Aes Sedai
|
|
« Válasz #14070 Dátum: 14 jan 27, 10:14:14 » |
|
Szcientológusok. " Én is csatlakozom, de a body(test) nem lesz ott! Vagyis lélekben veletek leszek!" Azért ez zseniálisan mentette ki magát a dolog alól. Ott lesz, csak a body nem. Iskolában, munkahelyen nem lehetne ezzel érvelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14071 Dátum: 14 jan 27, 11:56:25 » |
|
Szép napot! Lett szakdolgozattémám és boldog vagyok tőle. Vírusok számának és méretének mérésével fogok foglalkozni és nagyon boldoggá tesz. Rájöttem milyen fantasztikus lakótárs vagyok. Éjjel fél négyig kérdezgettem a lakótársamtól a földművek vizsgájának hülyeségeit. Már én is tudtam a végére aktív és passzív határállapotokat számolgatni. Komolyan "Tünti"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14072 Dátum: 14 jan 27, 11:59:47 » |
|
Egészen ideáig én azt hittem, hogy ez a "tünti" szó csakis ironikus értelemben használatos. De mindig érnek meglepetések.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14073 Dátum: 14 jan 27, 12:04:07 » |
|
Hídvégi Kálra leragadt valahol egy 12 éves szintjén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14074 Dátum: 14 jan 27, 12:06:27 » |
|
Ez szerintem úgy általában elmondható az összes szciről. Bár vannak köztük dörzsölt alakok is, akik sztem otthon hülyére röhögik magukat a többi zombin, miközben elteszik a pénzt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14075 Dátum: 14 jan 27, 12:08:54 » |
|
Annyira nem vágom ezt a témát. Csak ilyen"igaz történeten alapszik" filmet néztem róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14076 Dátum: 14 jan 27, 12:12:26 » |
|
Azt a filmet nem láttam, viszont elég sokat olvastam erről a bandáról. És hát durva dolgaik vannak. Ezt olvasd el: http://w.blog.hu/2006/12/17/ur_az_urbolÉn is innen szereztem az első információkat. Nem hosszú, és épp csak a felszínét érinti a dolognak, de szórakoztató a stílusa. Bár igazából annyira nem vicces a dolog: az egyik oldalon ott van ez a sok bohóckodás meg a lehúzások, de a másik oldalon azért rengeteg embert nyomorítottak meg ezek a bűnözők. De így is lehetetlen nem röhögni rajtuk.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14077 Dátum: 14 jan 27, 12:33:04 » |
|
Én csak a kizsákmányolós részét vágtam, mert az benne volt a filmben. Ezt a Xenu hidrogénbombával leégette a testünket a lelkünkről dolgot nem, de erről a Bleach jutott az eszembe, mikor Rukia-ból ki akarták szedni azt az izét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 12:36:43 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14078 Dátum: 14 jan 27, 12:38:51 » |
|
Én meg ezt a Rukia vagy micsoda dolgot nem vágom hogy micsoda. Amúgy igen, ennek a csapatnak azért nagyon kemény dolgai vannak. Szóval pl abortuszra kényszerítik egyes tagjaikat, rabszolgamunka is megesik náluk, arról nem is beszélve, hogy ha egy tagot a rokonai le akarnak beszélni erről az egész marhaságról, akkor arra kényszerítik, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a családjával. Plusz hazugságvizsgáló gépet használnak a "gyónásnál". Viszont ez a Xenu mese meg nagyon nevetséges. nem is csodálom, hogy ennyire el akarják sunnyogni ezt a nagyobb nyilvánosság elől. Bár azért LRH ennél jobb mesét is kitalálhatott volna, ha már sci-fi író volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14079 Dátum: 14 jan 27, 12:54:46 » |
|
South Park powa akkor anno be is akarták perelni őket De hát amerikában szólásszabadság van kb.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14080 Dátum: 14 jan 27, 12:56:25 » |
|
Jaja, SP-ben is feldolgozták ezt a hihetetlen csapatot. Oda való is az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14081 Dátum: 14 jan 27, 13:15:59 » |
|
Ne tartsatok együtt macsákat és labradort, mind személyiség hasadásos lesz egy idő után, már harmadszor tántorítottam el a macsekot a papucsom megevésétől.
Amúgy Rita inkább biomérnökös témád van mint vegyészes, de nem hangzik rosszul. Írni kéne a konzulensemnek, hogy mikor dumáljuk meg mennyire hülyeség amit eddig írtam, mondjuk már kaptam rá aláírást, szal olyan gáz nem lehet. Kicsit bánom, hogy nem bioetanolt gyártok, de jó ez a biosör téma is, csak ne kalandoznék el folyton a GMO felé olvasás közben.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14082 Dátum: 14 jan 27, 13:31:52 » |
|
Tényleg te belelátsz, mi a véleményed a GMO-ról ? A sörnél jobb meg amúgy sincs
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14083 Dátum: 14 jan 27, 13:37:49 » |
|
Teljesen analitikás a témám. Én nem a biológiával hanem a fizikával fogok foglalkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14084 Dátum: 14 jan 27, 13:45:09 » |
|
Viszont ez a Xenu mese meg nagyon nevetséges. nem is csodálom, hogy ennyire el akarják sunnyogni ezt a nagyobb nyilvánosság elől. Bár azért LRH ennél jobb mesét is kitalálhatott volna, ha már sci-fi író volt.
Hát, bizonyos világvallások is hisznek majdnem ennyire képtelen sztorikban... nem írok inkább példákat, mert ugye egyrészt a vallási érzékenység, másrészt meg nyilván nem szó szerint kell értelmezni ezeket. Egyik volt szomszédunk is egyháztag volt, fizette a rengeteg pénzt ilyen-olyan képzésekre. Biztos megérte neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|