24 nov 22, 16:00:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 937 938 [939] 940 941 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238478 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14070 Dátum: 14 jan 27, 10:14:14 »

Szcientológusok.  Faceg

"Én is csatlakozom, de a body(test) nem lesz ott! Vagyis lélekben veletek leszek!Kúl Azért ez zseniálisan mentette ki magát a dolog alól. Ott lesz, csak a body nem. ikszdé Iskolában, munkahelyen nem lehetne ezzel érvelni?
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14071 Dátum: 14 jan 27, 11:56:25 »

Szép napot!

Lett szakdolgozattémám és boldog vagyok tőle. Vírusok számának és méretének mérésével fogok foglalkozni és nagyon boldoggá tesz.

Rájöttem milyen fantasztikus lakótárs vagyok. Éjjel fél négyig kérdezgettem a lakótársamtól a földművek vizsgájának hülyeségeit. Már én is tudtam a végére aktív és passzív határállapotokat számolgatni.

Komolyan "Tünti"?  Hmm?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14072 Dátum: 14 jan 27, 11:59:47 »

Egészen ideáig én azt hittem, hogy ez a "tünti" szó csakis ironikus értelemben használatos. De mindig érnek meglepetések.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14073 Dátum: 14 jan 27, 12:04:07 »

Hídvégi Kálra leragadt valahol egy 12 éves szintjén.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14074 Dátum: 14 jan 27, 12:06:27 »

Ez szerintem úgy általában elmondható az összes szciről.

Bár vannak köztük dörzsölt alakok is, akik sztem otthon hülyére röhögik magukat a többi zombin, miközben elteszik a pénzt. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14075 Dátum: 14 jan 27, 12:08:54 »

Annyira nem vágom ezt a témát. Csak ilyen"igaz történeten alapszik" filmet néztem róla.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14076 Dátum: 14 jan 27, 12:12:26 »

Azt a filmet nem láttam, viszont elég sokat olvastam erről a bandáról. Nevet És hát durva dolgaik vannak.

Ezt olvasd el:

http://w.blog.hu/2006/12/17/ur_az_urbol

Én is innen szereztem az első információkat. ikszdé Nem hosszú, és épp csak a felszínét érinti a dolognak, de szórakoztató a stílusa. Bár igazából annyira nem vicces a dolog: az egyik oldalon ott van ez a sok bohóckodás meg a lehúzások, de a másik oldalon azért rengeteg embert nyomorítottak meg ezek a bűnözők. De így is lehetetlen nem röhögni rajtuk.)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14077 Dátum: 14 jan 27, 12:33:04 »

Én csak a kizsákmányolós részét vágtam, mert az benne volt a filmben. Ezt a Xenu hidrogénbombával leégette a testünket a lelkünkről dolgot nem, de erről a Bleach jutott az eszembe, mikor Rukia-ból ki akarták szedni azt az izét.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 12:36:43 írta Morita » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14078 Dátum: 14 jan 27, 12:38:51 »

Én meg ezt a Rukia vagy micsoda dolgot nem vágom hogy micsoda. ikszdé

Amúgy igen, ennek a csapatnak azért nagyon kemény dolgai vannak. Szóval pl abortuszra kényszerítik egyes tagjaikat, rabszolgamunka is megesik náluk, arról nem is beszélve, hogy ha egy tagot a rokonai le akarnak beszélni erről az egész marhaságról, akkor arra kényszerítik, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a családjával. Plusz hazugságvizsgáló gépet használnak a "gyónásnál".

Viszont ez a Xenu mese meg nagyon nevetséges. nem is csodálom, hogy ennyire el akarják sunnyogni ezt a nagyobb nyilvánosság elől. Bár azért LRH ennél jobb mesét is kitalálhatott volna, ha már sci-fi író volt.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14079 Dátum: 14 jan 27, 12:54:46 »

South Park powa Nevet akkor anno be is akarták perelni őket Nevet De hát amerikában szólásszabadság van kb.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14080 Dátum: 14 jan 27, 12:56:25 »

Jaja, SP-ben is feldolgozták ezt a hihetetlen csapatot. Nevet Oda való is az egész. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14081 Dátum: 14 jan 27, 13:15:59 »

Ne tartsatok együtt macsákat és labradort, mind személyiség hasadásos lesz egy idő után, már  harmadszor tántorítottam el a macsekot a papucsom megevésétől.

Amúgy Rita inkább biomérnökös témád van mint vegyészes, de nem hangzik rosszul. Írni kéne a konzulensemnek, hogy mikor dumáljuk meg mennyire hülyeség amit eddig írtam, mondjuk már kaptam rá aláírást, szal olyan gáz nem lehet. Kicsit bánom, hogy nem bioetanolt gyártok, de jó ez a biosör téma is, csak ne kalandoznék el folyton a GMO felé olvasás közben.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14082 Dátum: 14 jan 27, 13:31:52 »

Tényleg te belelátsz, mi a véleményed a GMO-ról ? A sörnél jobb meg amúgy sincs Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14083 Dátum: 14 jan 27, 13:37:49 »

Teljesen analitikás a témám. Én nem a biológiával hanem a fizikával fogok foglalkozni.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14084 Dátum: 14 jan 27, 13:45:09 »

Viszont ez a Xenu mese meg nagyon nevetséges. nem is csodálom, hogy ennyire el akarják sunnyogni ezt a nagyobb nyilvánosság elől. Bár azért LRH ennél jobb mesét is kitalálhatott volna, ha már sci-fi író volt.

Hát, bizonyos világvallások is hisznek majdnem ennyire képtelen sztorikban... nem írok inkább példákat, mert ugye egyrészt a vallási érzékenység, másrészt meg nyilván nem szó szerint kell értelmezni ezeket.

Egyik volt szomszédunk is egyháztag volt, fizette a rengeteg pénzt ilyen-olyan képzésekre. Biztos megérte neki.  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 937 938 [939] 940 941 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins