Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #705 Dátum: 13 máj 31, 20:13:00 » |
|
Igen, és Byakuya használta azóta valaha is a Hakuteikent ? Mert én úgy emlékszem hogy nem, és nem lett meg mondva hogy miért, és mindig mást használt! Szóval lehet hogy igen, ott megsemmisült az a forma, de a Bankai egyedisége miatt még tudja használni magát a Bankait, de csak azt a technikát nem... Mert azóta volt egy fillerbe is, az nem számít, mangába nem volt, csak egyszer!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 31, 20:19:05 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #706 Dátum: 13 máj 31, 20:35:26 » |
|
De igen, megmagyarázta, hogy mikor használja azt a formát. Egyszóval nem is kellett azóta ehhez a formához folyamodnia. A lényeg, hogy azt mondta akkoriban Ichigonak. Csak akkor használja ezt a formát ha megígéri valakinek, hogy személyesen, saját kezűleg fogja megölni. Ezért nem láthattad azóta sem a Hakuteikent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kenobi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #707 Dátum: 13 máj 31, 21:13:44 » |
|
rini - Ez nem változtat azon, hogy azóta nem láttuk. Lehet, hogy azért mert nem volt olyan személy aki ellen kellet volna, lehet azért mert nem tudja használni, de a kár mindkettő egyszerre is.
Egyébként én is inkább azon a véleményen vagyok, hogy Byakuya bankaia a szirmokon alapszik, akkor mikor Ichigo széttörte pusztán csak az a formát törte szét amibe Byakuya belekényszerítette a szirmokat és a lélekenergiáját. Azt nem mondom, hogy a bankai sértetlen maradt, sőt Ichigo rendesen csökkenthette annak erejét a harc folyamán, mivel valószínűleg elég sok szirmot tört össze, de ez olyan mint Renjinél, azzal a különbséggel hogy kevésbé látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #708 Dátum: 13 máj 31, 21:41:30 » |
|
Meguntam az offot. Menjetek a megfelelő helyre ezzel.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #709 Dátum: 13 jún 01, 13:51:38 » |
|
Valakinek feltűnt, hogy Ichigo nincs bankai alakban? Amióta eltört a kardja nem tudott visszaváltozni, erre meg kiruccan és úgy jön visza, hogy az alap kimonoban van... Ez sztem egy Kubo baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dettuppi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #710 Dátum: 13 jún 01, 13:53:19 » |
|
Sziasztok! Nemrég regisztráltam a fórumra, és szeretném megosztani veletek a véleményem az eheti fejezettel kapcsoltban. Jó kis fejezet volt, leszámítva az Omaeda családos időhúzós részt. Komamura és a dédapja harcát várom már, de szerintem bankai nélkül esélytelen ez ellen a barlangméretű kutya ellen. Kíváncsi vagyok a technikára, amit Koma meg akar tanulni, ez a power up nagyon ráférne, hiszen így bankai nélkül messze a leggyengébb kapitány. Mayuri tevékenykedésével kapcsolatban csak nekem jutott eszembe Wonderweiss? Szerintem feltámasztja őt. Neki az a képessége, hogy el tudja zárni a Yama kardjának lángjait, ami most nagyon jól jön, hogy ellopta az Bach. Ezt támasztja alá az is, hogy ez az arrancar nagyon hülye volt, nem tudott beszélni, és a kutatók joggal kételkedhetnek benne, hogy mi ő, nézzétek csak ezeket a képeket: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/393/16http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/394/5Zangetsuval kapcsolatban: Valószínűleg nem fog teljesen eltűnni, inkább csak kicsit átalakul, a kardkovács szerintem csak felturbózza kinézetileg és képességileg. Ami még érdekel nagyon, az Rukia és Byakuya, nekik is ott kéne lenniük a palotában, viszont eddig semmit sem láttunk belőlük. Remélhetőleg a következő fejezetben már benne lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Focou
Gennin
Nem elérhető
Xenotyle
|
|
« Válasz #711 Dátum: 13 jún 01, 15:48:14 » |
|
Ó, na, mi lesz a kövi részben? Nem tudok várni! *futkározik körben a szobában, hajtépve* Ugye csak szerdáig kell várni?
|
|
|
Naplózva
|
Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #712 Dátum: 13 jún 01, 17:04:26 » |
|
Dante: Nem baki mivel azóta visszakerült a rendes testébe ezért automatikusan kikapcsolt a bankai mikor újra shinigami lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 13 jún 01, 17:23:02 » |
|
Ezt a "kikapcsolt a baknai" dolgot majd akkor hiszem csak el ha a törött Zangetsu shikai formában lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #714 Dátum: 13 jún 02, 15:52:19 » |
|
Még mindig nem feltétlenül baki ha úgy marad Mivel hasonló esetekben nem láttuk,hogy a kard is visszaváltozott vagy akkor csak amikor Mayuri nagyjából "összerakta".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #715 Dátum: 13 jún 02, 17:35:17 » |
|
nem láttuk? MINDIG visszaváltozik mert a bankait nála a palást és a kard alkotja, nincs olyan, hogy az egyik fele viszaváltozik, mert nem 2 kardja van, hogy az egyiket kikapcsolhassa... Renjinél mikor lehetett olyat látni, hogy a kígyó megmarad de a vállán a bunda sehol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #716 Dátum: 13 jún 02, 18:41:55 » |
|
ÚGY értem,hogy törött bankai esetében nem láttuk Ikkaku-nál sem,hogy mikor változik vissza mikor a kardot visszaállítják vagy amikor ő akarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #717 Dátum: 13 jún 02, 21:09:14 » |
|
Ha valami problémád van írj neki pü-t. Engem speciel teljesen hidegen hagy a véleményed. Ahogy az is mit ír ki az oldalra.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #718 Dátum: 13 jún 03, 17:18:01 » |
|
Végülis logikus lépés ha emberből visszavált nem éppen Bankai-al szokott kezdeni Ichigo. Se a többi halálisten ha visszaváltanak a póttestből. Tényleg van ötletek mi,mik lehetnek a Sajin család ősi titkos techikái? Mert elég magabiztosnak tűnik Komamura hogy ezzel pótolja ami kiesett a Bankai-al. Plusz az övé egyedi is a többihez képest,hogy regenerálódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heckles04
Gennin
Nem elérhető
Moslék/Pálinka-főző Ninja
|
|
« Válasz #719 Dátum: 13 jún 03, 17:29:18 » |
|
tuti a családi csokis kuglóf receptje lesz az!
|
|
|
Naplózva
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nem, de lehetne.
|
|
|
|