25 máj 12, 19:19:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1224666 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Soreszko10
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #570 Dátum: 13 máj 15, 18:42:11 »

Ishida "átállása" egy újabb harcot követel Mayuri ellen!!!! Nevet Mondjuk, nem értem mire fel állt át, hiszen neki nincs sok gondja a shinigami-kkal csak az apjának volt. Szóval vagy fenyegetés, vagy valami réges-régi hátsószándék.

Ööööö... gyakorlatilag csak "kinyírták" a szerencsétlen nagypapáját. smirksweat

Amúgy nem tudom, miért lepődött meg mindenki ezen, amikor volt rá utalás:

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/490/9

Magáról a fejezetről annyit, hogy Excellent!

Nem csupán, hogy logikus és érthető volt Masaki halála, de a tetejébe úgy lett megoldva, hogy senki nem számított rá, de mégis kellemesen hatott, s nem másított a gyilkos kilétén sem.

Ezzel pedig véget ért a EBRO mini flash back arc. Jó sok dologra választ kaptunk, de hát ugye Kubo ígérte is, hogy elmagyaráz 1-2 igen fontos dolgot.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #571 Dátum: 13 máj 15, 19:00:53 »

És nem mellesleg Aizen is halálisten ! Konkrétan miatta változott meg annyira apuka is, főleg hogy akkor anyuka se Katagiri lett volna, hanem Masaki, aki élne....és akkor Ichigo sincs, Rukiát nem küldik le Karakurába, Urahara örökre elrejthette volna a hógolyót.

Oh és majdnem el is felejtettem : http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/124/14

Megtalálta volna a válaszait ?
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #572 Dátum: 13 máj 15, 19:26:31 »

DasOmen, de ez esetben Aizen nélkül Ishida sem létezne. Nevet

Kíváncsi vagyok, Bach mi alapján dobálózik az ilyen jól hangzó nevekkel.

Idézet
Itt érdekes kérdés Uryu esete, lévén tudjuk, hogy egy Tisztavérű és egy kevertvérű quincy gyermeke.
Abból kiindulva, hogy az Ausscheren során nem vesztette el az erejét/nem esett kómába/ nem halt meg valószínűleg Bach szemében az előbbi kategóriába tartozhat.

Én remélem tisztavérűnek a valóban tisztavérűnek számítanak, és nem az alapján döntik el, hogy mindkét szülője quincy-e vagy sem. Ha úgy lenne, ahogy írtad, Ryuuken anyjának nem kellett volna annyit törnie magát Masakival, elég lett volna Katagiri is, hiszen így is megőrizték volna a tiszta vért. Szóval nem hiszem, hogy Uryuu annak számítana. Talán Bach is aizen-stílusú szereplő, aki már évtizedekkel előre percre pontosan, négyzetméterről négyzetméterre és fokról fokra tökéletesen tudott és előrelátott mindent, és azért hagyta életben Ishidát, hogy e napon egy izgalmas jelenetben ünnepélyesen kikiálthassa Prinz von Lichtté.  

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/490/9

Ez érdekes volt, miért is kell Ishida nyilának erősebbnek lennie? Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 21:27:15 írta Saphira » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #573 Dátum: 13 máj 15, 19:55:45 »

Jó, hogy nincsen jó és gonosz oldal. Mindkét félnek igaza van. Nem lehet Ishidát okolni a döntéséért.
Jó lenne, ha Ishida révén nagyobb bepillantást vethetnék a Vandenreich felépítésére és magára a főhadiszállásra.

Ezek szerint Ishida itt már tudta, hogy mi a helyzet és ezért nem ment el Ichigóékkal HM-ba.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/486/12
Vajon azt is tudja, hogy Bach miatt halt meg az anyja?

Most vettem észre, hogy Ryuken is szerepelt ebben a fejezetben és még mindig a kórházában van. Kíváncsi vagyok, hogy melyik oldalon látjuk majd. Érthető lenne, ha Katagiri halála miatt nem szimpatizálna a Vandenreichel.

Én nem örülnék, ha visszavágó lenne Ishida és Mayuri közt. Inkább Ukitake ellen nézném meg. Esetleg Toshiro ellen.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #574 Dátum: 13 máj 15, 21:22:44 »

Áhá, már értem, blutot használt Masaki mikor a lidérc megharapta, ezért nem sérült meg, és kiderült az is hogy miért most támadt Bach, 900 év után ismét verni kezdett a szíve, 90 év után magához tért és 9 évre rá visszanyerte az erejét. 9 éve halt meg Ichigo annya. Akkor ő tök fiatal, mert végig levolt jegelve. Lehet hogy úgy tönkretette a testét a hibernálás hogy muszály mindíg visszatérnie valami erőfeltöltésre és ezért mentek el sietősen a csata közepén. Nagyon remélem hogy lesz egy visszaemlékezés 1000 évvel ezelöttre hogy mit is csináltak Jamával ketten, hogy végül Bach valami hibernálásba került 900 évre. Szerintem ő is valami tudós lesz mint Urahara. Feltalálta a hibernálást, a quincy fajt meg még kitudja mit. De akkor a Stern Ritterek honnan jöttek és lettek ilyen erősek? Most már Bach vére is van Ichigoban  smirksweat

Olyan mint az Underworld 1 be a vámpír király, több 100 évig összeaszalódva hibernált, aztán elkezdték belepumpáli a vérd, megindult a szíve aztán feléledt és lassan visszanyerte az eejét meg a testét.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 21:29:07 írta Szofron » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #575 Dátum: 13 máj 15, 21:48:53 »

Bach kijelentése, hogy Velük , azaz Yamával és Bach-al szűnik meg az igazi Gotei, én ebből azt veszem ki, hogy ő is vmi féle shinigami lehetett régen.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #576 Dátum: 13 máj 15, 23:44:14 »

Tök jó ahogy minden logikus értelmet nyer, hiába csak nem rég lett csomó minden kitalálva nem pedig már legelejétől kezdve eltervezve. Így kell mangát írni!

