Lew
|
|
« Válasz #14295 Dátum: 14 feb 01, 00:30:59 » |
|
Annál csak az a jobb amikor az adott tárgyra nem épül semmi, szaros 2 kredites tárgy, hasznát soha nem fogod venni, de dög nehéz és meg kell csinálni =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14296 Dátum: 14 feb 01, 00:31:30 » |
|
Annál csak az a jobb amikor az adott tárgyra nem épül semmi, szaros 2 kredites tárgy, hasznát soha nem fogod venni, de dög nehéz és meg kell csinálni =D
De ilyen tárgy nem létezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14297 Dátum: 14 feb 01, 00:31:58 » |
|
Kíváncsi vagyok hányan hánynátok egy boncoláson. Én ezt mindig úgy képzeltem el, mint a rendőröknél. "Vagány" fegyverrel hadonászni, de mikor lőni kell, megakad egy-két ember. Elméletben fasza lehet egy boncolásra menni (én is szeretnék egyen részt venni, ami nem az enyém) de van amit egy-két gyomor nem bírhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14298 Dátum: 14 feb 01, 00:36:05 » |
|
Mi meg, igaz csak anatómián, unott fejjel haldokolva ülünk a tetemek mellett 4 órát, és imádkozunk, hogy vége legyen az órának, vagy disney dalokat énekelünk. :DD Múltkor Noe linkelte Kozsó teázóját. Kérlek, mondjátok, hogy nem a zenei karrierjéből építette. http://www.youtube.com/watch?v=RbZ4hK62SNE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14299 Dátum: 14 feb 01, 00:39:40 » |
|
Van 1 olyan műsor a Discoveryn hogy Dr. G. Abban elmondta a néni hogy az egyik leggusztustalanabb dolog a gyomortartalom feltárása. Igazából maga a látvány nem kavarná fel a gyomrom de a szagokkal már egészen más a helyzet. Azok kikészítenének hamarabb mint ahogy megszokná az orrom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14300 Dátum: 14 feb 01, 00:40:13 » |
|
De ilyen tárgy nem létezik. De =D Aki megmagyarázza nekem hogy egy Gépészmérnöknek mi szüksége van a : Fizika története vagy a Jogi alapismeretek c. tárgyra az nagyon ügyes =D És ezek a mintatanterv tárgyai =D Bár tény hogy ezek mondjuk pont egyszerű tárgyak. De a Műszaki Menedzserek állandóan sírnak valami noname 3 kredites tárgy miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14301 Dátum: 14 feb 01, 00:40:55 » |
|
Nagyon komoly ez a zene XDXDXD Kész
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14302 Dátum: 14 feb 01, 00:41:55 » |
|
Mori. Engem mindenképp vigyél be az anál tanszékre. Nagyon izgalmasan hangzik. Vannak ott jó csajok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14303 Dátum: 14 feb 01, 00:42:48 » |
|
Fizika történetét én sem tudom miért, de a Jogi alapismereteket nem árt ismerni, arra az esetre ha valami ügyfél valamiért perelni akar.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14304 Dátum: 14 feb 01, 00:43:34 » |
|
Hehe, én is análnak olvastam. Mit akartok, ez a Kozsó szám szerintem tök jó!!!négy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14305 Dátum: 14 feb 01, 00:46:41 » |
|
Az is, csak egyetemeken már angolul beszélnek, mert az a tudomány mai nyelve. Lehetnél kicsit tájékozottabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14306 Dátum: 14 feb 01, 09:04:24 » |
|
De ilyen tárgy nem létezik. Először is, ott van egy előző hsz-t nem idézünk. Továbbá Lew szépen ellent is mond önmagának utána, hogy azok egyszerű tárgyak konkrétan, amúgy nekünk volt egy ilyen, és a pénzügyi jog, bár az 4 kredites és dög nehéz, viszont arra nem lehet építeni, mivel azon a területen közgáz végzettségűeket keresnek 99%-ban, ( nem véletlen, hogy a tanárnak is van mellé közgáz végzettsége) és mégis nagyon szigorúan veszik. Szabvállakban meg csak azt utálom amikor csinálj 8-10 oldalas beadandót, add elő, és még pówerpóintba is rakd át, nyilván nem fogja elhúzni az idődet. La commedia è finita! >.> Anál tanszékes poén meg már annyira nem...., na de tudjátok mi volt 15 évesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14307 Dátum: 14 feb 01, 10:03:27 » |
|
Mi volt 15 évesen? ha jól rémlik volt valami sérülésed nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14308 Dátum: 14 feb 01, 10:18:42 » |
|
15 évesen voltam kilencedikes gimiben.(captain obvious) Akkor ismertem meg kronoszt. ez meg a másik, a tegnapi légy jó mindhalálig nosztalgikus érzéseket keltett a középsulis élmények után. xD phew
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 10:19:47 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14309 Dátum: 14 feb 01, 10:30:28 » |
|
Ayumi ezzel a joggal meg mi a csudával tényleg ez lenne a lényeg, csak az a baj, hogy amit elmondanak lóf*szra se elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|