24 nov 26, 13:15:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1128129 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
redskull986
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #765 Dátum: 13 jún 05, 16:31:19 »

nem szoktam hozzászólni, de már annyi mindent írtatok, hogy muszáj! Nevet

én elolvastam mindkét fordítást és abból egyértelmű, hogy a quincy erejének megtestesülése... vagyis kb arról van szó, hogy még nem használta ki a saját képességeit rendesen, mert nem is tudott róluk....
Naplózva
Izeke94
Újonc
*

« Válasz #766 Dátum: 13 jún 05, 16:35:00 »

Kezdjük ott, hogy Ichigonak nem is volt soha Bankai-a, az egyetlen dolog amit csinált az volt, hogy belepréselte minden reatsuját a lehető legkissebb formába, végülis ez jó hír, mert igy kb 99%, hogy lesz új (valódi) bankai, talán shikai is, zanpaktou is.

Ha megnézitek amúgy az igazi, azaz eredeti Getsuga Tensot, akkor ott pl. láthatjátok, hogy az is Quinci erő, anno kb színben is hasonlít ishida nyilaihoz (világos kék).
Nem csoda, hogy a quincik ne tudták elszíni az erejét!!! - Anno soha nem volt bankaia ICHIGONAK, szóval nem volt mit elszívni.
(Ha ez igaz, akkor én simán kinézem akár azt is, hogy Ichigo nagyon durván erős lesz, Bach meg majd tol egy Final Getsoga Tenshout Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 16:37:32 írta Izeke94 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #767 Dátum: 13 jún 05, 16:38:52 »

Bankai az biztos hogy volt.

Az is majdnem biztos hogy a getsuga nem quincy eredetű elvégre ishin is tudta használni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #768 Dátum: 13 jún 05, 16:42:15 »

Jama kardja is csak annyiból állt hogy minden lángot bele zsúfolt egy kis helyre, és ez volt a bankaija. Emellet még voltak technikái is a bankaijának ami Ichigonál nem volt. Valamiféle bankai volt az ővé is. De elképzelhető hogy újat kap.
Naplózva
Focou
Gennin
*

Xenotyle

« Válasz #769 Dátum: 13 jún 05, 16:42:52 »

Jó, de Isshin össze volt kötve Masashi-val, úgyhogy nem lehet, hogy...átszivárgott...a technika? Habár nem hiszem...mert azelõtt is használta...
Alternatív verzió: az csak egy nagy lélekenergia-tömeg, ami vág, ennyi...
Ui.: Szerintem se volt az igazi Bankaia Ichi-nek soha....
Naplózva

Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
batai15
*

Zero Division

« Válasz #770 Dátum: 13 jún 05, 16:44:36 »

A false bankait mire alapozod?
AMúgy igen a getsuga elvileg egy lélek energia lövés, akkor ezekszerint más is meg tanulhatná?
Mondjuk ishin tudott a végső getsugáról is, tehát neki masaki előtt is tudnia kelett használni, illetve ez nem akkor csak egy szimpla technika.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 16:47:59 írta batai15 » Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Focou
Gennin
*

Xenotyle

« Válasz #771 Dátum: 13 jún 05, 16:49:30 »

A False Bankai: Talán Bach/Ywach (összevegyültem a nevekkel) bütykölt bele valamit, vagy nem tudom.
A Getsuga: Nos, elõször én is erre gondoltam, csak, egy kicsit merész azt kijelenteni, hogy bárki megtanulhatja.
Naplózva

Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
Sophie Denem
Újonc
*

« Válasz #772 Dátum: 13 jún 05, 16:55:20 »

Oké, akkor Zangetsu = Shiro (én így hívom a lidérc énjét Ichinek), ezt már párszor a képébe vágta, nem is egyszer.
Viszont az, hogy Bach is benne van a dologban, hát nemtom, szerintem ha csak egy lenyomat is, akkor se gondolnám azt, hogy kiakarta nyírni szerencsétlen kölyköt, mellesleg ha át is akarta állítani, Shironak ellenkeznie kellett volna, mikor egyesültek, de ott azt mondták mindketten, hogy ők az ő igazi ereje. Vagyis Quincy + Hollow = Ichigo valódi ereje. Kicsit furán jön ez ki, viszont így tényleg nagyon úgy néz ki, hogy Ichinek se shikai, se rendes bankai-ja sem volt... ami elszomorító, én szerettem a mostanit, de sebaj, kíváncsi leszek, mit hoz majd Kubo valójában, és hogy milyen lesz az igazi ereje.
Am viszont akkor biztos, hogy Ichigo mostmár rohadt erős lesz, annyi szent, főleg, ha az igazi kardját és erejét fogja végre rendesen használni, nem csak Getsuga Tenshoukat lődöz a vakvilágba. Mondjuk, azokat is szerettem, de az már más téma... ikszdé

Viszont tuti, hogy a GT nem Quincy technika, mivel először Isshin használta, hiába kék-fehér Ichigoé shikaiban, bankaiban meg fekete-vörös. Az inkább apai öröklődés, sem mint hogy Bachtól lenne... vagy nemtom, ez csak feltételezés, nézzétek el nekem, ha hülyeséget írtam.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #773 Dátum: 13 jún 05, 17:17:22 »

Kövi részben meglesz magyarázva, ebben biztos vagyok, h ez gátolta-e az erejét vagy egyéb dolgokat csinált Ichi lelkében. A lényeg, h érzem a magabiztosságot most Kubo-ban.  Kúl
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #774 Dátum: 13 jún 05, 17:18:36 »

És akkor : a hollow forma ? azzal mivan ha shirosaki a shinigami erejét adja?  Gondolkozik
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tobyy
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #775 Dátum: 13 jún 05, 17:25:09 »

batai a hollow forma is az ereje rész
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #776 Dátum: 13 jún 05, 17:35:05 »

Múltkor viccből mondtam, hogy Ichigonak a shikaia az alap szintje, a bankaija a shikaia és a hollow formája a bankaia. Belegondolva ez most nem is tűnik akkora baromságnak, mondván Hichigo volt eddig a number one Ichigoban lakó lélek, assauchiként funkcionált, ergo ellátta a kard lélek és a hollow lélek szerepet is egyszerre.

Kiforrott bankai alaknak a fullhollow alak nem tűnik látványtalannak,,,,

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 19:36:57 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
batai15
*

Zero Division

« Válasz #777 Dátum: 13 jún 05, 17:48:03 »

DasOmen
Ez se rosz gondolat hogy a vasto lorde forma lett volna a bankai. vagy valami hasonló.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
redskull986
Újonc
*

« Válasz #778 Dátum: 13 jún 05, 18:16:47 »

nekem már csak az nem tiszta hogy az öregnek 1000 év alatt csak ennyit nőtt a szakálla! Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #779 Dátum: 13 jún 05, 18:21:25 »

Én kételkedem benne, hogy ez lenne. Ha jól emlékszem akkor Ishiyama azt mondta, hogy "Fehér" valójában Ichigo zampakutoja és a Bach fickó csak úgy tett mintha az lenne. Ráadásul Fehér sem egyszerű hollow mert nem egy hanem shinigamik lelkének összeolvadásából, összekovácsolásából jött létre Aizen által. Hasonlatosan csinálta mint ahogy Ishiyama készíti az Ashauchikat. Bach csak a quincy erejét adta Ichigo számára.

Mondjuk és arra vagyok most kiváncsi, hogy mi történik a benne lévő Bach résszel, hiszen az most is benne kell, hogy legyen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins