24 nov 22, 16:22:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 924 925 [926] 927 928 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238564 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13875 Dátum: 14 jan 26, 00:23:45 »

el se tom olvaasni most amit írtatok XDF de voltam sétálni öcsmémel jobban vok. de ha nem lenék tuti uatzkoznátok ikszdé szóval szeretlek titektek jó eberek vagytok méhga baszogattok is Nevet főleg gdat mert ő egy nagy eber de sapira is mer okos  noe is mert ő okos meg jofej
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13876 Dátum: 14 jan 26, 00:30:19 »

Miért nem tudod ezt szem előtt tartani, amikor beindul a bűntudat folyamata?
Hagyd már békén. Így is bűntudata van, miért játszol rá? Neked nem lesz jobb. Az ő döntése, majd ő megbeszéli magával, nem neked kell rávilágítanod arra amit így is úgy is tud.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13877 Dátum: 14 jan 26, 00:36:26 »

Talán, ha te is egyedül lennél hetekig és nem beszélnél egyetlen emberrel sem, akkor te is feljönnél fórumra, hogy legalább pár visszajelzést kapj valakitől, és ne legyél egyedül a gondolataiddal.
Úgy gondolom, ez a magyarázat, azalatt a pár hét alatt, amíg otthon tanultam, alig jöttem fel, mert akkor értelmes emberek vettek körül, akikkel tudtam beszélgetni, és egyáltalán nem vágytam a kötözködős hozzászólásaid, Micsudi panaszkodása vagy Lew meg a többiek századszorra ellőtt 15 éves poénja után.

De mindegy, részemről lezárom ezt az egész témát, ha ennyire zavar egyeseket, hogy a vizsgázók írnak ide, akkor ez van.  Majd legközelebb szem előtt tartom, mikor beindul a bűntudat folyamata, és nem írok.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13878 Dátum: 14 jan 26, 00:37:38 »

ne idegeskedj sahipra Mosolyog felesleges. én is jól leszek majd egyszer te meg egy magánklinikán fogod magad betegre keresni és boldog leszel.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13879 Dátum: 14 jan 26, 00:40:10 »

Szerintem, az hogy találj végre valakit magadnak, aki olyannak fogad el, mint amilyen vagy, aki szeret sőt, aki harcol érted amíg lehet. Nehéz, de nem lehetetlen.
Neked is hiányzik, hogy legyen valakid, hiába éltél meg fájdalmakat, így is van benned ez a vágy és talán remény, hogy van olyan lány aki ne hátba szúr.
Valaki azt mondja, csak bepottyan, valaki azt mondja, hogy hosszas keresés után megtalálta. Szerintem jön, ahogy jön. Nem kell vele foglalkoznod. Rengeteg mindent elakarsz még érni az életedben szerintem, tudásodat növelni szeretnéd, ezekkel simán tudsz addig foglalkozni, míg hirtelen nem ismered meg azt aki nem vág át. Mert tud meg hogy ne minden nő vágja át a férfiakat, hanem sokan ugyan abban a cipőben vannak, mint te.

Köszi szépen Minagi ezeket a szavakat, jól esett, tényleg. Mosolyog Bár sajnos sok foganatja nem lesz, mert hát tudod ilyeneket mondogattam én is magamnak sokáig. Nagyon sokáig, és nézd meg hol vagyok: néha a legszívesebben tényleg kiugranék az ablakon. De nem teszem meg, mert hiszek benne, hogy van más amivel ki tudom tölteni az ürességet, ami a szívem helyén van. Vagy ha mégse, akkor talán kellő öniróniával végig tudom röhögni az isten által rám kiszabott büntetést (az életemet), az eredetileg tervezett időtartamra, anélkül, hogy korábban lehúznám a rolót. Annak nem lenne értelme. Ez amolyan személyes apokalipszis tulajdonképpen, elfutni nem lehet előle, túl kell élni valahogy.

Ezt szoktam idézgetni magamnak, ha már semmi kapaszkodóm sincs:

Life for you, has been less than kind
So take a number, stand in line
We've all been sorry, we've all been hurt
But how we survive, is what makes us who we are

Idézet
aki olyannak fogad el, mint amilyen vagy, aki szeret sőt, aki harcol érted amíg lehet. Nehéz, de nem lehetetlen.

Az a gond, hogy szerintem ez lehetetlen. Nincs ilyen nő a világon. Egyszerűen már nem tudok hinni benne. Mivel tudom, hogy a hiba elsősorban bennem van.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13880 Dátum: 14 jan 26, 01:09:30 »

Jó vicc, mindenki nevet, dobpergés, függöny.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fg9cXs8KZW0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fg9cXs8KZW0</a>
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #13881 Dátum: 14 jan 26, 01:14:16 »

Egyáltalán nem vágytam a kötözködős hozzászólásaid

De mindegy, részemről lezárom ezt az egész témát, ha ennyire zavar egyeseket, hogy a vizsgázók írnak ide, akkor ez van.  Majd legközelebb szem előtt tartom, mikor beindul a bűntudat folyamata, és nem írok.
Azért mondjuk ezt több, mint ironikus tőled megkapni.

