Már mindenki alszik, de ez most már elküldöm.
...
"A hiba nem az Ön készülékében van. Ne próbálja beállítani a képet! Folyamatosan ellenőrizzük az adást. Mi uraljuk mind horizontálisan, mind vertikálisan. Eláraszthatjuk Önt ezer csatornával, vagy kinagyíthatunk egyetlen képet kristálytisztává. És ez meg semmi. Hozzáidomíthatjuk a látását bármihez, amit csak a képzeletünk felfoghat. Irányítani fogunk mindent, amit csak lát és hall.
Hamarosan átéli a borzongó ámulatot a rejtély láttán, ami a lélek legbelső mélyétől a legvégső határig terjed." -> Bocsi, ez csak eszembe jutott arról, hogy a "hiba bennem van".
Meglep Aes ez a fajta pesszimizmus. Bocsánat, de ilyen téren Ayumitól kicsit sem különböző. Olvass bele a blogjába, mintha ugyan azt írnád. Mi értelme az öngyilkosságnak? Most komolyan, a legönzőbb dolog, amit egy ember elkövethet s te mégis elgondolkozol rajta és csak azért nem teszed meg, hogy bemutathass a világnak, hogy még igenis élsz. Ez nem cél, vagyis mondhatjuk annak, de te ennél többre lennél képes. -.-
Örülök, hogy örültél szavaimnak, őszintén mondtam s gondoltam is, de hiába mondogattad magadnak, ha nem hiszed el.
Ha tudod, hogy a hiba benned van, miért nem változtatsz magadon? Mert van ilyen nő a világon s lehet sőt biztos, hogy még most nem ismered, de ezzel a mentalitással nem is fogod.
Amíg nem szereted meg saját magad addig ne várd ezt mástól. Ezek annyira alapok, s valamiért mégis sokan nem fogadják el/meg...
Megdöbbent, hogy tényleg milyen sokan vagytok akik ennyire pesszimistán állnak az élethez. Miért? Ti vagytok, az egyetlenek akik tudnak változtatni rajta, Jó s rossz irányba egyaránt, mi gátol, hogy ne tegyétek meg?
Rossz irányban: Mi gátolt meg, hogy ne légy öngyilkos? (Amit akkor is sulykolok, hogy a világ legönzőbb dolga)
Jó irányba: Mi gátolt meg, hogy lépéseket tegyél a boldogságod felé?
Küzdjetek már basszus. Eszméletlenül rossz látni, hogy ilyen szomorúak, s depressziósak vagytok ennyien. Emberek próbálnak segíteni, tanácsokat adni (Ingyen, nem doki teszi) s leszarjátok, mert az élet kurva szar, de sajnáltatni magunkat még mindig jobb.
Aes, szedd össze magad, mert rohadt mérges leszek! Lehet leszarod, de akkor is. Van egy családod, akik szeretnek (tudtommal), barátaid is, de ha nincsenek én tudom milyen, nem kell értük sírnod. Tető a fejed felett, tudsz még enni és van lyuk a hátsó fertályodon ami még szelel!
Ami a legfontosabb, van akaratod és tudatod. Nem vagy egy Centurio, képes vagy változtatni az életeden, nő ügyekben is.
És igen, ez így hajnal 3kor elég viccesen hat, kis lelkesítő meg tököm tudja milyen írás, de leszarom a trollokat. Valaki elolvassa valaki nem.
Szerk.:
Inkább örüljetek, hogy elismernek. Szemetek. De jó sok elbszott dolog van azért bennem is, csak szeretem magam megoldani azokat és nem mindenkinek az orrára kötni.
Mivel tanulsz és alszol, így később fogod ezt látni. DE. Egy részeg elismerése nem az igazi.
Úgy hogy nem vagyok (én személy szerint) egy bűzbomba, alias szemét.
Néha, bizonyos embereknek, jó kiönteni a problémáidat, majd utána cselekedni, de néha jót tesz egy agymosás, vagy csak, hogy egyszer el tudtad valakinek mondani.
Az már nem okés, hogy, ha még egy hajléktalant is a sajkát problémáddal zaklatsz.