hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13950 Dátum: 14 jan 26, 18:56:26 » |
|
Most szóljátok le az ötletem. Amúgy szerintem nem csak a fiataloknak valók a jelmezek, az idősebbek mondjuk beöltözhetnek valami szexi grófnőnek. És akkor meg is maradhat a harisnyakötő.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13951 Dátum: 14 jan 26, 18:56:40 » |
|
ja csak rólam azért, mert csaj avatarom volt. Neki meg csajos neve, stílusa, avatrja stb
Ha már itt tartunk én anno Aes-re hittem azt hogy lány =D Meg morita-ra hogy fiú =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13952 Dátum: 14 jan 26, 19:03:01 » |
|
Szexi gròfnő jó ötlet. *.* Takarito nem leszek az fix. xD Lew nem válaszoltál a kérdésemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13953 Dátum: 14 jan 26, 19:06:34 » |
|
Az a baj, hogy ez egy poén lett volna, de csak azok értik akik ismerik Tsunadehimét =D Amúgy férfi az illető =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13954 Dátum: 14 jan 26, 19:13:20 » |
|
Gdat ott lehetne minden kép hátterében, tangás Deadpool jelmezben! Csak úgy tolongnak az ötletek a fejemben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13955 Dátum: 14 jan 26, 19:15:22 » |
|
Én egyszer asszem beszélgettem Tsunadehimével, még msn-en. Jó régen volt. Már nem is tudom, hogy ki vett be minket közösbe. A takarítónő jelmez olyan megalázó. Az jut róla az eszembe, amikor egyik sulis táborban egy srácnak takarítónő jelmezben kellett szemetet szednie a pályán. Vicceske volt. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13956 Dátum: 14 jan 26, 19:16:29 » |
|
Bevállalnám szívesen ezt a naptár dolgot, de előre szólok, hogy kevés ruhadarab ki van zárva! Plusz nem öltözök be semminek, de az erotika azért király dolog, szóval nem tudom, március.. magyar színű nyuszifülek, talán, vagy ilyesmi. Amúgy nem tudom, hogy véletlen, vagy sem, de márciusnál jobb hónapot nem is kaphattam volna, köszi. A takarítónős jelmez amúgy szexi, csak olyan darabot kell választani:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 19:17:07 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13957 Dátum: 14 jan 26, 19:18:11 » |
|
Ha jelmezes naptár lesz, akkor amelyikőtök japán iskoláslány jelmezt húz fel, azt feleségül akarom venni. De legalábbis biztos, hogy őt fogom a legjobban bírni ez után. XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13958 Dátum: 14 jan 26, 19:21:48 » |
|
értsd: Teljhatalom a Naruto-kun.hu Fórum Csevegő részlegében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13959 Dátum: 14 jan 26, 19:21:58 » |
|
Végre, valaki! Hanii! Amúgy, azért nem kértem el a csokidoki számát, mert egyrészt sietett tételt húzni, másrészt... a nővérfiú olyan szexy volt. Meg határozott, meg aranyos, meg minden. De nem kértem el az ő számát sem. Én Shirot hittem sokáig csajnak. Viszont, TsunadeHimét is csajnak hittem egy időben, de mindkettejük férfi.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13960 Dátum: 14 jan 26, 19:25:45 » |
|
értsd: Teljhatalom a Naruto-kun.hu Fórum Csevegő részlegében.
Ezért cserébe bármit megadok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13961 Dátum: 14 jan 26, 19:28:51 » |
|
Jézus bezsongtak a perverzek... Aes pedohajlam! Tudom, ha füves a pálya mehet a játék.. Noé betegen én élni sem nagyon szoktam, nem h írni fórumra...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13962 Dátum: 14 jan 26, 19:32:11 » |
|
Jézus bezsongtak a perverzek... Ez van, ha hagyjuk, hogy gman tematizálja a fórumot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13963 Dátum: 14 jan 26, 19:36:38 » |
|
Aes volt valami moderátor, aki rámszólt, h ne idézzek legutóbbi hsz-ből Am nincs azzal baj h gman kiéli magát, úgyse lesz belőle csak elgondolás...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13964 Dátum: 14 jan 26, 19:37:37 » |
|
Ha jelmezes naptár lesz, akkor amelyikőtök japán iskoláslány jelmezt húz fel, azt feleségül akarom venni. De legalábbis biztos, hogy őt fogom a legjobban bírni ez után. XDDD Csábító. De ha be is szerzek ilyet, csak egy valakinek mutatom meg. gman, még átgondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|