Tőlem írjál nyugodtan, sőt! Leírtam, hogy szerintem mire gondolt ott Seva, aztán, hogy ő elmondja-e vagy sem, az majd kiderül.

Aes, szerintem az első versszak utolsó sora inkább azt mutatja, hogy neked kell dönteni, hogy mit jelent mindaz és hogy mit adsz fel.
"Is to give up on your hopes and dreams, to give up on your..."
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13882 Dátum: 14 jan 26, 01:15:10 »

Józanodok és szeretnék bocsánatot kérni. a hideg levegő jót tett Mosolyog

Na visszaolvastam, és felfogtam Mosolyog próbálok tenni, és mégha reménytelennek látom teszek is, pl jelentkezek most Adyligetre. Ismerősök buzdítására, folyamatosan keresem a lehetőségeket, csak mezeien ide öntöm kia kételyeimet általában ennél óvatosabban de most kiborult a pohár picit. Néha úgy érzem mintha evőkanállal próbálnám kimerni a léket kapott csónakomból a vizet, de ettől függetlenül merem. Nagyon negatív ember vagyok mindenben, nem tudom ez igazából honnan jön de igyekszek, és jól esik hogy tanácsokat adtok és igyekszem is megfogadni őket. Remélem pár év múlva már csak emlék lesz ez a tanácstalan időszak. És hogy fórumtalin már aki jön meglátja milyen ember vagyok az avatarom mögött. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 02:30:12 írta Micsudi » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13883 Dátum: 14 jan 26, 02:43:51 »

vagy Lew meg a többiek századszorra ellőtt 15 éves poénja után.

15 évesen még nevettél ezen a poénon, csak aztán lesérültél és már nem megy úgy mint régen =S
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13884 Dátum: 14 jan 26, 02:56:05 »

Már mindenki alszik, de ez most már elküldöm.

...
"A hiba nem az Ön készülékében van. Ne próbálja beállítani a képet! Folyamatosan ellenőrizzük az adást. Mi uraljuk mind horizontálisan, mind vertikálisan. Eláraszthatjuk Önt ezer csatornával, vagy kinagyíthatunk egyetlen képet kristálytisztává. És ez meg semmi. Hozzáidomíthatjuk a látását bármihez, amit csak a képzeletünk felfoghat. Irányítani fogunk mindent, amit csak lát és hall.
Hamarosan átéli a borzongó ámulatot a rejtély láttán, ami a lélek legbelső mélyétől a legvégső határig terjed."
-> Bocsi, ez csak eszembe jutott arról, hogy a "hiba bennem van".

Meglep Aes ez a fajta pesszimizmus. Bocsánat, de ilyen téren Ayumitól kicsit sem különböző. Olvass bele a blogjába, mintha ugyan azt írnád. Mi értelme az öngyilkosságnak? Most komolyan, a legönzőbb dolog, amit egy ember elkövethet s te mégis elgondolkozol rajta és csak azért nem teszed meg, hogy bemutathass a világnak, hogy még igenis élsz. Ez nem cél, vagyis mondhatjuk annak, de te ennél többre lennél képes. -.-
Örülök, hogy örültél szavaimnak, őszintén mondtam s gondoltam is, de hiába mondogattad magadnak, ha nem hiszed el.

Ha tudod, hogy a hiba benned van, miért nem változtatsz magadon? Mert van ilyen nő a világon s lehet sőt biztos, hogy még most nem ismered, de ezzel a mentalitással nem is fogod.
Amíg nem szereted meg saját magad addig ne várd ezt mástól. Ezek annyira alapok, s valamiért mégis sokan nem fogadják el/meg...

Megdöbbent, hogy tényleg milyen sokan vagytok akik ennyire pesszimistán állnak az élethez. Miért? Ti vagytok, az egyetlenek akik tudnak változtatni rajta, Jó s rossz irányba egyaránt, mi gátol, hogy ne tegyétek meg?
Rossz irányban: Mi gátolt meg, hogy ne légy öngyilkos? (Amit akkor is sulykolok, hogy a világ legönzőbb dolga)
Jó irányba: Mi gátolt meg, hogy lépéseket tegyél a boldogságod felé?

Küzdjetek már basszus. Eszméletlenül rossz látni, hogy ilyen szomorúak, s depressziósak vagytok ennyien. Emberek próbálnak segíteni, tanácsokat adni (Ingyen, nem doki teszi) s leszarjátok, mert az élet kurva szar, de sajnáltatni magunkat még mindig jobb.

Aes, szedd össze magad, mert rohadt mérges leszek! Lehet leszarod, de akkor is. Van egy családod, akik szeretnek (tudtommal), barátaid is, de ha nincsenek én tudom milyen, nem kell értük sírnod. Tető a fejed felett, tudsz még enni és van lyuk a hátsó fertályodon ami még szelel!
Ami a legfontosabb, van akaratod és tudatod. Nem vagy egy Centurio, képes vagy változtatni az életeden, nő ügyekben is.

És igen, ez így hajnal 3kor elég viccesen hat, kis lelkesítő meg tököm tudja milyen írás, de leszarom a trollokat. Valaki elolvassa valaki nem.

Szerk.:
Inkább örüljetek, hogy elismernek. Szemetek.  De jó sok elbszott dolog van azért bennem is, csak szeretem magam megoldani azokat és nem mindenkinek az orrára kötni.
Mivel tanulsz és alszol, így később fogod ezt látni. DE. Egy részeg elismerése nem az igazi. Nevet Úgy hogy nem vagyok (én személy szerint) egy bűzbomba, alias szemét.
Néha, bizonyos embereknek, jó kiönteni a problémáidat, majd utána cselekedni, de néha jót tesz egy agymosás, vagy csak, hogy egyszer el tudtad valakinek mondani.
Az már nem okés, hogy, ha még egy hajléktalant is a sajkát problémáddal zaklatsz. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 03:27:19 írta Minagi » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13885 Dátum: 14 jan 26, 07:49:10 »

Annyira kevés problémám van az életben, hogy olyasmiken kell panaszkodnom, amik nem is zavarnak igazán. Tudjátok milyen szar ez? Honnan is tudnátok, nektek ott vannak a gondjaitok és a kűzdelmeitek, amik elszórakoztatnak, míg én itt fetrengek a 85%-ban tökéletes életemben, amiből kitörni esélyen sincs és nem is akarok. Szomorú
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #13886 Dátum: 14 jan 26, 08:22:23 »

Ahhhhhhh. Voltam kórházban pár napig, s mikor hazajöttem elkaptam valami g***s torok/mandulagyulladást. >.<# Ráadásul a branül helye is ki*****tul fáj. Neeem

Amiatt meg ne nyavajogjatok, hogy nincs nőtök, pasitok, nekem nem is lesz, olyan ronda vagyok. Nevet Viszont, engem is sokszor átvágtak... és tudjátok mit? Ha nincs módotok a személyt eladni egy stricinek, felgyújtani, bedobni az árokba úgy, hogy ráírjátok "ingyen elvihető", vagy csak szimplán pofánvágni, akkor szarjátok le, úgy sem tehettek mást. A legrosszabb az, ha még hetek múlva is rajta rugóztok. Addig valami mással kell foglalkozni ami leköti a gondolatokat.

Apropó, vizsga, Saphi! Egy csapat magyar, és egy csapat külföldi vizsgázott rajtam, és a szobatársaimon, az egyik nap, mikor bent voltam. Nevet Meg kellett állapítaniuk, és el kellett mondaniuk, hogy ki miért van bent. mindegyik átment. A külföldieknél engem egy grillázs színű néger vizsgált, de úgy izgult, hogy alig jutottak eszébe a magyar szavak, illetve, izzadt mint állat, és azt is csak a végén vette észre, hogy beszélek angolul. Nevet Meg volt egy étcsokiszínű hosszú, kissé rasztahajú hölgy, egy talán koreai, meg egy jellegzetes jegyeket nem hordozó fiatalember, aki szintén angolul beszélt. A néger mikor mondta neki a proff, hogy mehet tételt húzni, fülig érő vigyorral köszöngette, hogy hagytam megvizsgálni magam. ikszdé Szegény nagyon izgult. Amúgy, hogy hívják a nővérke beosztású fiút? Nővérfiú? Nevet
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #13887 Dátum: 14 jan 26, 08:23:38 »

Minagi. Van persze olyan feszítő érzést okozó probléma, amit el kell mondani és megkönnyebbül az ember. Az olyat el is szoktam az illetékeseknek (Érződik azért a közig árnyéka. Nevet ) De ha olyan gyengeségem van, amit elfogadok, tudomásul veszek ás dolgozom rajta arról szerintem kifejezetten káros lenne panaszkodni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13888 Dátum: 14 jan 26, 08:30:11 »

Gdat mi a különbség hatáskör és illetékesség között?  Faceg
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #13889 Dátum: 14 jan 26, 08:42:45 »

Hatáskör az, hogy melyik fajta szerv folytassa le az eljárást, illetékeség, hogy melyik szerv területén kell intézni az ügyet. Nagyon konyhanyelven ez. De ha vmi nem stimmel, akkor mondd. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 924 925 [926] 927 928 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins