MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13995 Dátum: 14 jan 26, 20:48:15 » |
|
Egy szó, két szó, három szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13996 Dátum: 14 jan 26, 20:50:28 » |
|
Now I just wanna murder my literature teacher and walk away with that, but the righ now is true.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13997 Dátum: 14 jan 26, 20:56:26 » |
|
Elég gagyi tanár lehet, ha egy olyan király órát nem tud úgy oktatni, hogy élvezzék. Mit tett az illető?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13998 Dátum: 14 jan 26, 20:58:32 » |
|
...
Boldogan, néha jó az ilyen! A te ötleted amúgy jobb. Az már tetszik! --> Látod Zizi, így kell ezt. tia, vegyél fel maszkot, meg amúgy nálad is nyitva az ablak? Persze pulcsi, sál és kesztyűben tedd meg, ne topban és alsógatyában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13999 Dátum: 14 jan 26, 21:00:03 » |
|
Nőből van, honnan tudná, hogy mit akar. Mert mi nem tudjuk mit akarunk? Mondjuk én sose tudom. ... Ne szólj szám... Nem fáj fejem... A-chan.. Van hidegháborús készletből gázálarcom.. Jópénzért pálinkáért... Vagy munkahelyi FFP szájmaszk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14000 Dátum: 14 jan 26, 21:01:04 » |
|
Elég sok mindent, de a jelenlegi bajom az esszé amit épp most írok:D Nem mintha nem lenne meg fél óra alatt de nem jelenti azt h kedvem is van hozzá. Bár mondjuk az egész arra ment ki hogy én jelenleg nagyon határozottan tudom mit, illetve mit nem akarok xD És miért szeptember, ha kérdezhetem?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14001 Dátum: 14 jan 26, 21:05:17 » |
|
Mert te boldogítod a férfiakat, mikor elkezdődik a suli! *Miaúúú* >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14002 Dátum: 14 jan 26, 21:06:32 » |
|
Mert mittomén. Írtam, ahogy eszembe jutottak a csajok.
Hülyén nézhetek ki, ahogy rohangálok a baba, a nő és a gép között.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 21:08:01 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14003 Dátum: 14 jan 26, 21:09:15 » |
|
Vedd fel kamerára és tedd fel youtube-ra.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14004 Dátum: 14 jan 26, 21:11:50 » |
|
mért nincs a baba meg a nő egy helyen?
nyüh-nyü-nyüh T_T véget ért a vizsgaidőszakom és ma jött ki a legnagyobb hisztim, mikor már csak izgulni kell, hogy milyen jegyet kapok, fel akarom magam képelni -.-"
Jelentem Syzy folyton leselkedik, gonosz -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14005 Dátum: 14 jan 26, 21:13:27 » |
|
Miért nem ír? Vagy ő most még izgul s tanul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14006 Dátum: 14 jan 26, 21:14:17 » |
|
Nem igazán érdekel a téma, közben olvasok Conan Doyle regényt. Végre nem jogi könyv a kezemben. egyébként tanulni kellene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14007 Dátum: 14 jan 26, 21:14:41 » |
|
Nincs, a baba az ágyában, a nő meg a varrószobában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14008 Dátum: 14 jan 26, 21:15:07 » |
|
Nekem is eszembe jutott, hogy elhívhatnánk Minagit is, őt bírom. De előbb velem shoppingolsz, el akarlak vinni egy meglepi helyre, amit a kedves urad talán még éppen nem kotyogott ki.
Én támogatom, hogy ő is jöjjön. Meg heo is ha épp ott van. Legalább Dani sem unatkozna. xD Nem kotyogta ki csak annyit szólt el, hogy terveid vannak és már ezt is megbánta azonnal. De a cica kávézót se felejtsük el. Pasis naptár nem rossz ötlet, de ahhoz modell alkatú pasik kellenének, amiből nem hiszem, hogy sok van a fórumon. Ami inkább jó szerintem, csak fotón nem annyira. Ha nem a vizsgákról van szó már nem érdekli a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14009 Dátum: 14 jan 26, 21:17:33 » |
|
Én támogatom, hogy ő is jöjjön. Meg heo is ha épp ott van. Legalább Dani sem unatkozna. xD
OH! Szabi nevében nem tudok szólni, de egyszer biztos örülne, főleg mert olyan cuki voltál velünk! Dani egy troll, biztos nem unatkozik. O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 21:18:28 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|