dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13935 Dátum: 14 jan 26, 18:03:47 » |
|
Így sokkal jobb lenne Január:dehunter Február: dehunter Március: dehunter, Április: dehunter Május: dehunter, Június: dehunter, Július: dehunter, Augusztus: dehunter, Szeptember: dehunter, Október: dehunter, November: dehunter, December:dehunter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13936 Dátum: 14 jan 26, 18:07:52 » |
|
noemimi: Pestnek azon a részén, ahol én lakok, nincs. (Dél-Pest) Pedig amúgy itt nagyon szép szokott lenni, ha havazik, mert itt még a városközpont is olyan kis derűs, ráadásul én a kertváros részén lakok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13937 Dátum: 14 jan 26, 18:10:59 » |
|
Kijavítanám magam én sznob budai vagyok. Mondjuk igaz újbudai az már majdnem Pest, nem olyan sznob, mint pl. óbuda. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13938 Dátum: 14 jan 26, 18:16:35 » |
|
Na kössz akkor én nagyon sznob lennék ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13939 Dátum: 14 jan 26, 18:17:11 » |
|
Így sokkal jobb lenne Január:dehunter Február: dehunter Március: dehunter, Április: dehunter Május: dehunter, Június: dehunter, Július: dehunter, Augusztus: dehunter, Szeptember: dehunter, Október: dehunter, November: dehunter, December:dehunter Egy trollbarlangos naptárhoz biztosan. Csizidaniről meg egy fél háztömbnyi képet kell majd beletenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13940 Dátum: 14 jan 26, 18:19:53 » |
|
Nem Micsudi te a hibás nézetekkel teli világodba vagy zárkózva, nem a Föld nevű bolygón élsz. Persze mindannyiunknak különböző az életről alkotott képe, de mások legalább a valóságban és a jelenben élnek.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13941 Dátum: 14 jan 26, 18:43:17 » |
|
hanii egy zseni. Lányok, nem kell harisnyakötő, jelmezben lesztek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13942 Dátum: 14 jan 26, 18:44:15 » |
|
A harisnyakötő beszerzést vállalom.
Uhuh, mindig is is akartam egy jót. Majd shoppingoljunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13943 Dátum: 14 jan 26, 18:47:07 » |
|
ah a pillanatnyi, túl őszinteségem (amit szoktak bunkó és paraszt jelzőkkel is illetni) mégsem ölte meg a fórumot, micsoda megkönnyebbülés *-* stipi stopi pokol angyala jelmez, vannak szárnyim és szarvaim is hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 18:49:30 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13945 Dátum: 14 jan 26, 18:49:20 » |
|
Okes közös shopping jó ötlet. :3 *.* februárban ugyis megyek Pestre. :3 jelmezben én fix, hogy nem leszek. Az baromsàg. Meghagyom a nagyon fiataloknak. Nekik lehet jól állna, de én ehhez öreg vagyok. lew azt honnan lehet tudni, hogy mennyire jó nő?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 18:50:48 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13946 Dátum: 14 jan 26, 18:51:28 » |
|
Utálom a jelmezeket. -.- Maradok Sevaval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13947 Dátum: 14 jan 26, 18:52:33 » |
|
Bénák vagytok lányok. A jelmezek a legmenőbbek. Sokkal jobb, mint egy pi**ás harisnyakötő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 18:53:20 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13948 Dátum: 14 jan 26, 18:54:00 » |
|
Lew,ő annyira Nő, mint te. Rólad is mindenki ezt hitte, emlékszel a régi szép időkre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13949 Dátum: 14 jan 26, 18:55:45 » |
|
TeleTabi neked még jól is állna egy Harley Quinn jelmez, Seva, te meg lehetnél szexi takarítónő jelmezben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|