Sevanna
|
|
« Válasz #14025 Dátum: 14 jan 26, 22:00:48 » |
|
Den nkwt tag is volt egy ideig. Facebookon ismerősöm amúgy, de nem nagyon használja. Mini, köszönöm. Szerintem kis időre te is csatlakozhatnál. Majd egyeztetünk még. Niki, okés írj majd. *.* A vizsgákhoz drukkolok. :3 Syzy amúgy azt mondta, hogy ő fényképezne és nem modellt állna. Bár abba belement, hogy én fotózhassam. De az még a sem a víz, sem az ár előtt volt. Den nővére nem egy Angéla vagy Angelika nevű jócsaj volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14026 Dátum: 14 jan 26, 22:01:14 » |
|
Ha aktív itt (csk nem irkálgat) akkor miért nem nyomsz neki egy pü-t hogy van e neki Mariann nevű nővére? Kiderülne az igazság.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14027 Dátum: 14 jan 26, 22:02:29 » |
|
Denre én is emlékszem, még taliztunk is nagyon régen, a szomszédos városban lakik. Mi a helyzet vele amúgy? Befejezte már a sulit, vagy még nem? Ezer éve nem hallottam róla. Ő azóta pesti lett, és átment másik suliba, mert nem ment neki a matek. De a mostani (idén kezdte) eddig jól megy neki minden jel szerint. Gabesz, nincs nővére, szóval nem hiszem. Szánkózni én is szeretek. Havat akarok. T_T (grr 2 hsz) Sevanna, húga Angelika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14028 Dátum: 14 jan 26, 22:08:43 » |
|
Én nem nagyon akarok havat pedig itt van. Mondjuk szánkózni szerettem. Sevanna, húga Angelika Akár csak én. Olyan ritka név hogy suliban egy névrokonnal sem találkoztam, a csokigyárban meg volt másik 2 is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14029 Dátum: 14 jan 26, 22:12:01 » |
|
Syzy amúgy azt mondta, hogy ő fényképezne és nem modellt állna.
Au contraire my dear Zsófson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14030 Dátum: 14 jan 26, 22:17:08 » |
|
Félreérthetően fogalmaztál, Sherl. Ayumi te Angelika vagy? :O Az az egyik kedven nevem. *.* Olyan gyönyörű. *.* Kis koromban volt egy Angelika nevű barbiem, de elhagytam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14031 Dátum: 14 jan 26, 22:29:33 » |
|
Nekem egy Kata babám volt, ami azelőtt anyué volt és ő is nevezte el. Nem tudom engem miért nem nevezhetett Katának, az is jobb mint a Noémi. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14032 Dátum: 14 jan 26, 22:29:50 » |
|
Kikérem magamnak, ha retusálásról van szó, jobb vagyok, mint Lew. Ez igaz, nem is akartam, hogy azt hidd, hogy esetleg ő jobban dolgozna, viszont gondoltam a férfitársat inkább Ő retusálná, mint te, na meg magát. Tudod,több izmot pakol magára, meg kocka hasat, legalább képen látszódjon úgy. CrazyCat, te honnan tudod ezeket? O.o Mini, köszönöm. Szerintem kis időre te is csatlakozhatnál. Majd egyeztetünk még. Oh rendben, jó ötlet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 22:31:03 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14033 Dátum: 14 jan 26, 22:37:49 » |
|
Ayumi te Angelika vagy? :O
Pontosan. Egyszer talán már volt róla szó. CrazyCat, te honnan tudod ezeket? O.o
Lehet hogy kém és beszivárogva infokat gyűjt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 22:40:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14034 Dátum: 14 jan 26, 22:44:27 » |
|
Basszus ezt nézzétek meg: http://www.wimp.com/romanticshort/ Irtó aranyos. Lehet valakinek nyálas, de olyan cuki szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14035 Dátum: 14 jan 26, 22:46:55 » |
|
Ennyit (meg többet) azért jó, ha tudok, mivel a barátnője vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14036 Dátum: 14 jan 26, 22:48:02 » |
|
Ez volt a tippem, de gondoltam. Áh.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14037 Dátum: 14 jan 26, 22:49:17 » |
|
Mekkora plot twist, jah nem.
dobpergés függöny
Minagi te meg moderálhatnád magad a spammeléssel, mert pár nap és utolérsz. >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14038 Dátum: 14 jan 26, 22:51:10 » |
|
Kikérem magamnak.-.- Nézd meg a videót,és akkor megbocsájtok! (Cöh, micsoda feltételezés, hogy ezért írok? Nem alacsonyodom le a te szintedre!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|