24 nov 26, 13:22:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1128159 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #585 Dátum: 13 máj 16, 22:39:08 »

Tilon embert csak azért vettem bele anélkül fura lenne Nevet
Amúgy amíg nem aktiválódott az ereje még annak tekinthető.
Tehát élete nagy részét még emberként élte.Plusz emberi pót testben lévő Isshintől van.
Ezért is írtam hogy valamennyire hála Uraharának kacsint

ui:Animebe ezeket nagyon jól vissza lehetne adni.Főleg a visszaemlékezéseket és magyarázatokat ki is lehet bőviteni.
Remélem zenében igazad lesz.

Mohric Aizenes harc alatt az ereje egyesült így a hollow énje nagy eséllyel bele van épülve a jelenlegi halálisten erejébe buffként.Bár mivel felébredt a quincy én is,így még lehet kavarodás. Remélem belső világba majd egy időre látjuk mind a 3 erőforrás énjét.

Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #586 Dátum: 13 máj 17, 10:20:33 »

A quincyknek nincsen belső világuk vagy belső énjük, ők csak speciális emberek, ezért ne várj egy belső quincyt, mert az a manga meghazuttolása lenne ha bekövetkezne... Masaki is tehetetlen volt a hollow ellen, amit csak Isshin tudott megállítani. Viszont a quincy erő jeleit zangetsun eltudom képzelni, sőt... A zanpakuto a shinigami lelkén alapszik és ha az egyén egy "korcs" akkor a belső énje is az lesz.
Naplózva

sacsu
Újonc
*

« Válasz #587 Dátum: 13 máj 17, 17:45:21 »

Zangetsu és a hollow ugye egyesültek Ichigo belső világába majd Ichivel is.De mikor használta a Mugetsut szétváltak ujra csak azt nem tudom hogy vajon Zangetsu és a hollow is szétváltak e.Mondjuk a kettő szoros összefüggésben volt  egymással mindig is és most már sejthetjük is hogy miért.Na szoval szerintem azért nem tudják ellopni Ichigo Bankaiját mert az nem csupán egy egyszerű Zanpaktu hanem egy lidércel megspékelt (pontosaban annak erejével) kard ő is egyfajta keverék ha ugy tetszik a hollowbol kapott ugye Ichi is meg Zangtsu is.És ezek a lopos Quincik ezért tudják csak a többi halálisten Bankait ellopni  mert azoknál nincs ilyen csavar.
Amugy meg ez a Bach elöször egész szimpi volt de ez az egész ellopom a Quincik erejét majd ellopom Yama kardját nekem nagyon nem tetszik igy aztán könnyű.Ezek után már sose fog olyan lenni a karaktere számomra mint pl Aizené.De arra nagyon kiváncsi vagyok hogy hogyan fogják legyözni.Akiket eddig ismerünk a jelenlegi formájukba senki sem lenne képes labdába rugni ellene főleg hogy az öreg Bankaija is nála van.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #588 Dátum: 13 máj 17, 20:40:19 »

Nem rég még senki se értett egyet azzal hogy mi van ha az Ishida család végig Bach szolgálatában állt és kémek. De az Ishida átállás után csak nem olyan lehetetlen. (Ettől függetlenül szerintem csak agymosták.)

Ishida család mint kém, Bach-ék hátrahagyták őket, egy tiszta vér családot hogy ebben avilágban éljenek csendben és mikor eljön az idő 1000 év múlva, fontos információkat szolgáltassanak hogy milyen lett a világ mi van ss-el, mienek az új kapitányok stb. Ishida fél ss-t be is járta személyesen, hisz Bach számára a régi Jama elleni harc óta csak 10 év telt el, a töbit átaludta, és semmit nem tud a kinti világról. Ezen túl pedig az is lehetett még a szerepül hogy mire eljön az idő erős tisztavér harcosokat neveljenek fel akik jártasak a jelenlegi világban "Ishida, Ryuken". Eredetileg ugye az történt volna hogy Masakival házasodik és igazi tiszta vér erős Quincy gyerekek születnek. De aztán bekavart Aizen, de úgy tűnik hogy az emberveszteség miatt a félvér Ishida is tökéletesen megfelel Bach-nak. És a ruháját nézve elég magas rangban részesült rögtön.

Csak Ishida túl jól lespanolt Ichigoval és SS-nek is segített, túl belemagyarázás lenne az hogy végig csak megjátszotta és végig Bachék oldalán állt.

Ichigo lidérce szerintem a végső getsuga után rögtön kivállt Ichigobol és már rég külön saját testben éldegél és erősödik. A végső támadásnál volt  a legnagyobb ereje, és a legtökéletesebb alkalom egy szükésre/különválásra.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #589 Dátum: 13 máj 17, 21:06:22 »

Szerintem még benne lehet a hollow, mert az is az ereje része. Persze jó lenne látni külön is, de még az sem biztos, hogy még fogjuk-e látni őt. Zangetsu még lesz, hisz meg kell javítani, és ez szerintem ha van egy másik lehetőség, az akkor a belsővilágban lehetséges csak.

