Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13920 Dátum: 14 jan 26, 17:15:25 » |
|
Ez társadalmilag elismert és biztos állás is lenne?
Magyarországon?
Kérlek mesélj még!
Ahol keveset kell dolgozni, és jól fizet? Jelentkezek rá máris!  A diploma meg kb annyit ér mint az érettségi.. Kitörölni nem jó mert keményfedelű, enni meg nem ehető... Én kb akkor láttam utoljára az érettségi bizonyítványom, amikor a kezembe nyomták, és hazahoztam.. A mai napig nem értem, hogy miért baxtam el rá 2 évet az életemből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #13921 Dátum: 14 jan 26, 17:21:31 » |
|
Mindenki annyira odavan a melegért, a napért, a kánikuláért... tényleg csak én értékelem a mínuszokat? Nem, nem vagy egyedül!  Én is értékelem, sőt szeretem, de leginkább a havat, csak egyedül felém nem esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13922 Dátum: 14 jan 26, 17:31:49 » |
|
fázós vagyok mégis szeretem a fagyot
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13923 Dátum: 14 jan 26, 17:32:50 » |
|
Végre van hó!!!  Nem szeretem a hideget, de a havat igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #13924 Dátum: 14 jan 26, 17:34:37 » |
|
Miért lenne nehéz harisnyakötőt szerezni? oO már kínaiban is lehet kapni.  a hideget utalom, meleget viszont jol viselem :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13925 Dátum: 14 jan 26, 17:37:38 » |
|
Mi a jó a hóban? Mert ezt valahogy nem értem... Azon kívül hogy a kiskölykök tudnak hógolyózni meg szánkózni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13926 Dátum: 14 jan 26, 17:40:35 » |
|
Oké Seva, azokat te szerzed be. Ki tud egy jó fényképészt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #13927 Dátum: 14 jan 26, 17:43:01 » |
|
Majdnem mondtam egyet, de aztán rájöttem hogy nem rángatsz bele a hülyeségedbe. Úgy se lesz belőle semmi, másrészt nem adom alád a lovat, hogy még több hszt össze vadászhass.
Amúgy meg a legjobb csaj a fórumon TsunadeHime.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 17:43:32 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13928 Dátum: 14 jan 26, 17:45:08 » |
|
Van a fórumunkon egy jó és csinos fotós: https://www.facebook.com/alexandraphotoworks?fref=tsDe nekem sem kéne alá adni a lovat, de Kannus ügyességét látnotok kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 17:49:25 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #13929 Dátum: 14 jan 26, 17:51:38 » |
|
Szerintem hetek óta ez a legjobb téma itt.  Én is jól fotózok, de nincs olyan felszereltsegem és tudásom azert mint egy profinak. Talán majd egy szép napon. :3 A harisnyakötő beszerzést vállalom. Csak tudnom kell a méreteket.  Ki a csuda az a Tsunadehime?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #13930 Dátum: 14 jan 26, 17:54:29 » |
|
elvárom magamtól a diplomát!
Miért leszel több, ha van diplomád? Mi történik, ha szerzel magadnak egy diplomát, s rájössz, hogy nem változott az életed? Se barátnő, se munka, se barátok. Akkor mi lesz? Szerintem hülyeség diplomát szerezni azért, hogy legyen és te elmondhasd magadról, hogy van diplomád. Az a jó, ha azt csinálod amit szeretnél, s ráadásban, jól is csinálod. Like me! Nekem nincs diplomám, lehetne jobban fizető állásom, de most azt dolgozok amit szerettem volna, csak nem ott még, ahol szeretném elsőre ez lehet kicsit kusza, de így van naggyából. Illetve ami tényleg pozitívum az én "foglalkozásomban" hogy van lehetőség az előre lépésre bárhonnan 3-4 év után, ha megvan hozzá valakiben a kellő potenciál. Am. Hali! Meggyógyultam, szal visszatértem a fórumra! 
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13931 Dátum: 14 jan 26, 17:54:45 » |
|
Zseni vagyok. Mi lehetne nagyobb buli egy fórum életében, mint egy szexi naptár készítése? Lew, te csak irigy vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13932 Dátum: 14 jan 26, 17:59:57 » |
|
A hóban az a jó, Gabesz, hogy hangulatos.  Illetve, én rettentő kíváncsi vagyok rá, hogy a kutyusunk, aki ősszel érkezett hozzánk menhelyről, hogyan fogadja. Az összesöpört levélkupacokat pl. imádta, hátha ezt is bírni fogja. Nekem harisnyakötőm csak fűzőhöz van, külön meg vesz a halál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13933 Dátum: 14 jan 26, 18:02:22 » |
|
Oh betegen nem lehet fórumozni? Am Kroni szerintem olvass vissza még pár oldalt, pont Micsudi azon "álmáról" volt szó, hogy rendőr lesz. Egyébként tudom, hogy fórum szellem vagyok és a hsz-eim számotokra láthatatlanok. T_T De minden erőmmel azon vagyok, hogy kopogó szellemmé változzak legalább. Amúgy a másik hatalmas problémám: HAVAT AKAROK!!! Itt még mindig nincs. T_T Pesten van legalább? Bár az nem kell az csúnya. T_T Mondjuk nálunk az arborban szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13934 Dátum: 14 jan 26, 18:03:18 » |
|
Nyugi Cica, megtérül az ára az eladott naptárakból, végy nyugodtan! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|