CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13965 Dátum: 14 jan 26, 19:38:08 » |
|
Valahol ki kell élnie magát úgyis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13966 Dátum: 14 jan 26, 19:46:30 » |
|
Legutóbbi hsz-ből akkor szabad idézni, ha kiragadsz egy szövegrészletet és nem az egész hsz-t idézed. Amúgy meg jajj az emberiségnek amikor egy pasi kicsit is megfázik, megy összedőlni a világ. Párom is folyton játssza a halálos beteget./ hisztis p*csát -.- Meg persze megy a panaszkodás, mert vagy tőlem kapta el, vagy az a baj, hogy esténként lopom a takarót. -.-" (ami szerintem, csak az ő hibája ) Akarok egy szép ruhát a jelmezemhez
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13967 Dátum: 14 jan 26, 19:49:08 » |
|
I saw what you did, gman. Szerkesztői állást akarok, fix fizetéssel és részesedést az eladott naptárakból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13968 Dátum: 14 jan 26, 19:49:58 » |
|
Ez Noémi annyira igaz sok pasira. Apukám is mindig elő adta a nagy halált, hihetetlen volt, mikor meg az anyukám volt beteg egyhétig, megkérdezte, miért szimulál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 19:50:43 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13969 Dátum: 14 jan 26, 19:51:23 » |
|
Aes a fórum legnagyobb trollja, csak modinak álcázza magát! (Most lebuktattalak Aes! Bruhaha )Fórumraktár öö naptár fórumos lányokról, egy szál harisnyakötőben? Tetszik az ötlet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13970 Dátum: 14 jan 26, 19:53:54 » |
|
Viszont a lányokkal mi lesz? Mi lenne, ha lenne egy másik is, ahol fórumos fiúk vannak bőrtangában?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13971 Dátum: 14 jan 26, 19:55:35 » |
|
I saw what you did, gman. Szerkesztői állást akarok, fix fizetéssel és részesedést az eladott naptárakból. Ha valaki lebetegszik, vagy megcsúnyul, képen is lehetsz dívának öltözve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 19:57:33 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13972 Dátum: 14 jan 26, 19:58:55 » |
|
Noé, engem úgy küldtek el táppénzre, h kur.a szarul nézek ki, menjek orvoshoz.. Én az a tipus vok jelenleg, aki hamarabb patkol el, mintho elmenjen betegre. Most is doki mondja 2 hét pihi, mondom neki 3 nap? Aztmondja nem piac, mondom akk egy hét az utolsó ajánlatom xD így lett egy hét..... Gabesz meg aes követője Személyem pedig az idők elbas.ott ura, akinek semmire nincs ideje.....
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13973 Dátum: 14 jan 26, 19:59:54 » |
|
Viszont a lányokkal mi lesz? Mi lenne, ha lenne egy másik is, ahol fórumos fiúk vannak bőrtangában? Ez az ötlet nem az igazi... találj ki jobbat baba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13974 Dátum: 14 jan 26, 20:03:30 » |
|
Viszont a lányokkal mi lesz? Mi lenne, ha lenne egy másik is, ahol fórumos fiúk vannak bőrtangában? 15 évesen még bevállaltuk volna , de lesérültünk és azóta már nem megy úgy az edzés. És ez meg is látszik rajtunk :S Kivéve Gman-en mert ö világ életében rusnya volt :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13975 Dátum: 14 jan 26, 20:05:10 » |
|
Mégis volt nője már akkor is. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13976 Dátum: 14 jan 26, 20:06:21 » |
|
Mini, miért én találjak ki jobbat? Úgy mondod mintha lenne jobb ötleted, de akkor állj vele elő.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13977 Dátum: 14 jan 26, 20:06:42 » |
|
Mégis volt nője már akkor is. :S
A kettő nem zárja ki egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13978 Dátum: 14 jan 26, 20:09:45 » |
|
Gman, menő az avád! Most figyelem csak.
Ugyan jó dumával bármelyik csajt el lehet csábítani!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #13979 Dátum: 14 jan 26, 20:11:34 » |
|
Okes közös shopping jó ötlet. :3 *.* februárban ugyis megyek Pestre. :3 Nekem is eszembe jutott, hogy elhívhatnánk Minagit is, őt bírom. De előbb velem shoppingolsz, el akarlak vinni egy meglepi helyre, amit a kedves urad talán még éppen nem kotyogott ki. Ne bőrtanga legyen, hanem öltöny, a jobb testűeken csak egy alsónadrág és ing, lazán kigombolva, egyik kezével a hajába túr, vagy az inggallért igazítja, és szexisen a kamerába néz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|