gman
|
 |
« Válasz #13695 Dátum: 14 jan 24, 18:53:26 » |
|
Lew, a szépség igenis hódolatot érdemel.
Kurohi aranyom, a tofunak nincs íze. Az nem minősül íznek, amit az ember tofuevés közben érez. Az valami más, valami sötét és gonosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13696 Dátum: 14 jan 24, 18:55:31 » |
|
Ha nincs íze, mi a francnak zabálják annyian?  Erről most valahogy eszembe jutott a pita meg a gyros, azok tök finomak. 
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #13697 Dátum: 14 jan 24, 18:56:31 » |
|
te vagy a második nő az életemben, akinek tetszett a Big Lebowski. Amúgy életem filmje. még a fargó van rajta szerintem, coen film, de nem láttam, csak valamennyire ismerem. Rendőr nőre gondolsz hátul az ajtó mellett? Igazad van.  Akkor majd úgy temetlek el, mint ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13698 Dátum: 14 jan 24, 18:58:17 » |
|
Sötét és gonosz... tudnék mondani pár példát.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #13699 Dátum: 14 jan 24, 18:59:45 » |
|
Most megidézted magad egy hozzászólás miatt?  Használd a Hozzászólás Szerkesztését - Módosítását... hidd el, segíteni fog dok dologban és nem csinálsz plusz munkád Aes bácsinak.  Milyen példákat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13700 Dátum: 14 jan 24, 19:00:40 » |
|
Ha raksz képet, gyorsan tedd, még mielőtt valaki ad két hét írásmegvonást a duplaposzt miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13701 Dátum: 14 jan 24, 19:01:27 » |
|
Jól van már, leesett, de asszem félrenyomtam valamit. Hát pár embert. Vagy gmant. (?)
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #13702 Dátum: 14 jan 24, 19:10:35 » |
|
gman nem sötét vagy gonosz, csak... gyűjti a nőket a fiának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13703 Dátum: 14 jan 24, 19:13:04 » |
|
Oh, szóval szoknyapecérkedik a fiacskájának? 
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13704 Dátum: 14 jan 24, 19:16:05 » |
|
Kiváló minőségű ember lesz, ha felnő. Szép, mint az anyja és okos, mint az apja. Örüljetek, hogy válogathat közületek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13705 Dátum: 14 jan 24, 19:18:41 » |
|
szóval nem mindenki örökölhet szépséget és okosságot mindkét szülőtől?  xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13706 Dátum: 14 jan 24, 19:20:23 » |
|
Az apa nem szép, az anya meg máshogy okos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #13707 Dátum: 14 jan 24, 19:21:26 » |
|
Ahha. Hát akkor biztos nem a te gyereked. Ja, mindjárt kicsattanok az örömtől! Halleluja! 
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #13708 Dátum: 14 jan 24, 19:24:10 » |
|
Hogy okos?
Amúgy csak engem idegesít, hogy párok, házastársak apa-anyának hívják egymást, még akkor is ha még nincs gyerek? Vagy nincs gyerek a közelükben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #13709 Dátum: 14 jan 24, 19:26:46 » |
|
Nem csak téged. Engem az is zavar mikor a gyerek jelenlétén kívül a szüleiket nagyi/mama és nagyapa/papa stb. neveken szólítják.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|