rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2025 Dátum: 13 nov 09, 20:17:08 » |
|
Ezeket az oldalakat illetve részeket ismerem de nem hangzik el benne semmi olyan, ami a valódi származására utalna. Ő lehet akár ember de a fordítottja is igaz lehet, hogy emberi alakot képes felvenni. Így nemigazán lehet besorolni származásilag sehova. talán majd a csatája magyarázatot adhat erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 13 nov 10, 01:41:57 » |
|
Ami biztos, hogy tápos lett ő is, hiszen a quinci ellenfele nem akart megküzdeni vele. Szóval elég trükkösen kell hozzá állni, különben Mayurié lesz a győzelem, mindig is érdekes és egyben kicsit undorító karakternek tartottam, kíváncsi leszek rá is. Hueco Mundóban nagyon adta, remélem most is kinyír 1 pár quinci-t. Shinji szerintem biztos harcol még, ha Byakuya túl élte azt amit.. akkor Shinji sem fog EGY darab robbanástól a földön maradni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 10, 01:43:13 írta RoronoaZoro »
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 13 nov 10, 15:34:38 » |
|
ha Kubo azt tervezi hogy most a quincyket kell kicsit aprítani , akkor azt Haschwalddal tudná legkönnyebben megtenni hiszen Nanao kidouja blokkolja minden képességét ,persze ne haljon meg csak kicsit legyen megdorgálva , esetleg egy Kyoraku bankai is befigyelhetne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 13 nov 10, 16:34:13 » |
|
Ahhoz képest, hogy Nanao technikája blokkolja a quincy képességet Haschwald simán lelépett. Szóval elég ellentmondásos a dolog, mivel ennek a lelépésnek is quincy technikának kellene lennie. Neki most ott kellene állnia mint egy egyszerű ember egy erős shinigamivel szemben és a következő pillanatban kettévágva. Na meg az, hogy Nanao is képes elmondani, hogy mit is csinált és azt, hogy más nem ismeri ezt a technikát. Ez éppen olyan mint amikor Shinji ecseteli , hogy mit is tud a kardja ahelyett, hogy szétszabdalta volna Bambiettát minden duma nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 13 nov 10, 21:10:20 » |
|
Nekem Haschwald nem úgy nézett ki, mint aki nagyon aggódik emiatt, sőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 13 nov 10, 21:19:10 » |
|
Mivel megkapta az adott információkat így nincs is miért aggódnia. Először leszedi Nanaot aztán jöhet a lényeg Kyouraku személyében. Azért persze ez a lelépés azt jelentheti, hogy mégis aggódott, különben nem tett volna ilyet. Egyértelműen kedvezőtlenül érintené ha nem tudja használni a képességeit. Ezért gondolom, hogy Nanao lesz az első célpont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2031 Dátum: 13 nov 10, 21:32:10 » |
|
Nanao Kidouja nem gátolja a Quincy erőt, hanem csak nem engedi be a Quincy erővel rendelkezőket az akadályba. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/551/6Ahogy látom nem Haschwalth-t zárta be, hanem csinált egy falat, hogy ne tudjon rájuk támadni. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/551/2
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 13 nov 10, 21:33:16 » |
|
Nem értem pontosan, milyen lelépésről írsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 13 nov 11, 09:33:21 » |
|
Nem értem pontosan, milyen lelépésről írsz.
Ezt nem vágom én se xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 13 nov 13, 10:54:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 13 nov 13, 11:12:25 » |
|
És már Mangastreamen is fentvan elég gyorsan Hát, élvezet volt nézni Bambi fejét azt ahogy sugárzik az értelem a fejéből és közben fenekelik Quincy mértékkel mérve is elég nagy volt az egója, de a mai részből tisztán kivehető a jelleme. Egy igazi hisztis picsa nagy erővel megáldva, de ésszel nem nagyon És tényleg átmeneti Komamura állapota A bankaia engem meg vmiért Yamára emlékeztet, lehet, hogy csak a bajusz miatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 13, 11:19:51 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 13 nov 13, 11:24:31 » |
|
És már Mangastreamen is fentvan elég gyorsan Hát, élvezet volt nézni Bambi fejét azt ahogy sugárzik az értelem a fejéből és közben fenekelik Quincy mértékkel mérve is elég nagy volt az egója, de a mai részből tisztán kivehető a jelleme. Egy igazi hisztis picsa nagy erővel megáldva, de ésszel nem nagyon És tényleg átmeneti Komamura állapota A bankaia engem meg vmiért Yamára emlékeztet, lehet, hogy csak a bajusz miatt Én nem tudom..Bambit eddig se bírtam,nem is értettem azokat akik bírták...de végre oda teszi magát komamura is rendesen,s elfenekeli az ifjoncot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 13 nov 13, 11:50:29 » |
|
Én azért azt hittem, h Bambinak több technikája is lesz , nem csak bombákat dobálgat folyamatosan, azért elég uncsi , hogy 3 fejezet óta csak dobálj a bombákat.... Koma meg túl nagy power up-ot kapott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 13 nov 13, 12:30:07 » |
|
Én azért azt hittem, h Bambinak több technikája is lesz , nem csak bombákat dobálgat folyamatosan, azért elég uncsi , hogy 3 fejezet óta csak dobálj a bombákat.... Koma meg túl nagy power up-ot kapott.
túl nagyot??..szerencsétlen egyedül nem fejlődött szinte soha..mindenki más mindig tartogatott valamit vagy kapott valami újat csak ő nem..most igazán rá fér..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trojakeva
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2039 Dátum: 13 nov 13, 13:21:43 » |
|
én mindig is kedveltem komamurát a jelleme miatt.ráfért már hogy kapjon valami ütőset mert a régi bankaija szívás volt.remélem hogy mindenkinek láthatjuk a bankaiját akiknek még sosem láttuk mielött végetér a manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|