Ugye Zangetsu meg Bach marhára hasonlítanak, de ha alapvetően Bach vére is kering Ichigoban, akkor tök jól kimagyarázható vele hogy miért is hasonlítanak. Pojén
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 16, 00:05:09 írta Szofron » Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #577 Dátum: 13 máj 16, 00:26:40 »

Szerintem elég logika van benne Nevet Apu+anyu shinigami+quincy tehát ez a rész tiszta. A hollow ereje szerintem az elején lévő shinigami erő visszaszerzése miatt van amikor a gödörben volt de ez már tuti nem jön vissza, fullbringer meg azért mert megharapta Masakit a hollow.  Tehát szerintem shinigami+quincy erejével fog valamit alkotni Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #578 Dátum: 13 máj 16, 00:59:04 »

Jó folytatása volt az előzőeknek.
Jól meglett magyarázva sok minden.Meglepően sok mostanában a válasz.
Bach újjáéledése nem semmi,900év után kel életre de még 90 míg tud gondolkodni.
Utolsó 9évet lehetett nehéz kivárni míg visszaszerzi az erejét.
Blut képességet a tiszta vérűek tanulás nélkül is alapból használhatják,míg "keverékeknek" gyakorolni kell.
Ichigonál az életveszély és pár év(1-2) harc jó hatással volt.
Nem az első alkalom hogy megcáfolja amit kinéznének belőle,még ha véletlenül is.

Ha jól megnézem kapott quincy-t,hollowot,halálistent forrásként.Emberi én épphogy belefér neki hála Uraharának(+Aizen) smirksweat

Ishida megjelenése plusz pont,hisz már várható volt.
Pártállásával kapcsolatban még érdekelne miért döntött így.
Mint beépített ember nem lenne rossz.Plusz ha erről csak 1-2ember tud akkor még kicsit el is szórakozhat.
Erőösszemérés Ichigoval,vagy revans Mayuri ellen Gondolkozik

De mint Ichigo tőlem egyenlőre ezt érdemli. kacsint
http://images6.fanpop.com/image/photos/32800000/Ury-Ichigo-uryu-ishida-32892261-1280-720.png
Naplózva

gyn7
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #579 Dátum: 13 máj 16, 11:53:10 »

ha a tisztavérűek alapból tudják használni a blut-ot, a félvéreknek meg tanulni kell, akkor ichigo hogy volt rá képes mikor bachal harcolt ss-be? ichigó félvér quinci nem? csak úgy előjött?:O

ishida meg szerintem azért állt be bachékhoz mert megakarja bosszulni az annyját és stb.
biztos tudta hogy mi lett az enyjával, hisz elhangzott a mangában hogy sose beszélt a családjáról, tehát tudta.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #580 Dátum: 13 máj 16, 12:30:12 »

Egyenlőre csak véletlenül tudta használni,nem tudatosan.Fel se tűnt neki.
Be tudható annak hogy az élete múlt rajta,és az ilyen helyzet sok mindent felülír még ha csak kis időre is.
(Plusz a frissen ébredt quincy vére)
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #581 Dátum: 13 máj 16, 13:02:41 »

Asszem előbb-utóbb Ryuuken is tanítgatni fogja őt a Quincy technikák használatára.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Alucarde
Újonc
*

« Válasz #582 Dátum: 13 máj 16, 20:50:21 »

Nagyon jó volt a rész .
Egy dolog , Ichigo már kicsit röhejes nem ? Nevet nah nézzük , Ichigo ember+halálisten+lidérc+fullbringer+quincy ,még a tescoba se találsz olyat hogy valami ilyen kevert legyen Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #583 Dátum: 13 máj 16, 21:51:40 »

Szerintem az embert akár ki is veheted a felsorolásból. Nevet
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/528/19
Ichigo csak félig Quincy és csak félig Halálisten (de mindkettő tisztavérű),  a Hollow meg csak úgy belekeveredett, viszont legalább teljesértékű Fulbringer.^^

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/537/11
Ez a visszaemlékezés/ráeszmélés az animében majd nagyon adni fogja, ha valami komoly zenét tesznek alá. Mondjuk a Fűrész főcímdalához hasonlót.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
mohric
ANBU újonc
*

« Válasz #584 Dátum: 13 máj 16, 22:05:24 »

Köszi a feltöltést!
Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán mi lett Ichigo lidércével. Az Aizenes harc óta nem használta a maszkját és a hollow sem próbált "előjönni"
Amúgy egy apró fordítási hiba a 9.oldalon: nem 9000 hanem 900 év.
Naplózva

Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak,
megtették a hatalmat igazságnak.
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins