DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #630 Dátum: 13 máj 22, 18:14:13 » |
|
Rukia jelenleg meztelenül és ájultan lebeg a gyógyfürdőben. (time to make some new Kutchiki) Renji nekem...valahogy soha nem jött be, nemigazán érdekel mi van vele. Nekem teljesen jellegtelen karakter, amióta azt sem hangoztatja, hogy Byaku fölé akar kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #631 Dátum: 13 máj 22, 18:25:12 » |
|
Hát csak nem lebeg azóta is ott. ;P Bár a "már nem emlékszem a nevére, az a hülye hajú gyógyító" biztos élvezheti ezt a helyzetet. >.< Renjinek meg tényleg kissé alábbhagyott a lelkesedése, de most meg már amúgy is miért küzdene? Byakuyán most már tutira túl tett (csak mert most nincs bankaia, és félholt konkrétan. ) Mondjuk én most bizakodó vagyok vele kapcsolatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 18:26:10 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #632 Dátum: 13 máj 22, 18:58:08 » |
|
Azt valaki elmagyarázná nekem,hogy Ichigo-t az Asauchik miért kezdték el tisztelni most,hogy tudja a múltját? Azért mert megint elhatározta magát és visszajött a harci kedve? Nem értem a múlt ismerése miért tiszteletre méltó Ichigo ereje nagyban függ a lelkiállapotától. Ez a gyenge pontja is. Még régebben említette Zangetsu ha Ichigóban kétségek ébrednek, akkor a belső világában elkezd esni. Erre utalt a "Csak az esőt ne" című fejezetek is. Most, hogy Ichigo megtudta az igazságot, aminek hiányával Bach kétségeket ébresztett benne mostmár újra elhatározott, mint a Dangai edzés után, Aizen ellen. Ezért is kapot a múlthéten egy akkora kockát csak az arca mert az nagyon fontos, hogy ismét határozott. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/417/13http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/537/13
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #633 Dátum: 13 máj 22, 19:11:58 » |
|
Rneji és Ichigo kapcsolata engem túlságosan emlékeztet Goku és Vegita kapcsolatára, mind a kettő húzza a másikat power uppolással. (lásd mikor a bankait fejlesztették ott is Renji sikere csak sarkallta Ichigot), illetve ahogy Vegita ott, itt Renji az ügyeletes golyófogó sokad mágával ss egész területén, akik csak arra kellenek, hogy vesztésük csak erősítse a főhőst. Azonban míg Vegita nagyon sok lehetőséget kapott a bizonyításra, lásd Cell ellen, vagy Buu ellen is kapott esélyt, vagy akár azt mikor Goku ellen harcolt Babidi jelével a homlokán közveltlen Buu megjelenése előtt. Itt Renji ezt a lehetőséget nem kapja, amit nagyon sajnálok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 19:13:26 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #634 Dátum: 13 máj 22, 20:17:10 » |
|
Értem kösz Tilon Amugy szerintem itt Vegita Grimmjow lesz. Bár kíváncsi vagyok mit talál még ki Kubo a hollow-al És akkor gondolom megint lesz új zangetsu meg új bankai is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #635 Dátum: 13 máj 22, 20:36:27 » |
|
Rneji és Ichigo kapcsolata engem túlságosan emlékeztet Goku és Vegita kapcsolatára, mind a kettő húzza a másikat power uppolással. (lásd mikor a bankait fejlesztették ott is Renji sikere csak sarkallta Ichigot), illetve ahogy Vegita ott, itt Renji az ügyeletes golyófogó sokad mágával ss egész területén, akik csak arra kellenek, hogy vesztésük csak erősítse a főhőst. Azonban míg Vegita nagyon sok lehetőséget kapott a bizonyításra, lásd Cell ellen, vagy Buu ellen is kapott esélyt, vagy akár azt mikor Goku ellen harcolt Babidi jelével a homlokán közveltlen Buu megjelenése előtt. Itt Renji ezt a lehetőséget nem kapja, amit nagyon sajnálok.
szívemből szólsz! renji karakterét nagyon szeretem. Annyira hogy a tetkóját is magamon hordom vagy 4 éve
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
padyboy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #636 Dátum: 13 máj 22, 22:39:18 » |
|
óóóó feltünt Blökikapitány, alias Komamura gazdája, aki a fordulat kedvéért egy kutya. erre nem számítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #638 Dátum: 13 máj 23, 14:18:32 » |
|
Gondolom olyanok, mint a kutyák. Érzik, ha valaki határozatlan, vagy nincs rendben. Szerintem most, hogy Ichigo ismét ilyen...ilyen...szóval határozottabb, ezt érzik rajta az Asauchik. Amúgy jó, hogy visszatértek a rég látott arcok.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Zangetsu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #639 Dátum: 13 máj 23, 15:07:15 » |
|
Erre vártam egy jó ideje, hogy lássam Hisagi Bankai-at(ha a Shikai-ja ilyen jó akkor a Bankai-ja még jobb lesz), de gondolom nem fogjuk látni majd csak éles harc közben ha Kubon múlik, úgyhogy még várhatunk egy kicsit:D Egyébként a második kedvenc halálistenem Hisagi nagyon tetszik a harcstílusa meg a személyisége.
|
|
|
Naplózva
|
\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #640 Dátum: 13 máj 23, 18:07:46 » |
|
szerintetek ichigo kardja megint változik? ugye az asauchi is másmilyen , lehet ez lenne a valódi alakja a zpnek?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #641 Dátum: 13 máj 23, 18:08:35 » |
|
Erre vártam egy jó ideje, hogy lássam Hisagi Bankai-at(ha a Shikai-ja ilyen jó akkor a Bankai-ja még jobb lesz), de gondolom nem fogjuk látni majd csak éles harc közben ha Kubon múlik, úgyhogy még várhatunk egy kicsit:D Egyébként a második kedvenc halálistenem Hisagi nagyon tetszik a harcstílusa meg a személyisége.
Nekem is az egyik kedvencem, ráadásként nem gyenge, hiszen ő végezte ki Findor-t valamint vitte be a kegyelem döfést Tousen-nek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #642 Dátum: 13 máj 23, 18:16:04 » |
|
Szerintem valamennyit fog változni a kardja. Ha kinézetileg nem is sokat de remélem képességeket bőven fog kapni. A Nagy Kutya akihez a "kis" Komamura ment tényleg elég veteránnak tűnik. Kubo jól csinálja sok az érdekes szál most. Hisagitól tényleg jó lenne látni a Bankai-át.Érdekes hogy normálisan nem tudja előhívni. Szuper hadnagyi rang se semmi Hitsugaya-tól pedig elismerésre méltó hogy Túl tette magát a veszteségén és azt nézi miben haladhat előre. Ichigo előtti Asauchi behódolás pedig nagyon jól néz ki. Jó lenne látni következő lépcsőt a fenti edzésben a többiekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #643 Dátum: 13 máj 23, 21:54:14 » |
|
Valahogy mindig is sejtettem, hogy Hisagi többre képes, és minimum, hogy a legerősebb hadnagy. Amikor azzal az arrancar-ral küzdött Karakurában, akkor lehetett sejteni, hogy többre is képes.
Ez a nagy kutya tényleg érdekel... Viszont nem valami jó viszonyban válhattak el Kommamura-val. De lehet rosszul értelmezem, mert, hogy ő volt a kiképzője és a tréning volt nehéz vagy nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #644 Dátum: 13 máj 24, 00:44:54 » |
|
Nemigazán van olyan, hogy legerősebb. Itt ezeket a dolgokat a képességek határozzák meg. Például Kira képessége halálos Hisagi képességeire, de Matsumotóé pedig Kirára veszélyes. A lényeg az, hogy nem meghatározható ez a dolog. Hisagi most azon a szinten lehet mint Ichigo amikor Urahara próbálta kiverni belőle, hogyan használja a kardja képességét. Valószínűleg megjelent már a kardja lelke mert Hisagi nem tiltakozott hanem egyszerűen közölte, hogy így nem tudja előhívni még.
Azért azt sajnálom, hogy Kira így eltűnt a történetből semmi perc alatt. Kitudja, hogy él vagy halott Kubon kívül. Azért ha Byakuyát visszahozták abból az állapotból akkor talán ő is túlélheti, hogy szétlőtték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|