Szofron jó ötlet, hogy Ishidáék végig kémkedtek Bachnak. Végül is lehetséges. Egy jó ideig tették is a dolgukat, aztán kezdtek megváltozni a nézetük és viszonyuk a shinigamikkal, így már nem dolgoztak neki, hanem élték életüket. Sőt szerintem több család is az emberek világába lett küldve kémkedésként. Volt néhány belőlük majd a 200 évvel ezelőtti háború megfogyatkoztatta őket, és maradtak Ishidáék meg Kurosakiék. Mára meg tiszta vérű család csak az Ishida család Ryuken miatt főképp, Masaki meghalt, szüleiket megölték szerintem, és Ichigóékat nem nevezném tiszta vérűnek (főleg Ichigót).

Lehet, hogy ezt már így eltervezték ketten Bach ellen, bosszúból vagy bármi másért. Nem hiszem, hogy Ishida csakúgy hátba támadná a barátait. Agymosás még lehetséges. Az biztos, hogy Bach igen fontosnak tartja, mármint amennyira tarthat őt bárkit fontosnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 21:07:50 írta zitagirl » Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #590 Dátum: 13 máj 17, 21:42:52 »

Ha nem látnánk többet a lidércet, akkor nem szerepelt volna most a visszaemlékezésben, mert ezzel most csak megint eszünkbe juttatta a lidércet meg hogy milyen király. Ha nem szerepelne, akkor hagyta volna egy mezei lidércnek ami Ichigo erőfeléledése közben jött létre majd meghalt. Ehelyett tovább görgette a történetét és kiderült hogy Aizen kísérleti lidérce és már Masakiban is lakott és képes gazdatesteket váltani meg Uraharáék ügyködését is túltudta élni és Ichigoban fejlődni. Ezekután biztosra veszem hogy lesz még szerepe. Az poén lenne ha a végső getsuga alatt pl Aizenbe költözött volna.  Ördögi "Vissza a feladónak."

Aizen nem kapott halálos sebet, csak legyengült, a lidérc meg tudott róla hogy Ichigo a csapása után elfogja veszteni az erejét, lélek energiáját. Ami a lidérc pusztulásához vezetett volna. Más személy meg nem volt a közelben, ha csak nem egy mókusba vagy őzbe költözött. ikszdé

http://szofron.deviantart.com/art/Full-Hollow-Squirrel-372199323
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 22:03:55 írta Szofron » Naplózva
kis_ember
Újonc
*

« Válasz #591 Dátum: 13 máj 18, 19:54:32 »

Egyébként sacsu elmefuttatásán felbátorodva (bár nem tom írta-e már elöttem valaki Gondolkozik smirksweat), de Jama-val is újra meg kell küzdeniük az ss-nek mert úgy értelmeztem hogy Bach a halott ellenségből is képes magának "egységet" csinálni

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/513/15

Aztán lehet hogy ez csak Ichire vonatkozik, de megmagyarázná, hogy mért tünt el Jama holtteste és a zp-je mért maradt meg

Egyébként a hm-be dondochakka-ért mentek ezek alapján quincy dondochakka vs nel-re is lehet számítani Ördögi
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #592 Dátum: 13 máj 18, 20:00:57 »

Dondochakka meg lett mentve, szóval az nem lesz. Viszont én már szívesen látnám őket harcolni újra meg Nelt is. Az lenne a legjobb, ha mind kiengedné a kardjukat, és úgy harcolnának. Nem hiszem, hogy olyan gyengék lennének, ha a volt 3.espada fraccionjai voltak. Nel meg mutathatna többet is az erejéből.

Ichigót tán úgy akarták feltámasztani, hogy a quincy erejét + a lehetséges agymosás. Ha úgy vesszük ez is amolyan feltámasztás, hisz más ember lesz akkor belőle.
Szerintem Yama testét trófeának is vihették már, de ez nem valószínű. Tán valami erőt akarnak kiszedni a testéből, elvégre nem volt gyenge.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #593 Dátum: 13 máj 18, 20:58:12 »

Amugy így visszaolvasva a fejezeteket kétlem,hogy látnánk még a hollow erejét Ichigonak. Mivel az már egybeolvadt a shinigami erejével örökre.  Kubo csak azért említette meg most,hogy kiderüljön miért volt képes Ichigo a full hollow formára. Amugy itt: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/9 Stern Ritterek elégé megvoltak lepődve az erején. Ráadásul elég csúnyán megsebezte Bach-ot is: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/514/12 látszik,hogy a karja használhatatlanná vált. És arról ne is beszéljünk,hogy Ichigo az erejének nagy részét elhasználta,hogy kijusson a börtönből, tehát eleve nem volt szerintem gyenge de az igaz,hogy zangetsut elégé elhanyagolta így egy kicsit megint szétesett mint Aizen előtt. Most arra vagyok kíváncsi,hogy a shinigami+quincy erejét hogyan fogja kombinálni Nevet És szerintem nem "korcs" csupán ez a két ereje van meg és a quincy-sége miatt láthatta a szellemeket mióta az eszét tudja.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #594 Dátum: 13 máj 18, 21:10:54 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/14 Mosolyog ez lett Yama testével.

Így kell befejezni, egy ezer éve húzódó harcot, ha az ellenség ilyen makacs,,,,

Mellesleg én sem hiszem, hogy Kubo olyan kliséhez nyúlna mint a szereplők felélesztése majd a főszereplő oldala ellen küldeni őket, bár itt még reálisabb is lenne, mert ez a manga a lélekvándorlásról szól, és ténylegesen senki nem tud meghalni, hacsak fel nem falják a lelkét (bár akkor is egybeolvad egy másikkal, szóval...).

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/4 Ebből kiindulva, ami a Csillagharcosoknak különleges képessége van, az nem feltétlen velük született. Inkább olyan, amit Bach szabadon ajándékozhat akárkinek, gondolom rang alapján. Loyd és Royd esete elég egyértelműen velük született képesség, de akár ők az anyaméhben is megkaphatták azt az erőt.

Lehet csak szkeptikus vagyok, és próbálom bemesélni magamnak, hogy ez nem illik a quincykhez. De főleg a mostani fejezet után, ha Bach látatlanba el tudja venni akárki erejét, akkor ilyen alapon adni is....
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 21:13:32 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #595 Dátum: 13 máj 19, 11:14:59 »

van bennem néhány gondolat :
- az hogy Bach az első quincy nem lepett meg , erre számítottam
- ami kérdés az Bach eredete , két módot tudok most elképzelni , vagy egy kísérlet részeként hozták létre vagy eredetileg ő is shinigami volt és csak azzá vált ami most /valami hollowfikációhoz hasonló kísérlet során hogy erősebbé tegyék a shinigamikat /
- az 1000 éve történt háború csak a végkifejlet volt mert akkor már léteztek quincyk , szóval Bach lehet akár Yama korú is
- a quincyk kiirtása nem csak az egyensúly felborulása miatt történhetett meg ,hanem azért is mert SS tudhatott róla hogy Bach miként szerezheti vissza az erejét és ezt akarták elkerülni  Gondolkozik
Naplózva

gyn7
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #596 Dátum: 13 máj 20, 20:45:36 »

ha azért nem tudják elvenni icsigó bankaiát elvenni mert van benne hollow is akkor shinjiiékét se tudják elvenni. bár nem is volt rá kitérve hogy elvették tőlük

dúrva lenne ha ebből az egészből megint aizen koma jönne ki "győztesen", mivel eltervezte ezt is, tudta hogy bach felfog tűnni.  tudta hogy icsigó le fogja győzni, és volt előbb írva hogy a mugetsuval belekerült aizenbe a hollow, és ezt is tudta aizen, így már benne van a kisérleti hollowja is és a hógolyó is.
kiszabadul, leveri a quinciket és újra ő lesz a rosszfiú:D
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #597 Dátum: 13 máj 20, 21:02:29 »

Na az kemény lenne , bár Aizenről van szó ezért nagyon meg sem lepődnék.
Az hogy Bach honnan jött , és mit egyáltalán a quincyk arra kíváncsi vagyok. Az hogy valamilyen kísérlet abban nagyon csalódott lennék , valami mást találjon ki Kubo.
Kísérlet eredménye a hógolyó , az Arrancar sereg , a bountok (tudom filler , de akkor is) , a Vaizardok is tulajdonképpen Aizen kísérleteinek eredménye.
Tehát Bach legyen valami egyedi , mondjuk az tetszene , ha shinigami lenne eredetileg , de akkor ne valami kísérlet legyen. Főleg ne 1000+ éve amikor még mindenki felszántotta a lelkek világát.   
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #598 Dátum: 13 máj 20, 21:26:46 »

Nem csak a Hollow lehet az oka, hogy nem voltak képesek ellopni Ichi Bankaiját. De ha tényleg attól van, akkor a Vaizard kapitányok nagy előnyt jelentenek.
A Fullbring is megakadályozhatta, hogy megszerezzék.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/483/15
Ebben az esetben, akkor csak Ichigo és Ginjou Bankaija van biztonságban.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szalonna
Gennin
*

« Válasz #599 Dátum: 13 máj 21, 08:45:44 »

Lehet, hogy a quincy ereje miatt nem tudják elszedni tőle. Mivel a medálok az ellenség ellen készültek (shinigamik), ilyen szempontból nézve pedig Ichigo nem egészen "ellenség" szóval ez is lehet az oka. Ezt azért gondolom mert Kirge börtöne is ezért vesztette el a hatását Ichigoval szemben. Igaz mikor megpróbálták ellopni a bankaiát még nem  "ébredt" fel a quincy ereje, de talán ahhoz hogy megvédje a medáltól elég az is hogy benne van a quincy vér.  Bár ezt lehet más is írta már....
Naplózva
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins