Aes Sedai
|
|
« Válasz #14280 Dátum: 14 jan 31, 21:45:29 » |
|
Ha már filmes offolás, akkor én most épp Iron Man3-at kezdtem el nézni. És remélem, hogy lesz benne Scarlett is. Direkt nem néztem utána, hogy meglepetés legyen, ha előkerül. xD Egyébként csak én utálom azt, hogy ha a felirat nagyon rövidít? Mmint amikor a felirat szövege helyes (ugyanaz, mint amit az idegen nyelven mondanak) csak nagyon le van egyszerűsítve. Szóval az angol szövegben valami jó kifejezést használnak, a feliratba meg egy-két szóra van fordítva. Ennek is ilyen felirata van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14281 Dátum: 14 jan 31, 21:49:11 » |
|
Nevessetek ki engem a Jégvarázs érdekel.
Miért nevetnénk? Most komolyan, a legtöbb mese hiába készül gyerekeknek, felnőtt fejjel jobban megérted és sok inkább felnőtteknek készül... Én is utálom Aes, azt szeretem, ha azonos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14282 Dátum: 14 jan 31, 22:16:39 » |
|
Voltam színházban, Légy jó mindhalálig, elsőnek megijedtem mert musical feelingje volt, és ebben konzervatív vagyok, de végül is működött a dolog, tetszett, meg legalább kivitt egy kicsit a vizsgaidőszakból. jah és Nyilas Misi valójában lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14283 Dátum: 14 jan 31, 22:17:54 » |
|
Neked ilyenekre van időd vizsgaidőszakban??? Bölcsész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14284 Dátum: 14 jan 31, 22:37:40 » |
|
Bérletnél menni kell, nincs kifogás. A bölcsészről meg csak annyit, hogy: 227. § (1) Aki a 226. §-ban meghatározottakon kívül mással szemben a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben vagy b) nagy nyilvánosság előtta becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Fórum tekinthető nagy nyilvánosságnak, és a kifejezés is alkalmas a becsület csorbítására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14285 Dátum: 14 jan 31, 22:41:16 » |
|
Beszéltem is amúgy egy jogász barátommal, hogy el kéne menni majd bírósági tárgyalást nézni. Olyat is látni kell. Mármint kívülről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14286 Dátum: 14 jan 31, 22:44:28 » |
|
Én is akarok. Majd Syzy elvisz, én meg becsempészem boncolásra. Megegyeztünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14287 Dátum: 14 jan 31, 22:52:24 » |
|
Hmm majd nézek valami érdekes ügyet február 5 után, a boncolás meg simán érdekel, szóval deal! Gdat inkább Törvényszékre menj, a Járásbíróság unalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14288 Dátum: 14 jan 31, 22:55:22 » |
|
Ja, nem, ha minden jól megy, február 5-én leadom a bonctermi kártyámat, és remélhetőleg fél évig nem látom viszont. Amúgy a tárgyalások nem nyilvánosak? Akár be is sétálhatnék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14289 Dátum: 14 jan 31, 23:19:30 » |
|
Valami büntetőeljárást nézünk. Az lesz izgalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14290 Dátum: 14 jan 31, 23:28:56 » |
|
Ja, nem, ha minden jól megy, február 5-én leadom a bonctermi kártyámat, és remélhetőleg fél évig nem látom viszont. Amúgy a tárgyalások nem nyilvánosak? Akár be is sétálhatnék? Ha nincs boncolás, akkor nincs üzlet sem, bár a csempészéshez nem kell kártya Nyilvános tárgyalásra amúgy be is sétálhatsz, vagy megmondod, hogy joghallgató vagy és akkor még annyi adminisztráció sincs, mint amennyi lenne. Gdat büntetőeljárásra gondoltam, de a törvényszék hatáskörébe tartozó ügyek izgalmasabbak, mint a sima járásbíróságoké, sőt akár ítélőtáblán is körül lehet nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14291 Dátum: 14 feb 01, 00:05:15 » |
|
Rendőrtisztis hallgatóra is vonatkozik az, hogy kevesebb adminisztrációval jár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14292 Dátum: 14 feb 01, 00:22:27 » |
|
Én is akarok menni boncolásra! Tök izgi lehet. Legalább tudnám mit veszítettem azzal, hogy feladtam a fejemben a patológusi hivatást. Bár cserébe én semmi izgit nem tudok mutatni. Illetve szívesen elviszlek titeket egy-két laborba az anal tanszéken de ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14293 Dátum: 14 feb 01, 00:26:06 » |
|
Hogy mit veszítettél? Annak alapján amit tudok/gondolok kellemetlen szagélményekkel nem gazdagodtál ez által. Mi fizika, kémai órán sose csináltunk izgi kísérleteket, pedig az jobb lett volna mint számolgatni Mondjuk az nem egyetem hanem középsuli volt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14294 Dátum: 14 feb 01, 00:28:18 » |
|
Egyetemen meg átértékeled az izgi fogalmát. Főként mikor harmadjára veszel fel egy tantárgyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|