kezek , így kinézem belőle hogy értsen a hollokhoz. Bár Kubo csavarhat egyet és tőle fogja Ichigo megtanulni a dupla kard használatát , van neki pár keze.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1064 Dátum: 13 jún 21, 13:32:36 »

Az biztos hogy egyiküktől tanulják meg a harcot,új és magasabb szinten,plusz Ichigonál a kétkezest.
A másik meg rejtett technikákat és pontosabb Reiatsu kontrollt.Ichigora és Renjire ráférne hogy kihasználják valamennyire ezen a téren is az erejüket.Ebbe benne vannak a kidouk is.Még nem tudom pontosan melyik-melyiket tanítja.A titkos technikák nagy eséllyel a csajnál lesznek.Másik kettő eloszlása,még ? Lehet meglepetés.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins