24 nov 22, 16:03:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 925 926 [927] 928 929 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238496 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13890 Dátum: 14 jan 26, 09:36:31 »

Tehát előfordulhat, hogy valami a tüdő hatáskörége tartozik, de a máj az illetékes?
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13891 Dátum: 14 jan 26, 09:44:50 »

Ha a tüdő rendelkezik hatáskörrel, akkor az illetékesség ott azt jelentené, hogy a bal vagy a jobb tüdőlebeny kötelessége  az adott eljárást lefolytatni. A hatáskör vertikális, míg az illetékesség horizontális feladatmegosztást jelöl.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #13892 Dátum: 14 jan 26, 10:30:25 »

Józanodok és szeretnék bocsánatot kérni. a hideg levegő jót tett Mosolyog
pl jelentkezek most Adyligetre.
Mi, ne már, te rendőr akarsz lenni, egy kicsi mezei rendőr, ha elvégezted Adyligetet? :O Ahelyett, hogy tényleg kimennél inkább arra a két évre külföldre, míg ott tanulnál, megszednéd magad, beindítanál egy saját magánvállalkozást, vagy befektetnél, vagy nem tudom, vennél a megtakarított pénzedből egy csomó lottó szelvényt, még annak is több értelme lenne, mint hogy elkezdj megint egy iskolát, egy új alapot valamiféle fura, ingatag jövő alapját? Hát, végül is te tudod, de ha már olyan fontos neked valóban a rang meg a sárm, akkor ahhoz előbb pénzt szerezz, amit pedig könnyebb szerezni, mint végzettséget vagy diplomát.

És komolyan, mégis ki ne gondolkozott volna már azon, milyen lehet, amint egy maga által elindított puskagolyó szétrobbantja az agyad, vagy végignézni, amint a véred által az élet is kifolyik belőled, vagy a magasról kiugrós dolog is, vagy a végelgyengüléses megoldás... mindenki gondolt már erre, csak néha vannak időszakok, vagy egy-két pillanat, amikor komolyabban foglalkoztat valakit, de ettől még nem kell kétségbeesni, az is az élet  tartozékainak egyike, és természetesebb annál nem nagyon van.

De hogy más és viccesebb témáról is szót ejtsek; Ayumi blogja, na az egy nagy vicc, örülök, hogy említetted, Mini. Nevet Bár kár, hogy te ezt nem tetted hozzá.Szomorú

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 10:47:03 írta Nikuccia » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13893 Dátum: 14 jan 26, 10:34:37 »

Legyen már kész a rakott krumpli! Hát kukricaprósza lesz a desszert. Ha rajtam múlna az ment volna előbb a sütőbe.

Niki én még sose gondolkodtam öngyilkosságon. Gyilkosságon igen, de az öngyilkosság gondolata is lúzerség.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 10:37:35 írta gman » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13894 Dátum: 14 jan 26, 11:52:53 »

Jó rendőr ismerősök mondták kerüljek be és utána a szárnyuk alá vesznek. Nem magamtól jött az ötlet. 2 év szivatást egy sacc per kb fix melóért amivel karriert lehet építeni akár továbbtanulni is berkeken belül jobb mint max egy üzletvezetővé válni egy dohányboltban. De ha nem is vesznek fel. Megpróbálom miért ne alapon? Nincs az embernek vesztenivalója szerintem. és kb csak a fizikai dolgok miatt aggódok. Elméletben mindig is jó voltam. Szeretek tanulni.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 11:55:08 írta Micsudi » Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #13895 Dátum: 14 jan 26, 12:35:05 »

Micsudi felverekedné magát a ranglétrán, és lenne valaki a testületben, aki elsimítja a fórumosok zűrös ügyeit!  Ördögi

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13896 Dátum: 14 jan 26, 12:47:27 »

Mekkora lenne már, ha 10-15 év múlva megbeszélnénk, hogy kivel mi történt és Micsudi lenne az egyetlen, aki vitte valamire az életben. ikszdé
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13897 Dátum: 14 jan 26, 12:50:19 »

Viccelsz elsimítom Nevet bírlak titeket ott parkoltok ahol akartok Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13898 Dátum: 14 jan 26, 13:23:23 »

Jó rendőr ismerősök mondták kerüljek be és utána a szárnyuk alá vesznek. Nem magamtól jött az ötlet. 2 év szivatást egy sacc per kb fix melóért amivel karriert lehet építeni

Azt azért tegyük hozzá hogy egy kis szaros körzetis rendőr soha nem fog nagy karriert építeni. Minimum el kéne végezned egy rendőrtisztit ha ebben az irányban akarsz dolgozni.
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #13899 Dátum: 14 jan 26, 13:40:54 »

Ja, Lew jól mondta ezt, az Adyliget még a barátaiddal sem fog neked karriert adni, hacsak nem fognak előléptetni soron kívül folyamatosan, de ahhoz mindenféle őrült akciókban kellene részt venned, meg kockáztatnod az életed olyanokért is, akikért valójában nem is akarod, de az esküd meg mégis kötelezni fog, hacsak nem akarsz börtönbe menni. A zsaru lét szerintem.. hát, nagy  szívás. Nevet
Meg amúgy is, miért tartod ennyire fontosnak, hogy a jövőben társadalmilag mindenképp elismert és nagyon jól megfizetett és biztos állásod legyen? Tényleg olyan fontos ez?
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13900 Dátum: 14 jan 26, 14:18:37 »

Hát szerintem meg simán nem neked való a rendőrlét Micsudi. Sokszor megmosolygom mikor valaki, akit alkalmatlannak tartok rá ilyen és ehhez, hasonló szakmákat akar választani, mert az jó. Anyu szokott állásinterjún bizottságban lenni náluk a börtönben és mesél a jelentkezőkről, vicces mik vannak. (Bár még viccesebb mikor mondja, hogy kik dolgoznak ott a raboknál protekció végett, van egy srác akitől a rabok előszeretettel kérdezik, hogy anyja tudja-e, hogy ott van, ill. olyan gizda, hogy nagy rá az S-es egyenruha. Kész vicc. Mondjuk dutyiban megéri dolgozni, az jól fizet, jobban mint a rendőrség, tudtommal.)

Meg amúgy is, miért tartod ennyire fontosnak, hogy a jövőben társadalmilag mindenképp elismert és nagyon jól megfizetett és biztos állásod legyen?

Szerintem nem létezik ilyen állás. Magyarországon? Közép- és Kelet-Európában?

Más:
Kiolvastam a trilógiám utolsó kötetét, utálom, hogy lassan akarok olvasni, mert azt akarom, hogy soká tartson, de jó és ezért 400 oldal 2 nap alatt csak úgy elröppen. T_T
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 14:21:38 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13901 Dátum: 14 jan 26, 14:24:42 »

Én a HxH mangából kétnaponta olvasok 3-4 fejezetet. Így kell lassan olvasni. Nevet
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #13902 Dátum: 14 jan 26, 14:57:35 »

Én nem mondtam, hogy van, de amúgy nyilván van ilyen állás itt is, mint mindenhol máshol. Maholnap tudnék magamnak olyan állást szerezni, amivel havonta tudnék fél milliót keresni, és nem kellene az amerikai álmot követnem sem, ami azt illeti. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 15:00:39 írta Nikuccia » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13903 Dátum: 14 jan 26, 15:05:40 »

Ez társadalmilag elismert és biztos állás is lenne?

Magyarországon?

Kérlek mesélj még!

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 15:07:03 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13904 Dátum: 14 jan 26, 15:11:12 »

Én nem kezdenék ebbe bele ha nem akarnám levelezőn elvégezni a tisztit.(levelezőn csak az végezheti el aki már a kötelékben van) elvárom magamtól a diplomát!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 925 926 [927] 928 929 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins