25 júl 09, 19:13:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 945 946 [947] 948 949 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1533253 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14190 Dátum: 14 jan 29, 21:12:41 »

xD múltkor pont volt magyartanárom és a töritanárom facebook beszélgetésükben le ponyvázták T_T

Azonnal égesd el őket sárkánytűzben! Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14191 Dátum: 14 jan 29, 21:24:44 »

Terveztem. Szomorú, hogy ilyenek nevelik a jövő generációt. Nincs remény.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14192 Dátum: 14 jan 29, 21:33:26 »

Mindig van remény. Reméljük, hogy az ilyen eretnekeket elemészti a sárkánytűz, vagy a white walkerek megeszik őket. És utána végre megvilágosodik a világ. Nevet
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14193 Dátum: 14 jan 29, 21:42:04 »

Azt húztam érettségin és max pontos lett.  Nevet  Minekutána jól kivillogtam magam, azért leírom hogy nem tudok segíteni.

De azóta már másodszor is lesérültél, 20 éves korodban, ezért már csak max. 50%-os lenne.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14194 Dátum: 14 jan 29, 21:42:23 »

Múltkor megcsináltam ezt a "ki lennél?" tesztet és Daenerys jött ki, gondoltam közlöm, ha már sárkánytűzzel égetésről van szó. Kár, hogy nem szeretem a leányzót, mert elkapja esetenként a p*csa kórt, így nem raktam ki az eredményt. Durci
Az egyik homok kígyó akarok lenni, vagy Alys Karstark. Durci
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14195 Dátum: 14 jan 29, 21:42:43 »

hanii, én nem olvastam el a Bánk bánt még sajnos, pedig segítenék szívesen. Elemezni nagyon tudok, megy a rizsa Nevet

Ez a cikk csak nekem "nem gyere be"? Már az, ahogy kezdődik, számomra nagyon szánalmas. Hogy azt vedd figyelembe, mennyit fizet, és ne azt, hogy szeresd a munkád... így teremtődnek a robotok.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14196 Dátum: 14 jan 29, 21:44:56 »

Noe!

Nekem meg Arya jött ki, akit nagyon szeretek, de nem én vagyok, ezért nem raktam ki. Nevet Nem hasonlítunk. Nevet Alys karstark az tényleg jó arc, meg a Homokkígyókat is kedvelem.

Én egyszer kitöltöttem egy másik ilyet is, ősrégi, még nem is ment a sorozat akkor (igen, most burkoltan hipszterkedek), és abban Ned jött ki. Nevet Az már azért közelebb van. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14197 Dátum: 14 jan 29, 21:50:33 »

Hát szerintem én se hasonlítok Dany-ra Durci

CrazyCat: van némi igazságalapja a cikknek, de én nem szeretem alapból az ilyeneket. Múltkor meg is sértődtem, ugyanakkor jót is röhögtem, mikor az egyik BKF kommunikáció szakot végzett hölgyemény a legértelmetlenebb diplomák közé sorolta az élelmiszermérnököt (értelmetlenebbnek titulálta a bölcsésznél is). Tudom én hogy ez nem egy állom szakma és nem lesz 200 000-es tiszta keresetem, Magyarországon nem, de megnézném a hölgyeményt, mi lenne vele ha ezen a szakon és a többi agrár képzésen, nem végeznének mérnökök.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 21:51:28 írta noemimi-chan » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14198 Dátum: 14 jan 29, 21:53:52 »

Ha még senkit se égettél meg sárkányokkal, akkor tényleg nem is hasonlítasz rá. Durci
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14199 Dátum: 14 jan 29, 22:00:57 »

Hát ez van, nekem csak 3 cica jutott :/

Találtam egy régi cikket: http://eduline.hu/felsooktatas/2013/9/6/Fogadj_orokbe_egy_egyetemistat_R7LTB0

amúgy az előzőleg említett cikket is megtaláltam amin felháborodtam: http://index.hu/belfold/2013/11/26/ime_a_legertelmetlenebb_diplomak/
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 29, 22:02:54 írta noemimi-chan » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #14200 Dátum: 14 jan 30, 15:04:12 »

Túl vagyok a legkeményebb vizsgaidőszakomon. Örvendezzünk.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14201 Dátum: 14 jan 30, 15:09:17 »

Ööö mi lenne ha nem?

Most Coelho ihat egy felest.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14202 Dátum: 14 jan 30, 15:32:57 »

Huhh hát nem vittétek túlzásba a fórumozást mostanság.

Végre itthon vagyok és nem csinálok semmit! Nevet
Bár el kéne menni fogorvoshoz, meg ügyfélkaput csinálni, meg talán még szemészhez is. De annyira nincs kedvem!
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14203 Dátum: 14 jan 30, 16:01:04 »

Ha itthon otthon vagy, akkor igazán átdobhatnál nekem egy kis sushit. Durci

Ellenszolgáltatásként van csoki.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14204 Dátum: 14 jan 30, 16:02:54 »

Azt mondtam akkor kapsz, ha Budapesten meglátogatsz
Viszont elég sok töltött káposztánk van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 945 946 [947] 948 949 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins